Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48

Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48 | Autor: MirelaV

Link direct la acest mesaj

va astept cu vesti noi de

Aici aveti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53664&whichpage=1" target="_blank">Capitolul 47

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sa dea Domnu', Mirelus
...Ma grabesc sa "semnez condica" la noul capitol! Sa fie cu noroc dragelor!
Mishu, vezi ca te-am "mustruluit" nitelus la vechiul capitol! Da' sa nu cumva sa mi-o iei in nume de rau...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mishulici, pai ce vorbe-s astea? Pai tu trebuie sa-ti impui sa fii optimista si sa te feresti de butoi, ca nu te ajuta cu nimic! Rana de pe col stiu ca se poate vindeca foarte bine cu tratament medicamentos si, uite ce zic fetele, chiar tratament naturist. Eu zic sa nu te operezi, ci sa incerci cu una din celelalte doua optiuni!
Irina, da' ce putere ai avut sa nu spui nimanui de burtica ta! Eu nu rezist nici un minut( cel putin sotului) cand ii iau un cadou, ceva, inainte cu o sapt, doua de ziua lui, nu rezist si ii dau tot felul de indicii, pana ii spun si ce i-am luat. Irina, hai la gravidute de martie-aprilie
Fetelor, va urez un nou capitol plin cu

Laura 5+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata fetelor,

Vad ca s-au intamplat o multime de evenimente de cand nu ne-am mai auzit. Mishu, imi pare rau ca trebuie sa mai treci prin inca o interventie, dar poate tot raul spre bine.

Irina, cum ai putut sa nu ii spui sotului tau atat de mult timp? Eu am facu primul test de sarcina sambata dimineata la 5AM, si dupa aparitie celor 2 II m-am dus la sotul meu(care dormea dus), l-am trezit usor si l-am anuntat; desi buimac si fara cuvinte, m-a imbratisat si a ingaimat ceva de genul"Vezi, ti-am zis eu". Intr-adevar, nici eu nu am anuntat inca familia; astept macar prima ecografie.

Ca tot veni vorba, eu m-am programat, fetelor, la prima ecografie(vineri). Sper ca la aproape 7 saptamani sa ii putem auzi si inimioara lui bebe. Cum ii spuneam si lui Cata, este emotionant ca a ajuns la momentul la care sa poata afla ca bebe este sanatos; eu deocamdata ma lupt cu teama si incertitudinea primei perioade din sarcina, dar sunt optimista(sotul ma sustine in acest sens)si sper ca totul va fi bine.

Ma scuzati ca am acaparat discutia cu problemele mele; sunt alaturi de voi, ma bucur sau ma intristez impreuna cu voi si va doresc sa vi se implineasca visul de a deveni mamici.

ADriana 6+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata la fete cucuiete!
Cata,FELICITARI, SA CREASCA MARE SI FRUMOASA PRINTESA,SI SA FITI SANATOASE! inteleg prin ce emotii ai trecut,am avut pana si eu cand am vazut bebele vara-mii,si nici macar nu era al meu!..
Fetelor, va multumesc pentru urari, va doresc si voua acelasi lucru: un bebel cat mai curand si 100 de ani fericiti alaturi de cel pe care-l iubiti!
Mai Mishule,ce naiba ai astia cu tine,mama,de-ti gasesc toate cele? eu zic sa nu te sperii,ca am auzit de rani pe col si nu te doare!am avut 2 prietene care au facut si le-a facut anestezie locala si n-au simtit nimic;doar mirosea un pic a parlit ,eu zic sa rezolvi cum iti zice dr ca e mai rapid si mai sigur ptr tine.
Iepurici,succes cu tratamentul,poate da Domnul si scapi de aderentele alea,ca tare-s nemernice cand e vorba de !
Irina,sa-ti traiasca sotiorul si multa sanatate tie si !din tot orasul asta,doar 2 medici ti-as fi recomandat : fam.Lutescu si Dantes!Succes la echo si nu te mai stresa ca o sa fie bine!
Ingerash,la multi ani fericiti si tie!,sunteti mai "batrani" decat noi-avem 6 ani 1/2 vechime.
Pupici tuturor fetelor !!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu scuze pentru intirziere..La multi ani si sanatate si stiti ca ce-mi doresc mie, doresc pentru fiecare dintre voi! Sa ma auda Domnul si sa va implineasca tuturor dorinta..Mishu nu mai fi trista..rana de col trebuie sa o vindeci..si eu am o rana pe col pe care am tratat-o cu ovule chiar inainate cu 2 luni sa ramin...daca trebuie cauterizata fa-o..ca stii cum e..mai bine vindecata din timp decit mai tirziu...sper sa iti revina optimismul si cu siguranta intr-o zi vei trai pe propria piele faza cu casetuta...apropo am cumparat eu caseta..Iosup numai a inregistrat-o...Ingeras pupa mama fata luptatoare...fetelor luati aminte la motoul meu!

Apopo, daca vreti sa-i vedeti chipul Biancai este la cafeluta la eco la autoportret Bianca!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna dimineata,fetelor!
utocatalina,sa-ti traiasca ingerasa, sa fie sanatoasa si baftoasa!
Mishulina, ridica-te de langa butoi, strange din dinti si hai cu noi mai departe!Nu castigi nimic daca esti "disperata de disperare".O sa ne dea si noua D-zeu cate un puiut mic,ai sa vezi.
Irina,sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!
Adriana,bafta vineri la ecografie!
Eu sunt in ziua 19,tot nu ma simt foarte bine(am facut o dischinezie biliara),in continuare sunt la regim.Psihic stau bine, poate-poate luna asta a fost cu noroc.Doamne-ajuta!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Adriana nu i-am spus sotului fiindca la inceput (vreo 2 saptamani dupa ce testul a iesit pozitiv) a avut multe examene pt. doctorat si nu am vrut sa-l tulbur .... Apoi au venit neamurile in vizita la mare si al meu sotz (un Leu veritabil )este de felul lui f.f. laudaros, nu am vrut sa risc sa-i iasa "porumbelul" la vreo discutie .... Maica-mea este foarte sensibila, a suferit mult data trecuta cand am pierdut sarcina, si daca va fi sa se repete faza nu as vrea sa afle. Niciodata.
Am citit aici pe DC in interviul cu Bianca Brad ca ea a spus despre sarcina parintilor si socrilor abia in luna a patra ....cam asa as vrea sa fac si eu. Sa nu ziceti voi ca doar eu sunt MAMA RABDARII

Irina.

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Mishulina,cred ca planta despre care spunea Motzu este Nalba ,denumirea populara Casul popii(Malva vulgaris,neglecta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Ieri am fost la monitorizare ziua 9 CM; E=5,3; OS= 12,9; OD= 6,8;Vineri ma duc din nou....a zis ca e subtire dar cand i-am spus ca am CM de 32 zile a spus ca sa vedem ce se mai intampla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor,

Va insotesc cu drag la noul capitol, plina de speranta, ca de obicei!
Utocata, haios rau autoportretul Biancai!
Va vine sa credeti ca sunt de-abia in z 5 (adica inca mai am rushii in vizita un piculet) si eu deja am inceput sa sper? De-abia astept monitorizarile! Sper sa isi dea seama de ce nu am ramas pana acum, sa fie tratabil, sau prin stimulari si monitorizari sa reusesc...
Sa aveti o saptamana frumoasa, dragele mele!

Va pupacesc dulce! Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput