Mai are cineva broscutze testoase?

Mai are cineva broscutze testoase? | Autor: Laura10

Link direct la acest mesaj

Intrebare intrebatoare! Mai are cineva broscutze testoase ca sa-mi dea si mie niste sfaturi? Ale mele au crescut tare mult si din cauza asta nu mai au loc in acvariu si s-au ingrasat ca nu fac miscare. Voi cu ce la hraniti? La ce interval le schimbati apa? Unde v-ati facut acvariul?

Pupici!
PS. eu am 6 broscutze... 2 copii si 4 adulti mari si grasi...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Eu am avut dar i le-am dat lui MONAI, se ocupa mai mult mama de ele.
Poate iti raspunde ea daca are timp...
Chiar as vrea sa am vesti de la ea despre burtica, bebe si broscute.

PS: Acum mi-am dat seama ca Mona a nascut deja o fetita minunata: Sara!!!
Felicitari Mona, sa-ti traiasca printesa si daca mai ai timp si de forum te asteptam... ;)

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Eu am broscute testoase, de vreo 6 ani. Au crescut mari intr-adevar. Le dau mancare cumparata de la Metro , la galetusa ca maninca mult. Acvariu a ramas cam mic pentru ele(2 ), dar inca mai merge. Apa o schimb cand e nevoie, destul de des acum vara, mai ales ca se murdareste de la mancare.
Am vrut sa le dau , eu nu mai am timp sa le alint, sa ma joc cu ele. Dar nu am gasit cui si ori de cate ori pot, ma duc si mai vorbesc cu ele. Sint tare inteligente si receptive.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninutza13 spune:

Eu am doar una...are 5 ani...papa troco grower,gamarus...inimile alea de vita nu-i plac.Mai papa peste crud cand gatim chiar si pui crud...dr. ne-a recomandat si salata,legume...dar nu vrea...e "foarte"carnivora domnisoara.Dr. mi-a zis s-o las sa se plimbe prin casa...dar n-o prea las decat putin pe linoleum sa-l pot curata usor...pe gresie mi-e frica sa nu raceasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Din cauza ca mi-e foarte greu sa le schimb apa caci acvariul e foarte mare nu pot sa le dau si carnita sau mai stiu eu ce bunatati. Asa ca fetele mele mananca numai pufuleti din aia speciali pentru broscutze dar mi-e teama ca le lipsesc vitaminele... As vrea sa le fac un acvariu mai mare voi aveti idee unde as putea sa dau comanda? Si mai ales ma intereseaza daca se poate face un sistem de golire a acvariului printr-un robinet? Are cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

www.marius.rdsor.ro/froggy" target="_blank">Mergand la plimbare de unul singur

Enjoy!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by marius

www.marius.rdsor.ro/froggy" target="_blank">Mergand la plimbare de unul singur

Enjoy!

Marius Pernes

L-ai scos la plimbare pe froggy? La asta nu m-as fi gandit...

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

ce dragutz ! imi place broscutza ta! parca ar fi Pitica mea...
Desigur, mai e si Grasa, Reaua si inca una No name si copii...

Sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Broasca mea are cam 10 luni si de la Pasti pana acum vreo luna nu a mancat nimic, acum mananca dar putin. Credeti ca a hibernat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tot ce este posibil. Daca vreti cateva informatii utile
http://www.testoase.go.ro/

Marius Pernes

Mergi la inceput

broscutzele mele nu au hibernat niciodata, de 7 ani de cand sunt ele. sunt vesnic agitate, tropaie prin acvariu, se suie una peste alta si stau intinse la soare...

Mergi la inceput