Va place sa ii mirositi ...... pe soti?

Va place sa ii mirositi ...... pe soti? | Autor: Loma

Link direct la acest mesaj

Nu va ganditi la prostioare....

Mie imi place (dar bine nu cand e nespalat si transpirat si plin de praf...), de fapt ador sa stau cu nasul in el, in special in zona gatului si a pieptului, si el rade de mine, cica sunt un catel........ pana la el nu mi s-a mai intamplat niciodata.... cateodata ma respinge si nu-mi place.. dar recunosc ca si eu sunt sufocanta....[bang, in schimb eu in locul lui m-as topi de placere sa stiu ca sunt "adulmecata" de sot.
Voua vi se intampla...?

Sa fiti iubite

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mie mi s-a intamplat si te cred!E un anumit miros care il caracterizeaza -pe EL -si iti da asa aripi aripi....sa-l adulmeci ...Sa ai parte de iubire !

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Feromonii

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Si la mine placeeeeeeeeeeee....muuuuuuuuuuult!
Si al meu barbat spune ca nu i s-a mai intamplat pana la mine asa ceva...Imi place sa ii miros pielea,mai ales pe piept...Uneori rade si ma intreaba ce imi place asa mult la mirosul asta.Ii spun ca imi place ca miroase a barbat....
Vezi,Loma?!Nu esti singura!
Sa fiti iubite si sa aveti parte numai de fericire!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si mie imi place
Si el rade de mine...

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Loma, si io mi-s desperata

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Ador sa-i miros gatul! Si pieptul ma inebuneste. Are asa un miros al lui , pielea lui miroase intr-un fel care mie imi place nespus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Da, si mie imi place. Si pe langa sotz imi mai place la nebunie cum miroase bb.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

O ce bine ca nu sunt singura,.... credeam ca m-am scrantit eu pe le etajele superioare , nici mie nu mi s-a mai intamplat si nici lui, dar recunosc suntem de 7 ani impreuna, nu a fost asa de la inceput, cred ca asta mi se intampla de vreo 4 ani incoace, de cand am inceput sa-l descopar mai bine.... cateodata o mirosire "ca lumea" , nu radeti de mine.......... tine loc de o imbratisare, sau chiar si o partida de sex....., iar el imi zice razand, mai ales dupa ce vine de la serviciu, cica ok nu m-a schimbat nimeni azi, te-ai convins acuma, sunt tot eu.....

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Mirosul are un rol foarte important in compatibilitatea sexuala si e musai sa-ti placa mirosul partenerului tau de viata. Se zice ca e semn de compatibilitate. E ceva foarte placut si sint fericita ca posed acest simt.

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Ahhh si eu ador sa adorm la pieptul sotului adulmecandu-l mmmmm....si vorba lui mcm si bb e super buna de adulmecat,as papaoooo

Mergi la inceput