Masina mirilor

Masina mirilor | Autor: andora

Link direct la acest mesaj

Ajutor !!!!
I-am promis prietenei mele ca-i "aranjez" masina la nunta sambata si mai vreau niste idei pe ultima suta de metri, ideal cu poze.. vroiam sa-i fac doua inimioare intrepatrunse, din plasuta, pe sarma subtire, ce ziceti? aveti experienta asa ca astept si eu ca tot omul sfaturi.... mai am o zi jumatate Stiu ca trebuia sa ma trezesc mai devreme dar credeam ca le stiu pe toate
Multumesc anticipat din tot sufletul si distractie placuta tuturor la orice fel de petrecere v-ati duce!!!!!!!!!

PS: M-am apucat sa caut pe net poze cu masina mirilor si am gasit www.maysflower.com/showinfo.php?pid=10&UID=2005071705342066.249.71.67" target="_blank">1, www.rosemarycompany.com/media/JustMarriedCarDecoKit1.jpg" target="_blank">2, www.le-mariage.com/boutique/voiture.html" target="_blank">3, 4, www.universal-fleurs.com/mariage.html" target="_blank">5, www.oesch-fleurs.ch/page_deco-mariage.htm" target="_blank">6, 7. Ufff si mai sunt multe....

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Intrucat nu exista nici un raspuns asociat acestui subiect rog moderatorii frumos sa il inchida... Ma gandeam ca am sanse aici sa vad ceva poze cu masina mirilor (si ca floricelele clasice sau aranjamentele florale la indigo s-au "erodat") insa... deja am confectionat inimioare albe si bleu pentru capota si portiere si maine le vom aranja... !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Andora, jergica a avut la nunta pe masina lor si masina nasilor flori poza1 ,poza 3poza 2,.... a fost un aranjament special facut la florarie...pe masina lor cu flori albe si pe masina nasilor floricele albe sigalbene....iar pe restul masinilor pampoane albe(majoritatea masinilor au fost inchise la culoare) si albastre

Emma

Mergi la inceput

Emma, sarumana, de bine ce rugai moderatorii sa inchida subectu' vine Jorjica si ma salveaza, da? Am vazut masina, foarte frumos, din pacate n-avem nimic comandat, punem imaginatia la treaba si rezultatul il vei vedea Te pup si multam!!!!!

Mergi la inceput

Andora un mic secret.... din florile de la cununia civila...cei de la florarie le-au facut aranjament pe mese...pt masina au platit separat...
Acum chiar ca's in pana de idei...dar iti tin pumnii

Emma

Mergi la inceput

Buna!
Concluzia apelului meu disperat din acest mesaj o puteti vedea in pozele urmatoare: masina miresei si a mirelui inainte de pus baloanele si :doua miresuci (mireasa si Gogosica mea). Cea a miresei mai avea in spate doua inimioare mici cu 2 fundite.... pamponul nu era in calcul dar asa am primit "ordin", in mare am facut ce am vrut doar 30%, cama sta e procentul
Oricum eu iti multumesc mult Emma pt sprijin !!!

Mergi la inceput

Andoraaa!!! Mama mia gogosica ta este o printesa!!!!!!
pupa Gogosica mult din partea mea!!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

Andora bravo !!!!!!! esti o prietena pe cinste ..sa-ti traiasca printesa e superba ..rar copil asa dulce ..Doamne da ce frumos ai imrcat-o !!!!!! Felicitari !!!

http://community.webshots.com/user/serenaxx100

Mergi la inceput

Emma, Serena, multumesc mult de tot de aprecieri, ma faceti sa rosesc In poza de mai sus, Gogosica mea era tare incruntata, se oprise la 1m de mireasa si se uita luuuung si abia am adus-o langa ea pt poze, iar aceasta fotografie a fost "furata" de sotul meu, deci nu e relevanta
Va multumesc din suflet!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, voi cum v-ati gandit sa va „ aranjati ” masinile ? Ale voastre, ca miri, dar si ale nuntasilor ( o parte, doar e stiut ca nu toate masinile sunt impopotonate ) ?
Eu as vrea ca masinile mirilor sa aibe ceva special: ori inimi din flori ori din tull. Nu prea as vrea clasicele pampoane... si in nici un caz, papusi-mirese sau garoafe lipite cu scotch !
Si recunosc, nu as vrea ca aranjamentul, lucrat cu greu de mine, sa dispara odata ajunsi la restaurant; am vazut ca se cam intampla ( deh, rautatea copiilor ) si asta ma face sa ma gandesc serios sa pun doar pampoane la masinile mirilor, iar restul... baloane. De pampoane nu mi-ar parea atat de rau daca ar disparea, dar de inimi da. O fi urat sa iau inimile cu mine in restaurant sau sa pun pampoane ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu mi-am decorat singura masina.Si zic-masina-la sg. deoarece noi am mers impreuna pana la Biserica..
Am cumparat catziva metri de tull alb si l-am pus pe masina in forma de V..V-ul se forma in masca masinii si se continua spre oglinzile laterale..L-am legat de oglinzi cu panglica satenata,iar restul l-am lasat sa atarne in jos,pe usa,pana la nivelul pragului..In fata,acolo unde se forma V-ul am facut un buchet de flori(din florile de la cununie)si l-am legat de stema(se poate lega la fel ca tull-ul,de masca-e putzina muncaaa..)
Va pot spune arata superb si..nu e nici f. greu de facut..
Succes!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput