Ce apreciati la un prieten ?

Ce apreciati la un prieten ? | Autor: ana_radu

Link direct la acest mesaj

Va intreb fiindca am avut un prieten de familie pe care il cunosteam de 15 ani si era cu o fata de 4 ani. Dar aceea fata il insela (cu probe), noi, nu i-am spus nimic prietenului nostru pana nu am aflat ca vor sa se casatoreasca. Iar el drept rasplata nu a mai vorbit cu noi ? Nu a vrut sa vada probele si a crezut-o pe ea(ca nefiind adevarat ce spunem noi). Cel mai mult ne-a durut faptul ca a avut mai multa incredere intr-o tipa care o cunostea de 4 ani decat in noi care ne cunostea de 15 ani. Chiar suntem (eu cu sotul)derutati de aceasta intamplare ..... nu am procedat bine?.....sau nu mai stim noi care sunt valorile unei prietenii adica sinceritatea , sa-l ajuti prietenul atunci cand are nevoie , sa-l spijini in ce face bine si sa te bucuri de reusitele lui si...... tot asa .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

da,asa ar trebui sa-l ajuti atunci cand are nevoie.....insa atunci cand vine vorba de dragoste lucrurile se schimba si persoanele in cauza nu pot fi obiective...si eu am patit-o si mi-am pierdut o prietena, dar pana la urma asta i-a fost dorinta....
probabil prietenul vostru isi va da seama mai tarziu si daca va avea suficienta tarie de caracter intr-o buna zi va recunoaste ca a gresit

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Eu cred ca ati facut bine!
Intr-o zi o sa se trezeasca si o sa isi dea seama ca a gresit.
Asa a facut si prietena mea cea mai buna.Nu a vorbit cu mine mult timp pentru ca nu il inghiteam pe iubitul ei (un tip scirbos care o batea zilnic),si pentru ca incercam sa ii deschid ochii.
Mult mai tirziu,s-a intors sa imi spuna ca ii pare rau.
Eu apreciez,la prietenii mei,in primul rind,sinceritatea.In orice situatie.Si nu cred nimic pina nu verific,eu personal.
si nu-ti face griji.
Mai devreme sau mai tirziu,timpul ii va dovedi ca ai avut dreptate.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Ai procedat foarte bine spunandu-i dar cand esti foarte indragostit nu iti vine sa crezi ca iubita/iubitul face asa ceva... Era normal sa gandeasca asa, dar vine o vreme cand prietena lui isi va da arama pe fata si prietenul vostru o sa va ceara scuze. Nu mai este mult pana acolo, pentru ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba...
Prietenul vostru trebuia sa aprecieze gestul vostru, dar se pare ca dragostea a fost mai puternica si minciuna si mai puternica... Iese la iveala totul fii fara griji!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;28/st/20050522/n/Alex/k/70e9/age.png

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea, ai procedat f. bine. Eu de regula sfatuiesc lumea sa nu se amestece in astfel de cazuri caci este stiut ca cel care atrage atentia va primi suturi, in cazul in care e vorba de o persona care nu ti-e f. aproape. Un prieten de 15 ani e altceva, insa. Nu-ti fie teama, intr-o zi iti va multumi. Eu situ un caz, un barbat la vreo 54 ani caruia i s-a pus pata pe o tirfa ca nu pot sa-i zic altcumva, scuze. Tipul, divortat, cu fata de 18 ani, locuia in Franta si venise de sarbatori acasa la familie unde a cunoscut-o pe asta. Nepoata acestui tip avea la servici o colaga de birou care fusese soacra... tirfei si cunostea lunga ei istorie de amanti, lipsit nopti de acasa, limbaj vulgar etc. I-a spus unchiului. Crezi ca a crezut-o? S-a insurat, a adus-o in Franta unde tipa si-a dat arama pe fata si in cele din urma a divortat. I-au mai spus si alte rude acelui unchi ca tipa nu le inspira incredere dar nu a vrut sa aculte. Era orb... Asa ca nu dispera. Tu ti-ai facut datoria de prieten. Mai mult de atit nu poti face.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

De cate ori am patit asa si am pierdut prietenii. Si atunci ma gandeam ca probabil nu suntem chiar asa de buni prieteni pe cat ne consideram. Si poate ca s-a schimbat in intervalul in care a cunoscut si a stat langa altcineva si are alt sistem de valori acum. Sau poate este pur si simplu orbit.....

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Ai facut foarte bine!Cum spuneau si fetele mai devreme sau mai tarziu iti va da dreptate si iti va multumi...sa speram ca nu va fi prea tarziu.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Nu ar trebui sa iti para rau ca odata si odata isi va da seama ca a gresit doar ai vrut sa-i deschizi ochi sper sa nu fie prea tarziu pentru el.

Prietenul imi arata ce pot]
Vrajmasul ma invata ce sa fac
[/left] [left

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

CRED ca era cazul sa ii spuneti de la inceput. E firesc sa isi puna atari semne de intrebare daca voi ii spuneti ce a facut A LUI acum ceva luni..kit ca avetzi probe. Ma intreb, probele sunt probabil X sau Y care au vazut o pe EA cu un altul. Depinde mult de cum este el, pentru unii vorbele nu conteaza, iar orice barbat crede vorba femeii cu care imparte tot in defavoarea prietenilor.

Daca nu se casatorea NU ii spuneatzi nimic, nu?

EHH..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilena_ral spune:

Nu ai facut rau. Am trecut si eu printr-o experienta de genul asta dar persoana inselata eram eu. Am avut o relatie cu un tip timp de 10 ani. A venit o prietena si mi-a spus ca l-a vazut cu cineva pe o terasa. Toate detaliile. Eu fraiera i-am spus lui. A urmat circul si mi-a interzis sa mai vorbesc cu persoana respectiva. Stiam ca este adevarat. Nu era la prima abatere. I-am spus ca nu voi mai vorbi cu prietena respectiva dar nu a fost asa. Vorbeam fara sa stie el. Si nu-mi pare rau. In final m-am despartit de el si sunt prietena in continuare cu persoana care mi-a spus adevarul. Si suntem prietene de 23 de ani. Cand isi va da seama prietenul vostru ca a gresit fata de voi va regreta. Pentru ca in final se va convinge singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ai procedat corect. Desi, cum spuneau fetele, in dragoste adevarurile dor.
Ori isi va da seama ca a gresit fata de voi, ori...multumiti-va cu prietenia de 15 ani. Daca mai mult nu se poate...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput