MA ARUNCA IN ALT USER !

MA ARUNCA IN ALT USER ! | Autor: relyana

Link direct la acest mesaj

Semnalez o mare PROBLEMA ce tine de CONFIDENTIALITATEA SI SECURITATEA DATELOR.

1)-Am scris 2 PM-uri si iata ce mi s-a intamplat in ambele cazuri: dupa ce se trimite PM, apare pagina in care zice "Inapoi la Mesaje Private". Am facut click pe "Inapoi...." si m-am trezit ca sunt pe domeniul userului sorina 7. A trebuit sa dau Back si sa fac alta manevra ca sa raman in relyana.

2)-Alta problema este ca daca fac click pe "Subiecte active" - uneori ma arunca afara si trebuie sa fac login din nou.

Rog moderatorii care au acces la server sa regleze de urgenta aceasta situatie. Cui ii convine sa se foloseasca username-ul sau? Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Relyana - este foarte greu de crezut ceea ce spui tu. Noi am testat si nu este nici o problema aparenta.

Rog alti membri care au aceeasi problema - sa ne semnaleze de urgenta.

PS: imparti cumva PCul cu sorina 7

multumim

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Nici macar nu o cunosc pe sorina7 si nici nu-mi amintesc de postarile ei, nu e pt. mine cineva cunoscut, asa cum e Tata lui Toma, adrienne, ramonika, dyana si altii cu care ma intersectez in subiecte.

Una peste alta, s-a rezolvat, azi am primit raspuns de la PM-urile trimise vineri si dupa citirea lor am folosit "Inapoi la mesaje..." si nu s-a mai intamplat. Si nu stiu de ce e greu de crezut, ca doar pt. punctaj imi era mai simplu sa deschid un subiect de mai mare popularitate decat asta! Oi parea eu o persoana glumeatza...

Multumesc oricum, gata, s-a reglat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Multumesc frumos de sfaturi si lui papadie careia nu ii pot raspunde pe PM. Se pare ca acum imi lipseste optiunea reply la PM, dar nu incercati nici o remediere, fiindca va scriu dintr-un Internet cafe. Mi se intampla ca la servici am restrictii de cateva zile, asa ca o sa ma "vedeti" mai rar pe aici pana cand o sa stiu cum sa rezolv problema asta. Of-of, mai-mai!!!
Adica pupici cu mult drag si dor de voi, fetele de pe DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Daca vorbiti de lup, hop si io aici
Ceva sigur s-a intamplat, si sa va spun de ce : zilele astea am comunicat mult pe PM cu Relya....deci foarte asemanator cu nickul Relyana....Si cand am vrut sa imi golesc mesaje din Outbox, am intampinat "rezistenta", in sensul ca zicea ca nu am dreptul sa sterg mesajele mele proprii, dupa ce le marcasem, dar am intrat si iesit din nou din pagina DC, si la intrare acele mesaje erau sterse, dupa cum si vroiam.
se mai "zburlesc" si indecsii astia, nu e placut, dar nu discut probleme de securitate nationala pe DC asa ca nu-i bai.

Mergi la inceput