Calimanesti-Caciulata

Calimanesti-Caciulata | Autor: annaa

Link direct la acest mesaj

Pentru concediul de anul acesta am ales Climanesti-Caciulata.
Cu toate ca mi-am propus sa nu ma gandesc in perioada concediului la tratamente, temperaruri si altele de genul asta nu pot.
Am gasit pe net ca acolo se fac si tratamente pentru afectiuni ginecologicesi sterilitate secundara, dar fara prea multe detalii.
Noi suntem cu un bilet de 12zile, bilet de la firma ce include doar cazare si masa.

Stie cineva ce proceduri se fac pentru sterilitate?
In ce conditii si unde se fac programari,consultatii,plata?
A mai fost cineva acolo pentru tratament?

Noi am mai fost cu 6ani in urma, dar pe atunci eram la inceputul problemei noastre si nici nu stiam ca este o problema in a avea un asa ca nu ne-am interesat

Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Ana, la fel ca si tine am fost acolo cu multi ani in urma, dar nu stiu pe cineva sa fi facut tratament pentru sterilitate acolo. Eu am facut tratament pentru diskinezie biliara cu rezultate extraordinare, nici pana in ziua de azi n-am mai facut colica biliara. Tratamentul se face cu apa de la izvoare ( ), cura interna 3 pahare/zi. Namol nu este, apa termala nu este, s-ar putea sa te duci degeaba. De fapt nu chiar degeaba, zona este foarte frumoasa si poate te tratezi de afectiuni digestive. Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti spun de tratament pentru sterilitate, atunci (1993) sigur nu se facea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

De mers oricum mergem, dar ma gandeam ca pe langa odihna si drumetii pot profita si sa fac si ceva proceduri(daca se fac pentru sterilitate sau gineco).

Ana

Mergi la inceput