Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43
Incepem in forta un nou capitol

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Raspunsuri
princess spune:
Pupicesc toate fetele gravidutze sau viitoare gravidutze 

.......
Bun venit fetelor noi si fuguta
!
Mai, da' ce veselie mai e pe aici ... Dananita vad ca tu esti sufletul petrecerii
!
Eu 

cu rushii uratii pe cap - ziua 2 ; sunt super deprimata si ma simt rau ,greata , ameteli, dureri de cap .... dar hai sa nu va stric buna dispozitie....
Catrinel , Mishulina
ce faceti cu endometrele si foliculii? Ati prestat cand trebuia? Haideti , cu Dumnezeu inainte!
MRL spune:
Pentru toate fetele mii de pupaturi.
Dana, tu ai mai avut mana buna asa ca ma inscriu repejor.
Eu sunt in ziua 9 DPO dar de maine plec la munte si sper ca la intoarcere (peste o saptamana) sa gasesc cat mai multe gravidute. As fi vrut sa fac un Beta HCG maine dar eu cred ca este prea devreme si in alta ordine de idei mai am cateva pregatiri de facut inainte de plecare. Nici nu stiu daca sa imi fac ganduri pentru luna asta. Din ziua 7 DPO am inceput sa am pete la inceput bejulii, apoi mai maronii dupa care au revenit la culoarea bej. Petele le-am avut si in ziua 8 DPO iar astazi in ziua 9DPO mai am asa cate o mica, mica pata. Nici nu stiu ce sa mai cred. Sa fie sau nu de la implantare? Am inteles ca petele astea de la implantare dureaza putin numai ca la mine tot mai apar, chiar daca cantitatea este mica. Astazi am avut si durere de burta ca la CM si aveam impresia ca acum ma invadeaza. Nu stiu ce sa cred pt ca nu am mai patit asa ceva. Nu imi ramane decat sa plec cu ganduri de distractie la munte si sa ma las in voia lui Dumnezeu.
Va pup dulce pe toate si sa aud de cat mai multe gravidute.
princess spune:
MRL, distractie placuta la munte si nu-ti mai face mii de ganduri: daca e sa fie (si din ce vad eu dai semne!) o sa fie!
Laura Ioana spune:
Dananita, esti de belea!
Zi-ne si noua secretul prin care reusesti sa fii asa de vesela? Oricum pe mine ai reusit sa ma faci sa rad

Mishulici de ce gandesti negativ? N-ai voie! In perioada asta trebuie sa fii foarte relaxata si convinsa ca il faci pe
tau. Ai facut tot ce trebuia? Foarte bine, dar nu cumva sa te dai batuta! Sa continui sa faci tot ce trebuie, pana vine incapatanatul
! 

Laura
Alexia27 spune:
UAU fetelor, da repede va mai miscati! Pleaca omu cateva ore sai gata capitolu!
Eu am rezultatele la anlize, mai putin DHEAS care iese peste 3 saptamani. Sunt bune, mai putin testosteronul care a iesit 1, valorile normale fiind intre 0,06 - 0,86. Oare din cauza lui am eu foliculi asa subnutriti? In alta ordine de idei am inceput sa am putin, putin mucus egg. Dar degeaba am si mucus si endometru super, daca n-am folicul
. Oricum, maine merg din nou la eco si o sa bag si
maine seara, asa de distractie!
Va pupicesc pe toate!
Laura Ioana spune:
MRL cum poti avea rabdare pana te intorci? Semnele tale par a fi de
. Poate reusesti sa faci analizele inainte sa pleci la munte si poti afla rez la telefon. Cred ca vei avea o surpriza placuta! Distractie placuta la munte si o mare veste buna sa ai!
Laura
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Alexia27
UAU fetelor, da repede va mai miscati! Pleaca omu cateva ore sai gata capitolu!
Corect,ca bine zici,mi-ai luat vorba din gura! Am iesit si eu cateva ore si...sa nu va mai gasesc,
mama pe ele de harnicute!Un pupic special pentru Princess,Amely,MRL(iti tin pumnii),Iepurila

Asa...am semnat prezent si in noul capitol....
Laura Ioana gata,m-am potolit! A fost doar asa,o umbra...Prea linistita nu pot eu sa fiu ca taaaareeee "capos" mai e si
asta al meu,cum bine zici...(nu ca nu ar avea cu cine sa semene asa.....Ina

Denisam spune:
MRL-bafat multa, sunt semne de gravida sa stii, eu asa ma patit cu prima sarcina, oricum eu mi-as face la munte mai spre joi unt est ca sa vezi cum sta i totusi, poate e nevoie sa stii sa te menajezi, nu?
Bafta l t oate fetele care asteapat rezultatele zilele astea!
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
MirelaV spune:
iepurila, am dormit azi noapte ne-ntoarsa si cred k si in seara asta ma retrag devreme in dormitor..k imi lucreaza sotu' de noapte..si maine la fel. profit si io
am avut o saptamana grea, maine se anunta o zi si mai grea...dar vine week end -ul si ma odihnesc mai bine
pupicei la fete..si veniti cu vesti bune!
MirelaV
pupicei pe burticei
Adriana mica spune:
Buna seara fetelor,
Eu sunt inca la "scrabici", ca ma si intreb cum as putea spera la bebe cu atata stres pe cap (cica inhiba ovulatia). In alta ordine de idei, ziua 11 DPO cu foame, nitica greata si sani durerosi. Va reamin tesc facptul ca am mai avut si alte luni aceleasi semne, si totusi s-a declansat invazia. Diferit ar fi poate doar faptul ca in lunile precedente deja apareau picaturi maronii, dar acum, nimic, poate doar mucus "creamy"?! Ce ziceti, e de bine?
Desi am fost ocupata la job, v-am citit toata ziua printre picaturi. Dananita, m-ai molipsit si pe mine cu buna dispozitie. Asa te vreau!
MRL, se pare ca ai semne prevestitoare de bebe. Sa ai grija de "voi" la munte.
Tuturor fetelor va urez sa auzim numai de bine. Nu va suparati ca nu va enumar pe toate, dar mi-e frica sa nu uit pe cineva
Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu