Mai demult am pus intrebarea daca pot folosi caractere romanesti in postarile mele si am fost sfatuita sa evit. M-am conformat, ca nu e un capat de tara. Vad ca mai sunt persoane care folosesc diacritice, ca mie imi tot apar diverse cerculete sau #urmat de cifre....nu e bai ca inteleg.
Dar am citit acum la subiectul cu "Revista Mami te asculta" 3 mesaje postate de Admin Florin in care a folosit diacritice si care la mine arata ca naiba. Cred ca de la conducere trebuie dat un exemplu bun, nu?
Nu e o critica....e o semnalare. Arata destul de rau aceste mesaje, de multe ori renunt sa mai citesc decat sa ocolesc semnele respective si sa mai chinui sa inteleg ce cuvant e acolo.
Pupici!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Aissa, sunt perfect de acord cu tine! Cei "mari" trebuie sa fie un exemplu pentru restu lumii
Mesajele respective le-am primit de la Mami si eu am facut copy paste! Din pacate nu am avut timp sa-l filtrez si sa scot diacriticile...
Da, se mai intampla. Am facut si eu figura asta cu un fragment dintr-o lege si la fel a aparut (l-am corectat dupa ca era micut). Ai dreptate, sper ca nu am suparat pe nimeni.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
#350;i, totu#351;i, nu se poate corecta īn a#351;a fel īncāt s#259; se poat#259; folosi diacriticele. Nu de alta dar, mi se pare c#259; tr#259;im īn Romānia, site-ul este romānesc, b#259;nuiesc c#259; tot pentru romāni. Sau, poate tocmai pentru c#259; tr#259;im īn Romānia...