proces
imi place sa comunic cu voi, pentru am constatat ca o pot face in timp real.
asa ca va rog pe voi, cele care ati trecut prin experienta unui proces de stabilire a paternitatii sa imi s[puneti si mie la ce ar trebui sa ma astept.
asta ca sa nu ma prezint ca picata din luna la tribunal.
cum a reactionat "paratul", cat ati cheltuit, cum ati ales avocatul, cum a fost cu probele serologice, etc.
merci
Raspunsuri
Ramonika spune:
nu am foarte multe informatii, am auzit doar ca un test de paternitate ar costa ceva in jurul a 13 milioane!!!
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
minialex spune:
Nu am trecut printr-un proces de stabilire a paternitatii, dar am intentat recent proces pentru custodia copilului si pensie alimentara.
Am un avocat specializat in drepturile copilului, recomandat de un fost coleg de scoala al fratelui meu si daca te intereseaza, ti-l pot recomanda.Trimite-mi un PM sau un email.
Procesul pentru custodie si pensie va dura circa 2 ani pt. ca tatal nu e cetatean roman, si m-a costat pina acum 200 de euro - onorariul avocatului pentru intreg procesul + cca. 1,5 mil. pentru documente de tradus.
oimpia_76 spune:
Draga mea, nu am trecut prin asta, dar lucrez in domeniu si te poti astepta ca paratul sa nu recunoasca, situatie in care va trebui sa aduci martori care sa dovedeasca relatia voastra in perioada aproximativa a conceptiei si de asemenea se impune expertiza de specialitate, care intr-adevar costa in jur de 10 mil., poate chiar mai mult. Paratul poate aduce si el contraprobe, respectiv martori care sa infirme sustinerile tale. Pe scurt, pregateste-te sa faci fata unei atitudini ostile a tatalui, caci daca ai ajuns la proces ma gandesc ca el nu recunoste ca e copilul lui si se va comporta in consecinta.
Despre onorariile avocatilor, nu stiu sa iti spun, caci nu sunt din Buc.
Elise spune:
eu mai stiu din auzite - testul ADN sau HLA costa cam 10 milioane.... Avocatul cam tot atit... iar "paratul" probabil va nega posibilitatea de a fi copilul lui, deci tb. sa prezinti argumente.
Elise