Va rog fetelor sa ma ajutati cu un sfat. As vrea ca inainte de a face HSG sa fac o ecografie buna la un doctor cu multa experienta in eco. Voi pe la ce cabinete sau spitale ati fost? Cum vi s-a parut? Care vi se pare cel mai tare?
Va multumesc anticipat.
Scumpa eu am facut eco la cabinet la D-ta Moisa..pe linga Mall Vitan si la Elias la Doctorul Tutunaru...ambii eco ok!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
dr. Iosup (Centrul Medical Unirea - 327 11 88 si Diagnosis) si dr. Pop (Diagnosis) sunt cei mai buni
bafta, sa auzim de 
36+
dr IOSUP sau POP (daca reusesti sa intri la Pop, dureaza cam mult asteptarea) subscriu cu TIA , sunt cei mai buni
sau dr Herghelegiu (Medsana, Sanador)dar si aici astepti la programare 1-2 luni
cred ca ti-am dat primele 3 nume in domeniu din Bucuresti, cine mai vrea sa completeze lista..e deschisa
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri este adevarat am mai auzit de doctorii de mai sus ca sunt buni, mai nasol este ca dureaza atat de mult pana sa intri la ei la o eco.Trebuia sa ma fi gandit de mai de mult sa merg la o eco dar mereu am amanat am tot crezut ca luna urmatoare o sa se intample minunea si tot asa ca am ajuns la 8 luni de cand tot incercam si nimic, cu toate acestea tot am sa sun pentru o programare.
Inca odata multumesc mult.
Unii dintre noi trecem prin clipe grele chiar in aceste momente, dar
Dumnezeu este gata sa ne binecuvinteze intr-un mod in care doar El o poate face.
Pastreaza-ti vie credinta!
suzy mai poti face si la Sanador la Dr. Hergelegiu, Dr. Bosneac..
Sanatate!
Credinta face totul posibil!
La Iosup, gasesti relativ repede loc.
bafta!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!