recomandare

recomandare | Autor: crisc

Link direct la acest mesaj

Asi dori sa-mi recomandati un medic bun. Am chist ovarian si infertilitate. Daca stie cineva ceva despre clinica MED+TREND si in special despre tratamentul d-nei doctor Trandafir.Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Draga Crisc eu stiu un medic bun in Bucuresti ( nu este prea departe de tine).Dr.Alexandru Florin Anca tel:021/2246631 - la cabinet.
Eu la el marg si am fff mare incredere in el desi sunt din Brasov.
Poate mai stiu fetele de pe la Aspirante sau de la Endometru, monitorizari....
Poti sa intri pe aceste forumuri ( sau poate ai facut-o deja) si sa te mai consulti cu fetele.
Eu pe acesta ti-l recomand. ( si eu am pb mai deosebite)
fata suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Crisc, bine ai venit aici si..sedere cit mai scurta...
Despre aceasta dr. am citit mai demult pe aici numai pareri negative: te lalaie mult, te costa o gramada de bani etc. Sper sa nu gresesc, dar parca despre ea era vorba.
Dupa mine, dr. buni in Bucuresti pe infertilitate sunt:
- Denisa Protopopescu/Medsana, Municipal etc
- Anca Moisa/Giulesti
si altii pe care-i gasesti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50603.

Ce fel de chist ai?
Sper ca miine sa vin sa scriu un tratament naturist care la mine a avut efect pt 2 chisturi hemoragice cu septari, deci destul de nasoale. Poate te va ajuta si pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onsami spune:

Dragă Crisc
Eu merg la doctorul Nicolae Suciu (Buc 021/2245555)pentru tratarea unei infertilități secundare. Nu am rămas dar sper din tot sufletul ca luna aceasta să fie cu noroc și pentru noi. Tarifele sunt acceptabile, doar că sala de așteptare este mereu cam plină, și deci timpul pe care ti-l acordă nu e foarte lung, dar îți răspunde la toate întrebările.
să auzim vești bune și de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisc spune:

Va multumesc din suflet fetelor. Sper sa vi se realizeze visele cat mai curand. Va pup .Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Draga Ilenya acesta este un doctor nu doctorita.Poate este o confuzie!
Te rog sa nu te superi...
PS: Este chiar ieftin si dragut, si foarte cumsecade ( explica ff mult si are ffff multa rabdare).Am discutat cu mai multe paciente de-ale d-lui.

Mergi la inceput