Salvati-l pe Mihaita ! (5)

Salvati-l pe Mihaita ! (5) | Autor: Corina G

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225" target="_blank">Prima parte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476" target="_blank">Partea a doua
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47974" target="_blank">Partea a treia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49373&whichpage=1" target="_blank">Partea a patra

quote:
Pentru a trai, baietelul nostru -
Mihai Alexandru - in varsta de 10
luni (nascut la 24.01.2004), are nevoie urgenta de un transplant
de ficat in strainatate
. El este
diagnosticat cu atrezie de cai biliare si
ciroza biliara secundara, care ii pune
viata in pericol cu fiecare zi care
trece fara un nou ficat sanatos.

In Romania aceasta interventie
este foarte dificila la o varsta atat de mica. Medicii spun
ca Mihaita are mari sanse de a trai, cu conditia ca
acest transplant hepatic sa se faca cat mai repede
posibil. Fiecare zi de intarziere reprezinta o grea suferinta
pentru noi si consecinte greu de recuperat pentru copilul
nostru.

La clinica Saint Luc din Bruxelles, unde se poate
face aceasta operatie cu succes, este nevoie de o
suma foarte mare de bani: aprox. 85.000 Euro.

Va rugam din suflet, ajutati-ne sa strangem acesti
bani pentru a ne bucura de copilul nostru.

Va multumim anticipat cu speranta unei contributii cat
mai generoase si va stam la dispozitie pentru orice informatii
la tel. 0232-437334, 0744-678964, 0740-203579 sau la adresa gabriela_hogas@yahoo.com.

Conturile bancare sunt deschise la BCR Iasi pe
numele Hogas Gabriela, astfel:
pt. LEI: RO28RNCB3200000549530001
pt. EURO: RO98RNCB3200000549530002
pt. USD: RO71RNCB3200000549530003

http://pws.cablespeed.com/~minut/mh/index.html
http://site.neogen.ro/mihaita.hogas/index.html
http://www.mihaita.go.ro/
http://www.hogas.go.ro/
http://ajutati-lpemihaita.pnet.ro/
http://mihaita.pnet.ro/

Mihaela (si Gabriela), am primit plicul cu actele azi. Multumesc mult de tot!!!

Chiar nu mai stie nimeni nimic?????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Corina, ma bucur ca plicul a ajuns cu bine, noi suntem bine, Mihaita este la Iasi cu Gabriela si Dan, nu se simte prea bine, tot cu perfuzii, si cred ca ceea mai indicata pentru mai multe detalii este Gabriela.
Vorbim zilnic la telefon, suntem prinse in
"balamucul" cu pasapoartele si trimisul analizelor in Belgia, suntem ametite de cate acte ni se cer peste tot....dar suntem bine, avem speranta unui miracol si totul va fi fffoarte bine.
Am pus cateva poze...dar nu am reusit sa le pun pe toate, sunt fffoarte multe si, sincer, nu am avut timp!Sunt pozele de duminica trecuta din cismigiu cu Mihaita voinicul si cu maria zambareata!

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=368529114

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mihaela, multumim mult pt. noutati. Scumpul de Mihaita, saracutul e tot la perfuzii. Aveti deja o data hotarata a plecarii?? V-a facut De Ville o programare??

Am incercat sa vad pozele dar se pare ca nu ne lasa. Trebuie vreun password ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Va scriu pe scurt noutatile. Mii de scuze pentru tacerea mea. M-am gandit intruna la voi si imi doream nespus sa ajung sa va scriu. Zilele acestea s-au intamplat foarte multe lucruri si acum era stabilita o chestie peste o ora nu mai era valabila. In fine, parca a trecut un an in ultimele doua saptamani. Deci, sa va spun:

Ne-am hotarat sa plecam in Bruxelles cat mai repede posibil. Am trimis banii ceruti de clinica pentru transplant si asteptam confirmarea primirii lor pentru a se putea stabili data exacta a transplantului. Intre timp s-au facut tot felul de interventii si rugaminti pentru ca prof. deVille sa ne primeasca mai inainte pentru a il consulta pe Mihaita si a-l pune pe un tratament care sa ii permita sa astepte pana la transplant. Aici medicii erau foarte ingrijorati de starea de sanatate a lui Mihaita existand riscul sa devina netransportabil la un moment dat. Se pare ca daca ajungem acolo cu bine saptamana viitoare s-ar putea stabili o data pentru consult. Acesta se va face in paralel cu demersurile pentru transplant care mai constau in:
- validarea Mihaelei de catre comisia de etica. pentru aceasta era nevoie sa trimitem analizele ei medicale. Vreau doar sa va spun ca au trebuit 10 zile pentru ca medicii de mla fundeni sa ne dea aceste date, 10 zile in care bruxelles-ul ma intreba: "daca sunteti atat de grabiti si de ingrijorati de starea lui mihaita, cum de nu sunteti ih stare sa trimiteti actele medicale ale donatorului maine pentru a grabi procedurile pentru transplant?" Va dati seama cum m-am simtit si ce credibilitate mai aveam eu in fata dr. In fine, abia astazi adlemi a intrat in posesia cd-urilor cu analizele medicale pe care le vom duce personal la bruxelles. Adlemi, esti tare, mii de multumiri.
- apoi urmeaza data exacta a programarii
- o saptamana va fi investigat mihaita si i se va da acordul pentru transplant (sa dea Domnul !)
- o saptamana va fi investigata Mihaela si vineri i se da acceptul de donator compatibil (Doamne ajuta !)
- apoi urmeaza data exacta a operatiei propriu-zise.
- pe urma 3 luni in care Mihaita va fi urmarit in regim ambulatoriu, dupa externarea lui cand va fi stabilizat si in afara vreunui pericol post-operator.

Pana atunci insa noi am vrut foarte mult sa fim aproape de clinica, in caz de ceva sa putem merge direct la ei, ei fiind cei mai buni sa aiba grija de mihaita.

O problema ar putea fi banii. Pentru ca noi vom pleca inainte de programarea lor tot ce se va face pana la data fixata de ei vom plati separat. S-ar putea sa ne coste cateva mii de euro dar am ajuns la concluzia ca degeaba am dat 85.000 daca mihaita ajunge prea tarziu acolo. Speram sa nu fie nevoie de o spitalizare continua ci doar de investigatii si eventual cateva zile sau saptamani de tratament perfuzabil. oricum, orice hotaraste echipa de la bruxelles am mare incredere in ei si speram ca Dumnezeu sa ii lumineze sa faca ce este mai bine pentru salvarea lui Mihaita.

Mihaela ramane sa ajunga in bruxelles imediat cum va fi programata pentru analize ca sa stea cat mai putin departe de maria. Mihaela, esti in sufletul nostru si de-abia astept sa ne vedem si sa ne intoarcem acasa cu totii sanatosi si sa ne aducem cu bucurie aminte de vremurile astea. Te pup dulce.

Noi acum mai avem in jur de 10.000 Euro, transportul cu avionul asigurat si cazarea pe o luna, deocamdata. Vom sta cazati la o pensiune corp comun cu clinica Saint Luc pentru a fi foarte aproape de spital. Costa 700 Euro/luna/familie inclusiv micul dejun. Alte aranjamente de cazare vom face dupa transplantul lui Mihaita cand nu vom depinde atat de mult sa ajungem in 5 minute la spital.

Sper ca am fost suficient de cursiva. Suntem intr-o mare alergatura. Ne-am hotarat aproape peste noapte sa plecam de teama de a nu ajunge prea tarziu acolo. Mihaita a facut perfuzii chiar si astazi. Din pacate are febra 38. Sper sa ii scada pana plecam. Ah, cred ca nu am apucat sa va spun. Plecam in noaptea asta spre Bucuresti pentru a prinde avionul de vineri dimineata spre Bruxelles. Ajungem acolo pe la amiaza si ne asteapta 2 baieti de acolo, romani si care ne-au ajutat enorm si cu pregatirile pe acolo.

Sa ii vedeti poza lui Mihaita pe pasapoarte ! Plange de nu-i adevarat ! A trebuit aproape o ora si pentru pozele alea asa cum au iesit. Doamnele de acolo erau super transpirate, nu mai stiau ce sa ii faca sa fie linistit. Trebuia sa il tinem cumva in aer in lateral ca sa iasa el singur in poza. Cumplit, ce mai ... El se agata de tricoul nostru si tipa din toate puterile. Pana la urma concluzia a fost: este sugar, nu poti sa te intelegi cu el si au ales si ele 2 poze care se distingea cat de cat ceva in afara de plansul lui.

Nu stiu ce sa va mai spun. Voi gasi un net si va tin la curent imediat cum ne stabilim. Voi da nr. de telefon. Sper sa ne cumparam o cartela de belgia. Oricum, nr. de telfon, adresa, cum decurg treburile, cu siguranta veti fi pusi la curent.,
Mii de scuze inca o data pentru linistea mea de zilele acestea. Sper sa ma iertati. Mai sunt cateva ore pana la plecare si credeti-ma ca mai avem o multime de treburi de facut.

Va multumesc din suflet la toata lumea pentru tot ce ati factu si faceti pentru Mihaita. Sper sa va gasesc tot timpul aproape si sa ne fiti alaturti. Rugati-va pentru Mihaita. Acum acesta este cel mai important lucru pentru el. Sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu bine si sa ne intoarcem sanatosi cu totii.

Doamne ajuta! Mare minune ca am ajuns pana aici. Nu ne lasa acum ! Multumim, Doamne!

Cu drag,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Doamne, Gabriela, mi-au dat lacrimile citindu-ti mesajul. Sunteti la un pas de a va vedea visul implinit. Mai e putin si totusi atat de mult...
Ne rugam bunului Dumnezeu sa il intareasca pe Mihaita si voua sa va dea putere in continuare sa duceti lupta pana la capat!
Doamne ajuta-l pe Mihaita!

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Gabriela, Dan, Mihaela, Mihaita,

Va tin pumnii si ma rog sa iasa totul bine!
Aveti credinta in Dumnezeu, curaj si putere, suntem alaturi de voi si ne gandim la voi!

Asteptam vesti numai bune de acum inainte!

Drum bun si Dumnezeu sa fie cu voi!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Gabriela, multumim de mesaj. Eu ma voi ruga in continuare pt. voi in fiecare zi, ca si pana acuma. Doamne ajuta!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Gabriela, multa mult success, si sanatate lui Mihaita! Sa va aiba Dumnezeu in grija, si pe voi si pe maria2mami. Drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Fundeni! Cita nesimtire, cita batjocura, cita nepasare! Auzi aici: 10 zile sa dea niste date, pe care le aveau chiar acolo, caci ei au facut analizele si lui Mihaita si donatorului!

Doamne ce blestem pe tara aia! Cit oare vom mai fi blestemati sa batem la porti straine sa ne ingrijim copii si pe noi insine?

Mihaita pui mic, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Doamne Dumnezeule ai mila de el. Doamne ajuta!

Steli Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Gabriela, rugaciunile noastre dar ale voastre in special sunt ascultate. Mihaita va fi bine, caci altfel nu se poate.
Drum bun si asteptam cu sufletul la gura orice mesaj. Daca cineva din romanii care va asteapta acolo are internet, roaga-i sa intre sa ne dea vesti de la voi.

MIHAITA, ASTA ESTE VARA TA!
Tu esti pt noi o lectie de viata, un pitic care lupta cu toate fortele sa traiasca! Sa ne traiesti dragul nostru!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Mult succes pentru toti! Ne rugam pentru voi si va tinem pumnii stransi.
sa va intoarceti sanatosi
ovi
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput