nu stiu unde sa caut sa aflu care sunt simtomele ca as fi gravida...cineva poate sa imi spuna......am febra,dureri abdominale si de cap...........si cam atat.............pe 18 trebuie sa imi vina dar nu mai am rabdare........
raluca
Febra nu e nici un caz de la o sarcina. Iar despre durerile de cap..nu stiu ce sa zic.
Sani durerosi, stari de voma, oboseala..cam asta ar fi simtomele.
Dar stai linistita pana pe 18. mai sunt 2 zile.
Tinem pumnii pt fata nerabdatoare!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Dupa parerea mea, daca ai simptomele astea nu cred ca esti gravida
If hope were not, heart would break.
Buna Raluca,
Eu nu as spune chiar ca nu esti gravida; insa simptomele descrise de tine nu sunt foarte sugestive. De fapt nici un semn nu este foarte sugestiv, caci aceeasi stare o ai fie inainte de invazie, fie la inceput de sarcina.
Eu, spre exemplu, am crezut luna trecuta ca s-a intamplat minunea; culmea, am avut in toata aceasta perioada simptome clasice: sani tari si fierbinti, pofte, etc. Din pacate, nu a fost sa fie(inca!). Si apoi, am inteles de la fetele care au ramas insarcinate, ca simptomele nici nu apar asa de devreme.
Stiu cum te simti, mai ales daca iti doresti acest lucru; daca vrei, poti sa incerci sa iti faci un test de sarcina: daca CM este regulat, am inteles ca se poate vedea a doua liniuta foarte pala chiar cu 3 zile inainte de invazie; astfel vei sti la ce sa te astepti.
AdrianaB
Draga Raalucutza si eu sunt in aceeasi dilema ca tine. Ma bucur ca ai deschis acest subiect.Mie trebuie sa-mi vina pe 25,26 si sunt stresata ca inca nu am nici un simptom.Am mici dureri de burta cam ciudate, dar in rest un tonus de zile mari.
Eu iti urez bafta si sa ne spui si noua vestea cea mare(sper).
Te pup.
click pe link-ul de mai jos:
www.desprecopii.com/info.asp?id=14" target="_blank">Semne prevestitoare sarcinii
34+