pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)
Gata, dezlegati-va centurile de siguranta ca am aterizat
.
Hai sa va povestesc.
Dupa tratamentul de luna aceasta, 2 fiole Menogon / zi, 5 zile, in ziua 7 problema era cam asa:
Ovarul stang.... cam 3 foliculi amarati si vai de ei pe care nu ne putem baza.
Ovarul drept are mai multi foliculi dintre care unul foarte mare de 19.8 mm ceea ce pentru zia 7 respectiv astazi ziua 9 cand am refacut ecogrfia, este cam mare. Noroc ca de sambata pana luni nu a mai crescut prea mult pentru ca altfel exista pericolul sa se sparga singurel si sa il pierdem.
Acum asteptam sa mai treaca inca o zi si maine pe la 5 mai facem o ecografie sa vedem cum mai merge treaba.
Endometrul era sambat 6.6 si astazi 6.8, deci si el a crescut foarte putin drept pentru care mi-a dat niste ovule sa pun azi si maine si poate mai creste.
O sa fac saptamana asta inseminarea. Nu stiu inca exact ziua, posibil ca dupa ecografia de maine sa stiu.
Va pup si asteptam cu sufletul la gura rezultatele fetelor care luna asta au avut de lucru rau de tot.
Terrapin, ai facut bine ca ai facut analizele, era si mai bine daca faceai si FSH dar lasa ca e bine si asa. Iti tinem pumnii astazi la dr.
Consultatia este 300.000 si eco monitorizare 500 toate.
pentru IAS se da cam 1.500.000 de fiecare adica Matei si Florina. Eu le-am dat cate 50 euro ceea ce insemna putinel mai mult dar m-am gandit eu ca euroii sunt mai placuti vederiiiiii.
Va pupik pe toate si va tin la curent.
Raspunsuri
kla78 spune:
salutari!!!!
sa stii ca mi-am pus centura starnsa tare de era sa ma sugerummmmmmm(doamne fereste)....in fine ...am aterizat cu bine!
MURA-tinem pumnii starnsi tare sa fie saptamana asta ultima de stimulari!!!da doamne!
eu astept uratii ....o sa va tin la curent .....dar nu stiu cand ca iar mi s-a stricat calc...sa-l ia naiba
va pup
kla78 spune:
salutari!!!!
sa stii ca mi-am pus centura starnsa tare de era sa ma sugerummmmmmm(doamne fereste)....in fine ...am aterizat cu bine!
MURA-tinem pumnii starnsi tare sa fie saptamana asta ultima de stimulari!!!da doamne!
eu astept uratii ....o sa va tin la curent .....dar nu stiu cand ca iar mi s-a stricat calc...sa-l ia naiba
va pup
Natasha71 spune:
Buna dimineata fete dragi!

MURA,
sa stii ca mie imi plac senzatiile tari, asa ca mi-a placut!!! Mama, ce folicul baban ai! Iar endometrul o sa creasca sigur, pt ca si mie mi-a crescut f.bine cu pastilutele pe care mi le-a dat d-na dr.(apropo, sa-mi zici si mie ce ti-a dat sa iei, ca eu sunt curioasa, trebuie sa stiu tot). S-ar putea sa se precipte inseminarea ta... azi s-ar putea sa ne dai vestea.
KLA,
fata desteapta care isi repara singura computerul, am toata admiratia pt tine! Iubita, nici eu n-am simptome, (in afara de sanii care oricum ma dureau), ai dreptate ca mai avem putin si stim o treaba... numai ca eu n-as vrea sa o stiu pe aia din fiecare luna ca ma apuca nervii! Eu sunt in ziua 24, adica a 10-a dupa ovulatie. E mult prea devreme pt un test, asa ca mai astept si fac unul NUMAI daca intarzie. Prefer sa nu ma gandesc acum la asta, mai ales ca am la treabaaa la servici, tocmai bine sa trec de perioada asta fara prea multe ganduri "o fi, n-o fi"... (eu zic totusi tu sa faci testul de sange ca la tine ar fi relevant acum, cate zile ai de la IAS?) Tin pumnii!!!
Mihaela
, te dadusem disparuta! Draga mea, ia mai pune tu piciorul in prag si luna asta treci la actiune, gata cu anticonceptionalele! Hai sa avem cui face galerie! Cum sa nu ne gandim la tine, nu vezi ca suntem aici o echipa pe cinste!
Ioana
, da, am un microbist la usa, nu pierde nici un meci! Noroc ca avem 2 tv ca sa nu ne certam (desi, eu de cand cu DC-ul nu mai deschid televizorul decat foarte rar)... Iubita, de ce nu incerci tu sa iei CO inainte de concediul de maternitate (cel de 126 zile) si apoi CIC/ concediu de risc maternal? Oricum nr de zile de CO nu se modifica, pt ca la calcul nu se ia in considerare perioada de concediu de maternitate. Hai ca mai ai timp sa te gandesti cum o sa faci, important e ca tu si bebelina sunteti bine. Te-ai gandit ce nume va avea? Tine-ne la curent!
Stepha
, daca ai nevoie de adresa medsanei, imi spui si ti-o dau cu mare placere (vezi ca au si site www.medsana.ro), au un singur sediu si este aproape de metrou eroilor si de spitalul municipal. Dupa descriere, cred ca d-na dr. te-a trimis la Ginecoland, sa-mi zici si mie daca asa se numea laboratorul(iar curiozitatea, bat-o vina).
Terrapin, RO ANA, asteptam vesti!

Fetelor, va multumesc pt gandurile bune in perioada asta de asteptare si va doresc multa bafta! O sa vedeti ca o sa reusim!
Va pup!
Natasha71 spune:
Stepha, acum am vazut intrebarea ta legata de IGG si IGM. Deci IGM pozitiv arata faptul ca ai avut contact cu virusul respectiv, si ai anticorpi. IGG negativ arata ca nu ai in prezent boala in manifestare. Deci nu te speria, daca ai IGM pozitiv si IGG negativ, asta inseamna ca ai avut contact cu virusul, ai anticorpi dar nu esti infectata in prezent.
RO ANA spune:
Buna fetelor, dragelor
Din pacate eu nu am ce vesti sa va dau.Astept saptamana viitoare sa vad daca vin uratii(poate nu mai vin)...Cam la cate zile e concludent un test de sarcina?
Pupici si treceti mai repede la mamici.
Stepha spune:
Mura, nu am inteles ceva: care este problema daca foliculii au crescut prea mari, nu se pot urmari cu eco si atunci cand se sparg (chiar daca e inainte de ziua 14) sa faci inseminarea? Sau ma gandesc ca daca fecundarea se intampla prea devreme, organismul nu are cum sa ajute outul sa traiasca, fiindca el e programat cu cateva zile mai tarziu sa secrete hormonii mecesari supravietuirii bebitului nou format. E ceva de genul asta explicatia?
Natasha, saru' mana de explicatii, dar am facut deja analiza de listerie, nu la ginecoland - ca acolo e frumos , am fost demult acolo la un doctor care imi dadea vitamine si ma lasa sa astept jumatate de an, cand pe hormonii mei vraiste nu avea cum sa-i rezolve vitaminele- laboratorul se numeste "medictest". Multumesc si de explicatiile cu igg si igm.
Natasha si Kla tinem pumnii. Saptamana asta aflam si noi rezultatele, nu?
MURA spune:
Stepha, cred ca ai dreptate, probabil ca Florina se impacientase de foliculul meu cel mare sa nu se sparga prea devreme pentru ca organismul nu e pregatit si nici endometrul nu e destul de sanatos pentru a putea primi pe bebita.
Astazi mai fac o eco sa vedem ce s-a mai intamplat si o sa stiu cand fac inseminarea.
Pastilutele pe care mi le-a dat sa le pun par a fi niste anticonceptionale dar pun numai pastilutele albe care sunt estradiol. Se numesc Cyclo- Progynova.
Cred ca nu mi-a mai dat Oestrogel pentru ca acesta opreste cresterea foliculilor.
Fetelor ma bucur ca va placut plimbarea si mai ales senzatiile tari.
Va pup
kla78 spune:
salutari!!!
iar mi s-a stricat calc
va scriu deseara ca-mi vine barbatoiul cu calc lui
pupici