laparoscopie-dr. I Munteanu-Timisoara

laparoscopie-dr. I Munteanu-Timisoara | Autor: gabibociort

Link direct la acest mesaj

buna, fetelor, sunt noua pe forum, ma numesc gabi, 37 ani, sunt programata la laparo pe 4 iulie, spital bega timisoara, dr.i.munteanu. va rog care dintre voi a fost la acest doctor, sa-mi dea informatii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

buna, am revenit. nu am primit nici un raspuns, please, helpGabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Am auzit de medicul asta cind mai eram in Timisoara, e unul din cei mai faimosi ginecologi din Timisoara. Parca nu si dintre cei mai tineri, dar am auzit ca e bun. Poate are cineva informatii mai concrete.

Multa bafta!!!!

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRYANA spune:

Buna,in 13 am avut doua luni de la operatie.M-a operat dr.Munteanu,dar la mine a fost mai complicat,la mine a fost operatie clasica.Tot ce pot sa-ti spun este ca ,chiar daca la capitolul comunicare sta prost,in rest post sa ai cea mai mare incredere atat in el cat si in toate asistentele.In schimb conditiile sunt mai mult decat precare.Sa-ti duci asternutul tau,obligatoriu.Daca vrei informatatii despre preturi practicate pe acolo,sau orice altceva,te pot ajuta cu drag.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, Bryana. Chiar te rog sa-mi dai toate informatiile, nu stiu nimic din ce ma asteapta acolo. Problema mea este ca nu am ramas insarcinată niciodată. La control, dr.Munteanu mi-a gasit un ovar polichistic, mi-a spus ca mai multe poate sa-mi spună după laparo. Te rog, ajuta-ma. MultumescGabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRYANA spune:

La dr."taxa" e de 100 eur,asistentele de la reanimare 50,000-100,000,iar la asistentele de la saloane depinde ,eu nu le-am dat nimic.Mancarea e buna,iar wc-urile sunt groaznice.In tot spitalul sunt 3 camere cu wc restul nu au.Deci incearca saloanele 9,10,11.Eu stiu ca toate pe care el le opereaza sunt in saloanele bune.Cand te opereaza?

Mergi la inceput

Buna, Bryana. Sunt programata la laparo de Ziua Americii, pe 4 iulie, poate reusesc sa fac un american mic. Tu ce probleme ai avut? Dacă vrei, poti sa-mi raspunzi pe mail. Mersi pentru informatii si sfaturi. Daca iti mai amintesti ceva, spune-mi.Gabi

Mergi la inceput