cum a fost la voi cu introducerea sucului de morcovi la bb? Noi am inceput cu o lingurita si a fost OK dar a doua zi ne-am pictat juma de casa in porcicaliu asa de tare mi-a scuipat morcovul ala. Doctorita mi-a spus sa-i dau cu lingurita dar si daca azi continuam cu scuipatul ma gandeam sa-i pun intr0un biberon sa diminuez macar "pagubele". Voi cum ati facut? Tehnici speciale de pacalit bebei indaratnici aveti?
Pupici
Marina si Mariutza
Draga mea,
eu am inceput , pe la 3 luni cu sucul de legume& fructe, adica, amestecam sucul de morcov, cu suc de mar, suc de portocala. Si nu cu lingurita...ci din biberon..
Nu am avut nci un fel de probl. cu introdusul sucului..si nici cu mancatul cu lingurita mai tarziu..
Te pup si multa bafta in continuare
Maria
Poti sa ii pui in biberon. Dar o lingurita de suc in biberon, cred ca ramane tot pe peretii biberonului :)))). Tot cu sucun biberon o sa ajungi pana la urma....ca atunci cand o sa ajungi la 10 lingurite de suc...ste vad io cum o fugarejt prin toata casa pe Mariutza sa-i dai portoclaneala aia :)))
Luizax - karkotash shef!
hi hi hi, si eu am inceput sa ii dau sucul cu lingurita ca asa citisem....si ajunsesem la 50-60 ml......si sa te tii , beboica vroia sa pape dar indeminatica de mami dadea cam mult suc pe linga....pina intr-o dimineata cind tati m-a intrebat suaa de ce nu folosesc biberonul?!!!!! ce m-am enervat, de ce n-a zis dom'le mai devreme?!!! n-a fost nici o probleme nici cu alptatul nici cu lingurita de mai tirziu...
noi n-am vrut din biberon, desi recunosc ca e mult mai comod. cu lingurita e un chin dupa parerea mea, asa ca bem din cana, ne mai moscolim, mai sufla in cana si face bulbuci, da' in final bea sucul..
,don'soara Alex si bb Teo