la mine e cu ochisori
Va pupicesc pe toate.
timp de aprox. doi ani pe forum si de trei ani de incercari n-am facut altceva decat sa ma intreb ce se intampla cu mine.De ce nu pot sa am si eu un copil.Intai am descoperit o hiperprolactinemie, apoi un chist endometriozic, apoi incompatibilitati-solutii date de medici pt. nereusita mea.Trebuia sa ma operez, caci chistul meu de 6 cm de natura endometriozica nu era deloc de natura sa fie compatibil cu o eventuala sarcina.am stat si m-am obisnuit deja cu ideea ca asa vrea Dumnezeu.Ca nu este pentru noi un copil acum.Ca trebuie sa trec un prag sa merit asta.M-am dus cu elan la cluj, la clinica d-na Stanca unde eram gata, gata sa ma supun unei operatii.Ceva nu m-a lasat.Nu stiu ce.Cu lacrimi in ochi m-am intors acasa.Si am zis.Trebuie sa existe o alternativa.Am luat un nr. de tel. al unui domn care se ocupa cu tot felul de tratamente naturiste.Eu am primit un tratament foarte ciudat compus din tot felul de solutii cu care trebuia sa ma spal intravaginal.Un fel de ceai amestecat cu o solutie cel putin ciudata.as scrie cu mare drag pe forum ce contine acea solutie dar habar n-am ca e un complex de ceaiuri si nu stiu mai ce.Eram mai mult decatr convinsa ca nu-mi fac nimic.In paralel am citit si pe forum si in formula as ceva care sa ma ajute.Am gasit un tratament din laptisor de matca cu apilarnil pe care l-am facut cam pe jumatate.In rest, doar m-am rugat celui de sus.In luna mai asteptam deja sa-mi vina ciclul sa ma duc la operatie.Am zis ca asta este solutia.E clar....nu are rost sa mai astept.Cu cat asteptam, cu atat prelungeam "travaliul" ca sa zic asa.Surpriza a fost nemaipomenita.ciclul nu a mai venit.la control mi s-a spus:" acum e mai important sa pastram sarcina decat sa ne ocupam de chist".Eram in al noualea cer!!!!!!!!!!!!!!surpriza s-a intamplat!!!!!!!!!!!!.Acum sunt fericita unei burtici de 8 saptamani.Sunt foarte fericita.Am vrut sa va scriu pt ca vreau sa stiti ca exista exceptii.Vreau sa stiti ca exista Dumnezeu si vreau sa-mi promiteti ca n-o sa va pierdeti speranta.Am avut momente cand ma puneam in genunchi si ma rugam celui de sus sa-mi dea un semn.Cred ca fiecare dintre noi avem un moment.si sunt fericita pentru ca primul pas l-am facut.Acum ne rugam in continuare sa ne ajute sa-l pot duce sanatos si sa-l aduc pe lume.Si inca o chestie.Chistul s-a micsorat cu 2 cm.Cand mi-a fost confirmata sarcina deja chistul era mai mic.Nu pot sa va spun ca ceaiurile m-au tratat, nici ca laptisorul de matca a facut ceva, dar ma vad obligata fata de toata comunitatea DC sa spun cum s-a intamplat.Am avut momente in care daca voi nu ati fi fost...eu clacam.
va multumesc din suflet.Nu am cuvinte suficiente sa va multumesc.
Voi ramane cu DC pana voi naste si mai departe.Doar ca voi trece incetisor la odiseea in 40 de saptamani.
va iubesc pe toate.Nu disperati.Dumnezeu e sus si ne vede.
Raspunsuri
danangie spune:
DOLY
, sa-ti dea D-zeu sanatate atat tie cat si
tau.Sa ai o
usoara si sa ne molipsesti si pe noi.Asa e. D-zeu stie cand soseste timpul fiecareia.Trebuie timp si rabdare.Si mai ales credinta si speranta.Un
de la mine si multa sanatate.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
zisaCami spune:
Doly felicitari! 

Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos! Si nu in ultimul rand multa sanatate!
Nu-ti dai seama cata speranta mi-ai dat citindu-ti mesajul, intrucat eu am avut un chist endometriozic de aceleasi dimensiuni ca si al tau ( operat in anul 2000 ), refacut in acelasi loc si operat pt. a doua oara in 2004. In prezent ma rog la Bunul Dumnezeu sa nu-mi reapara din nou, cel putin pana in octombrie, cand ma pregatesc pentru un nou FIV!
Nu am mai auzit pe nimeni sa fi ramas insarcinata cu chist endometriozic! Este o adevarata minune si ma bucur din tot sufletul pentru tine!
Cami
doly spune:
draga mea.Eu iti recomad sa bei niste laptisor de matca.N-are ce sa-ti strice.Si dimineata pe stomacul gol o linhurita de miere.E din natural si numai bine poate sa-ti faca.Ma bucur ca ti-am insuflat incredere.Tocmai de asta m-am vazut obligata moral sa va scriu.Si ma bucur ca sunteti alaturi de bucuria mea.
Denisam spune:
Doly Felicitari
, te inteleg perfect, stiu prin ce treci, Doamne AJuta sa avem copii sanatosi si noi pe linga ei sa ii crestem!
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dariana spune:

Doly,
ma bucur foarte mult pentru tine, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!
Anuc spune:
Draga mea!
Felicitari! Sa dea Domnul sa ai o sarcina fara probleme cum a fost a mea si un copil cum este Ioana mea. Eu ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat si asta fara sa am problemele pe care le-ai avut tu.
Sa fii fericita si asteptam povestea nasterii :)
Anuc si Ioana (5 luni)
camy062004 spune:
ma bucur sa stiu ca mai exista si minuni,ma bucur pt. tine sa-ti dea dumnezeu multa sanatate fericire si sa ai o sarcina cat mai usoara.
camy
pisoi3 spune:
Doly,
Felicitari, te asteptam la mamici ianuarie-februarie 2006. Ma bucur din inima pentru tine, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai un bebe cum iti doresti tu!
Bravo tie ca nu ti-ai pierdut speranta!
Pupici 
Anda
si matzul subacvatic 9+
toujours optimiste