infectie urechi la 7 luni
am mare nevoie de sfatul vostu. fetiza mea are infectie in urechi si doctorul ne-a recomandat antibiotice. I-am dat 4 zile ..ieri am obsevat ca i-au iesit mici pete rosii pe gat si pe spate...
Credeti ca daca nu-i mai dau antibiotice asi face rau? Nu ar putea sa-i treaca de la sine infectia in urechi? se va inrautati?
Raspunsuri
GabiG spune:
Probabil a facut alergie la antibiotic. Ar trebui sa te duci la doctor cu ea, sa-ti spuna el. Ce antibiotic i-a prescris? A avut si febra pina nu i-ai dat antibioticul? eu sint f impotriva antibioticelor si din pacate se face abuz de ele. Sa-ti spuna fetele din America, acolo nu se da poti sa fii lat si abia atunci iti dau antibiotic.
Sanatate fetitei!
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
dodo spune:
Are reactie alergica. Ramine de vazut daca e de la mincare sau antibiotic, asa ca da o fuga la doctor sa faca eventual o antibiograma. Din pacate infectia urechiuselor nu se trateaza decit cu antibiotic si este foarte important sa nu amini, poate afecta auzul si de aici intirzieri in vorbire si asimilare de cunostinte la scoala. Dupa cum vezi, nu e de joaca cu infectiile la cei mititei!
Ela-Z spune:
Eu zic ca trebuie sa intrebi dr. , dar pana atunci eu cred ca tb. sa cantaresti lucrurile, adica preferi reactia alergica sau infectia, pt. ca o infectie nu trece fara antibiotice si poate avea urmari mult mai grave decat o reactie alergica pe care o poti rezolva ulterior. Cum ti-ai dat seama ca are probleme cu urechiusele? de obicei infectia apare numai la una.
Si mai stiu ca tratamentul cu antibiotice odata inceput nu trebuie oprit mai devreme de 5 zile.
Multa sanatate!
Ela si bb Octavian
danielac spune:
Eu zic sa mergi la pediatru neaparat si sa vezi de la ce e alergia. Daca e de la antibiotic poate sa iti prescrie altul dupa ce ii face anumite teste. Daca e de la altceva trebuie sa descopere de la ce.
Mai poti sa intrebi daca nu ar fi bine sa treci pe un tratament homeopat pentru asemenea infectii. Diana este in schema cu Rybomunil si de cateva luni nu a mai racit si nici alte probleme de acest gen.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
maddy spune:
fetelor multzumesc pentru raspunsuri. Intradevar alergia a facut-o de la mancare si nu de la antibiotice. (inca suntem la diversificare). Doctorul zice ca in urma unei raceli a facut infectie in ambele ureci. Ea tusea si asa am dus-o la control. Trebuie sa facem tratamentul 10 zile dupa care mergem din nou la control. M-ar interesa si pe mine tratamentul homeopat...in ce consta? este cineva din State care a facut tratamentul la copilasi?Ce-i Rybomunil-ul..sirop?
sanatate multa tuturor
Lia spune:
Da-i antibioticele pana la capat,ca sa nu dezvolte germeni cu rezistenta la antibiotic.Insanatosire grabnica si numai bine!
Lia&Andrew