recomandati-mi un loc/dr ptr punctie testiculara
Fetelor, sunt disperata ! de mai bine de un an caut o clinica, un medic sa ii faca sotului meu puctie testiculara. A fost diagnosticata cu azoospermie si singura noastra sansa este asta. Azi am incercat o programare la dna dr Denisa Protopopescu si abia pe 21 sept ma poate primii ... nimic nu imi iese ! va rog mult de tot .... help me !
Raspunsuri
carmen e spune:
draga danita,
sotul meu a facut biopsie testiculara la sp. Fundeni la dr. Zogas, e o dna f draguta iar sotul meu a fost incantat de ea, pot sa iti spun ca si pe timpul internarii sa interesat tot timpul de el si cand a plecat ea a lasat alt doctor sa aiba grija de el
daca te intereseaza iti pot da nr. ei de tel. sau iti spun cum sa ajungi la ea
multa bafta
carmen
ceciserban spune:
Danita draga nu te mai agita.Am inteles ca o sa mergi la dr. Protopopescu.Singura voastra sansa e ICSI.Ca si in cazul nostru,numai ca noi avem oligospermie,dar in cazul tau nu-l mai duce pe sot la nici o punctie ca oricum i se va face la Medsana pt.FIV+ICSI,ca in azoospermie e singura modalitate.Pupici si multa bafta.
Daca mai ai intrebari da-mi PM.
cecilia
anemona spune:
ceci spune bine, nu va apucati sa punctionati pana nu vb cu dr Protopopescu, ea va va spune ce e de facut in acest caz. Nu e bine si sanatos sa tot punctionezi un organ, daca e sa o faca, sa o faca atunci cand va avea si un scop, FIV-ul. Aveti rabdare pana in septembrie sau incercati o programare la cabinetul ei particular, unde dureaza mai putin.
Medsana lucreaza cu un urolog de la Panduri, mi se pare ca il cheama Jinga. Il cheama direct la FIV cand e cazul de punctie.
danita spune:
multumesc fetelor ! abia astept sa ajung la dna dr ! sper sa fiu pe drumul bun ... pe 24 iun sunt programata !
ceciserban spune:
Daca mergi la domana dr. eu zic ca cu siguranta sunteti pe drumul cel bun.Multa bafta si poate o sa va decideti si voi sa va alaturati la lotul de toamna pt. FIV+ICSI.Bafta multa si sa dea Domnul sa avem toti parte de
cat mai curand posibil.
cecilia
badjoke spune:
quote:
Initial creeata de danita
Fetelor, sunt disperata ! de mai bine de un an caut o clinica, un medic sa ii faca sotului meu puctie testiculara. A fost diagnosticata cu azoospermie si singura noastra sansa este asta. Azi am incercat o programare la dna dr Denisa Protopopescu si abia pe 21 sept ma poate primii ... nimic nu imi iese ! va rog mult de tot .... help me !
De ce nu incerci cu un telefon si la Clinica Med-New-Life?!
Mai multe detalii gasesti pe pagina lor de web www.med-new-life.ro.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho