Gonal-F si sarcina

Gonal-F si sarcina | Autor: cogr

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!!!! Sunt o noua aspiranta la titlul de mamica si tare as dori sa ma invatati si pe mine unele lucruri. Multe le-am citit pe forum. Va urmaresc aproape zilnic si va multumesc ca existati. Dar sa va spun povestea mea si astept sa ma invatati. Deci, am 33 ani si de juma de an incerc sa raman insarcinata. Dar nik. In urma cu 3 ani am facut o intrerupere (nu ma intrebati de ce si nu ma certati. Atunci asa am vrut). Deci, am inceput si eu sa merg la medic. Ciclu regulat nu am avut niciodata (1 data la 2-3 luni).Analizele hormonale sunt normale. Deci, in urma unor echo repetate am observat ca nu am ovulatie si ca endometrul nu era si foarte bine dezvoltat. Deci, in prima luna am facut o terapie cu clomiphene in zilele 5-9 dar nu am reactionat deloc. In luna urmatoare am inceput iarasi cu clomiphene dar paralel am facut si 9 injectii cu Gonal-F. Am reactionat bine in sensul ca am avut 5 ovule si ca pana la urma s-a marit frumos si endometrul dar nik si de data asta. Acum mi-a venit ciclul. In prima zi o durere..... si o culoare maro-negru. Apoi in urmatoarele zile si-a revenit. Din ziua a 4-a am inceput sa iau doar Gonal-F cate una pe zi timp de 3 zile si apoi cate 2/zi in functie de evolutia ovulelor si a endometrului. Eu vreau foarte mult sa raman insarcinata fara FIV dar din experienta voastra credeti ca as avea vreo sansa?
Va multumesc din suflet pentru sfaturi si va urez din toata inima mult mult succes si cat mai mult optimism!!!!! Nu va suparati si sperati!!!!! Ca sa fiu si eu optimista alaturi de voi!!!!
Cu mult mult drag Cogr

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Subiect mutat aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49277&whichpage=4#896497

Oana_B

Mergi la inceput