Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33 | Autor: Mishulina

Link direct la acest mesaj

Poftiti aici,dragele mele,cu vesti bune!

Ina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Da' chiar, ce liniste e ... nu mai zice nimeni nimic ...??!
Mishu ... tu cand iti faci laparo ?
Micha si andicu .... haideti cu vestile de la eco !
Pupici.
Irina.
P.S. Fetelor aici s-a lasat o ceatza .... de nu vezi la 3 m ...
Nu mai zic nimic ca ma bate andicu ca ma plang de Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Draga Irina,imi pare rau ca sunteti "in ceata" ,abia astept sa se ridice si sa se vada marea pe care o ador si o salut pe aceasta cale....Apropo,am si eu rude in Constanta de care imi e tare dor....
Eu nu mai fac laparo deocamdata,astept sa vad ce se intampla...
Azi am fost la doctor(altul) sa mai cer o parere si sa vad ce zice...Mi-a dat sa fac Hsg(m-am si mirat ca ceilalti toti au fugit de asta ca de ,pe motiv ca e riscanta la mine,si chiar e,dar e singura cale de a afla informatii se pare...),iar sotzul are de facut o spermograma (care de mult ne bate gandul sa o bifam dar nu am avut ocazia...).Nu crede nimeni(nici dr. nici eu) ca ar fi probleme la el,ci la mine,dar o facem ca sa eliminam orice suspiciune...
Asa ca in perioada urmatoare avem "de lucru" si pe urma mai vedem ce-o fi....Macar el n-a zis ca nu sunt sanse pe cale naturala, Doamne ajuta!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..ptr spermograma..borcanelul trebuie transportat numai la temperatura corpului? cum?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna fetele ,
Multumesc frumos ca sinteti alaturi de mine si ma incurajati. Fetele cu spermogramele...mi-ati inveselit seara, acelasi lucru l-am patit si noi la prima spermograma.
Irina71, 8 ani la liber, si 6 ani de tratamente ti se par un motiv intemeiat? Spermograma abia acum a inceput sa se prosteasca, deci "vinovatul" sint eu. Acum cind am citit ce-au scris fetele imi vine sa-mi dau palme deoarece noi am facut spermograma saptamina trecuta dupa 8 zile de abstinenta.
Laparo trebuia sa fac de acum 2 ani la Craiova cu prof. Cernea...o sti, nu? dar am renuntat la ea.
fata si multumiri de incurajari.
Mishulina, daca poti sa-mi trimiti ceva detaliat despre spital, internare as primi bucuroasa , si inca ceva...poti sa-mi scri cum ajung de la gara la spital? please! Eu nu pot sa trimit PM deocamdata. la fata si sa te auda Dumnezeu.
Micha, am avut si eu tentative, mergem impreuna la psiholog? .
Cata, tin pumnii la fata.
Ingeras, Andicu, va pupicesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele,
Borcanelu se transporta cel mai bine in cupa sutienului si puneti o jacheta peste, nu se vede, credeti-ma..Asa am dus si eu si a fost ok, ei zic in intervakl de maxim 1h sa ajungi cu el la laborator, eu am ajuns si la 90 min si a fost ok, a iesit bine..
Bafta! Sa se lase cu bebei luna asta, haideti ca iunie e luna buna:)

Spor la si cati mai mult

Denisa
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, tu vrei sa faci HSG si mie imi este teama ca cele 2 pe care le-am facut mi-au distrus mucoasa trompelor. Daca as fi stiut dinainte acest lucru, nu le mai faceam. Ai grija puiule, la laparo vede tot dar la HSG doar uterul si trompele. Te mai odata asta seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Denisa ... cum, in cupa sutienului ? Cat era de mic paharul tau ? Nu te-ai temut sa nu se verse (chiar daca are capac)??
FELICITARI pentru sarcina ! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el !
Io l-am tinut in mana dreapta, in dreptul sanului stang, pe sub geaca. M-am temut mereu sa nu-l zdruncin prea tare pe drum, asa ca i-am zis la sotz sa conduca rapid, dar fara smuceli
Motzunica .... pai in cazul asta ... SUCCES la laparo !!
Pupici de incurajare
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

denisam..pricipit..m-am lamurit. mercic

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina 71,
Multumesc frumos, sunt inca emotionata ca ma pregateam de monitorizari si sonografie.Iar testele de ovulatie imi aratasera ca nu ovulasem luna asta.Sunt optimista si vom ajunge cu brio la capat iar la eco ma duc la 7 sapt.stau cu inima cat un purice..
Cu borcanasu avea capac si era portivit, din palstic si am fost super ok:)) AM facuty asta de 2 ori, no problem si am si condus..

Tin pumnii sa fie bine,
Pupicei,

Denisa
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Motzunica stai linistita,iti trimit maine dimineata un PM cu multe detalii,inclusiv cum ajungi de la gara ,in seara asta te rog sa ma scuzi dar am o durere de cap ingrozitoare de la 5 de cand am venit de la doctor si nu ma pot aduna sa nu zic prostii!
Cu HSG-ul nu vreau eu neaparat sa il fac,dinpotriva am fugit de el cat am putut dar mi s-a explicat azi cu rabdare ca laparo e total contraindicata pe un abdomen multiplu incizat,ca ar trebui sa-mi bage camera pe sub coaste si ca pe langa riscurile destul de mari pe care le are aceasta interventie (la mine,care am trecutul chirurgical zbuciumat pe care il am) mai exista riscul si sa ramana camera in hatisul de aderente "intra-intestinale" si sa nu coboare pana la organele pelvine care ne intereseaza! Asa ca pare singura solutie si am emotii,crede-ma dar si incredere in mana care o va face,ca nu e deloc un incepator....
Mai vorbim,maine ai PM-ul si ai grija de tine!

Ina

Mergi la inceput