Cum poti concepe un baietel?

Cum poti concepe un baietel? | Autor: mira_m

Link direct la acest mesaj

Sunt tot felul de superstitii, chestii stiintifice sau mai putin care, se spune, te pot ajuta sa concepi un copil de un anumit sex.
Voi ati auzit de asa ceva sau sunt doar aiureli? Macar asa de amuzament si tot ar trebui sa le luam in seama.
Eu am o fetita si mi-ar placea sa-i daruiesc un fratior.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre

Mira si fetita dulcika

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nu-mi raspunde nimeni? Chiar nimeni?

Mira si fetita dulcika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinkutza spune:

Am gasit un link despre ce vrei tu.Cred ca trebuie sa faci o comanda.

http://www.calmens.ro/index.html

Daca mai gasesc ceva,iti trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pai da, ca spermatozoizii purtatori de Y sint mai subtirei, mai mobili, dar rezista mai putin si mor mai repede. Cei cu X sint mai "dodolotzi", cu codita mai scurta, dar rezista mai mult, ai naibii...
Mai conteaza si ziua in functie de ovulatie, pt. ca se schimba si pH-ul local... ehehe, multe cestii...
Succes la incercari!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de ilinkutza

quote:
Am gasit un link despre depistarea sexului copilului.
Stiu ca toate viitoarele mamici merg la ecograf , dar sunt si metode "babesti" .Poate pe unele din voi va intereseaza

http://www.sexlex.inforapart.ro/?rp=sexcop.html

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Cica trebuie sa prestezi chiar in ziua ovulatiei, ca sa maresti sansele spermatozoizilor Y (mai rapizi, dar mai putin rezistenti) sa ajunga la ovul.
Daca prestezi inainte cu 2-3 zile, spermatozoizii Y mor, iar cei X, mai bonti, dar mai rezistenti, supravietuiesc si ajung la ovul. Si de-aia faci fetita.
Nu e 100% sigur. Nici o metoda nu e.
Insa asta e singura explicatie "stiintifica" pe care o cunosc.
Bafta la baietei!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vreau sa fiu raaauuu... pot sa glumesc???

Vorbeste cu vecinul.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Exista aici pe DC un articol pe aceasta tema: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=154

Eu zic ca exista o samanta de adevar, dar acest adevar a fost luat, cosmetizat, dus la extrem si apoi susotit pe la colturi si a ramas doar o umbra, un mit...

Bafta, oricum. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

sanse mai mari pentru concepere baietel : urmarire temperatura, prestare in ziua in care temperatura a crescut, deci ovulatia de abia a avut loc.
niste cunostiinte din US au folosit metoda testelor de ovulatie : doreau fetita, prestarile erau inainte de pozitivarea testelor de ovulatie. Deci atunci pentru baietel ar fi logic prestare doar dupa pozitivarea testelor de ovulatie.
explicatie stiintifica : ce a spus RaluD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, sa nu radeti, am citit ca si pozitia din momentul...stiti voi..., ar putea influenta, si anume "pozitia lingura". Explicatia "stiintifica" ar fi si faptul ca gigeii sunt proiectati mai pofund si se evita zona "acida" care i-ar putea distruge in special pe cei cu Y care sunt mai putin rezistenti. De asemenea se pare ca orgasmul "ajuta", prin eliberarea unor substante care ii favorizeaza pe cei de tip Y...
O fi, n-o fi? Si eu sunt curioasa

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Eu,avand un baietel,va zic ca n-a fost conceput in nici una din situatiile de mai sus. Asa ca...Doar daca n-o fi el exceptia care confirma regula.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput