probleme, probleme...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rilbuc1/rilbuc1.jpg)
Revin iar dupa un timp cu problema noastra. Cred ca acum nu mai are iesire. Simt ca trebuie sa ma descarc psihic si nu am unde in alta parte.
Suntem casat de 10 ani. Azi am avut iar o discutie despre casnicia noastra. Dupa 10 ani imi zice ca ea nu s-a casatorit cu mine din dragoste, nu am atras-o fizic deloc, insa i-a placut numai caracterul meu. Inainte de casatorie avusese parte de betivani. A fost doar unul care a atras-o dar venea acasa beat si a preferat sa rupa relatia.
A avut probleme de sanatate, inca mai are dar mai putine, am sprijinit-o cat am putut, inclusiv cu sfaturi de la voi. Perioada grea pentru ea a trecut.
A lucrat un timp la firma noastra, insa datorita diferentelor de idei a hotarat sa lucreze singura. S-a angajat prin unele locuri (bani f. putini si nici pe aia nu ii vedea), nu i-am reprosat niciodata ca nu aduce si ea bani. In plus, dat fiind faptul ca la lucru statea in picioare iar iarna in frig si fara sa se miste, i-am sugerat sa stea acasa ca sa nu se imbolnaveasca mai rau. Asa a si facut in perioada de iarna. Acum e cald si bine. O mai deranjeaza genunchii dar ii trece in timp.
Acum a aparut altul care o atrage si care zice ca "ii da fiori numai cand il vede". El nu stie de lucrurile astea, insa pe ea o trec caldurile numai cand il vede. Practic nu s-a intamplat nimic intre ei. Apreziez sinceritatea ei. Stiu ca nu minte. E o pers. f. sincera. Asta a cautat si la partener cand s-a maritat.
Cum credeti ca ar trebui sa fac?
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Ramba spune:
Dar ea ce vrea sa faca? Vrea sa se desparta de tine?
Daca da, las-o. Dragoste cu sila nu se poate.
Daca nu, nu mai adu subiectul in discutie poate ii trece.
Multa bafta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nshiro spune:
Problema ta eu o vad din doua unchiuri:
1: soatza e lupul cel rau si tu esti scufitzu bland si nevinovat.
In cazul asta as deschide ochii mari si as cauta si eu una sa-mi dea fiori numai cand o vad .... eventual sa fie si cu vreo 5-6 anisori mai tanara decat sotzioara.... Si as face neaparat o schimbare de look. O rama sexi la ochelari, o noua frizura, parfum sau after shave, o pereche de boxeri haiosi... Ba as deveni chiar foarte preocupat de look-ul meu.... de obicei asta pune pe ganduri o femeie. Si incearca sa fii putin mai dur. Inteleg ca apreciezi sinceriatea ei, dar eu o consider mai mult lipsa de respect. Oricat m-as topi si-as tresari la vedearea vreunui Fat-Frumos cu Motz in Frunte (ispite sunt la orice pas, nu?) nu mi-as permite sa-i spun sotului. Sunt lucruri care se discuta ca fetele CU fetele si altele ce tin de viata intima sot-sotie. Doar daca, si aici schimbam unghiul, nu cumva sunt niste hibe pe ici pe colo... In cazul asta inversam cumva rolurile si ajungem la
2 o soatza frustrata si un sotz insensibil, ignorant, incapabil asortati perfect la o proasta comunicare.
Si aici te intreb, esti sigur ca sotia nu are nimic sa-ti reproseze si ca "atractia" pentru nenea e doar infatuare, capriciu? Esti sigur ca nu ti-a spus asta doar pentru a te provoca sau pentru a-si exprima o nemultumire? Limbajul femeii e complicat si are intelesuri ascunse. Barbatii iau lucrurile ca atare. Femeia nu. Ea le diseaca, seaca, intrevede intelesuri ascunse, uneori inexistente. De aceea si limbajul folosit este plin de nuante interpretabile!!!!!!!
rocsana
rilbuc1 spune:
Inca ceva.. Imi zice ca din cauza ca nu simte nici o atractie, cand facem dragoste, nu termina decat, sa zic in 60 % din cazuri. Termina aproape intotdeauna in perioada ovulatiei, dar dupa aia, rar. Nici nu vrea comunicare, nici preludiu mai mare, pur si simplu o face doar pentru mine.
BellaDonna spune:
Eu te inteleg ca simti nevoia sa te descarci psihic dupa un asa soc.., eu una ca as fi facut la fel.
-e de apreciat sinceritatea, dar unoeri tacerea e de aur , in cazul de fata nu cred ca a facut bine relatarea ei... "ca i se aprind calcaiele dupa altul", deh ma gadesc ca daca i-ai fi spus tu asa ceva, ea sotia cum ar fi reactionat....!!!!??
-aveti 10 ani de casnicie , ceea ce inseamna ceva, daca nu aveti copii probabil ca sotia s-a cam plictisit de atata bine si cauta o noua aventura...
-din relatarea ei si din comporatament ei, nu stiu daca ea mai tine la realtia voastra mai ales ca ti-a spus franc ca ea nu tea luat din dragosta ci doar pt caracterul tau , si acum vrea si ea sa experimenteze probabil...
-dupa cate observ, tu ti la casnicie si la ea , si te straduiesti sa faci sa fie bine,de unde si postarea ta pe acest forum, stiu ca nu multi barbati au curajul sa ceara sfaturi in leg. cu proplemele casnice,pt asta ai de la mine
-cati ani are sotia ta daca nu te superi?, din relatarea ta reiese ca inca nu sia trait vata sau nu sa maturizt destul.....
mult succes si incearca sa fi putin romantic , fa-i o surpriza , plecati intr-o vacanta cel mai bine, cina cu lumanari etc ,Bfta inca o data, si pt idei romantice intreaba fetele poate vin ele cu ceva interesant sa o dai pe spate pe sotie si sa inceapa sa-i bata inima pt tine nu pt altcineva, multa rabdare.
-
rilbuc1 spune:
beladona, imi amintesc de tine din subiectul postat de mine mai acum 1 an, cred. Am zis atunci ca are probleme cu reumatismul si mi-ai recomandat un cabinet medical (dr. Stangaciu). S-au rezolvat atunci in proportie mare problemele ei. Poate iti mai amintesti..
Avem un copil. Ea are 36 de ani.
BellaDonna spune:
Multumesc ca mi-ai adus aminte, imi suna cunoscut numele tau.
Ma bucur ca dr.Stangaciu a ajutat-o pe sotia ta, multa snatate in continuare, si multa bafta!
hosen spune:
salut dragii mei,draga Dm.,,Rinbuc1"te-am citi necazul este,chiar de necrezut,cu dupa atita timp se intimpla aceasta chestie si din partea femeelor nu nu mai din parte barbatilor sa stii ca sunt de acord cu,,Ramba" si cu,,Nshiro"si iti raspund cu mare drag dar sper sa nu te supar cu nimica recunosc am un scris oribil,si cu multe greseli,eu as zice totusi ca nu are nici un rost,sa mai fiti in preuna chiar daca este dureros pentru tine si pentru copilul vostru,ca nu este doar al tai,sunt atitea persoane care vreau sa fie fericite si au nevoe de un barbat,care sa le iubeasca si sa fie alaturi si la bine si la rau.Nevasta ta stie,c-o iubesti
si de aia iti face ce-ti face si te
raneste in adincul sufletului,cear fi sa-i intorci cu aceias moneta?!-Vorbeste cu unul din prietenii tai care este de acord sa pui ceva la cale,punel sa te sune,pe cilular sau pe fix si vorbeste de parca ai vorby c-o iubita dea ta,de ani de zile perduta si reintilnita dupa atita timp,dar toata aceasta faza sa se intimple cind este si sotia ta acasa,si so faci chiar de fata cu ea,dupa ce inchizi telefonul te uiti la mimica fetei sotiei tale,si ami sii zinbeste fericit,si dupa aia ai sa vezi cu adevarat daca te iubeste
sau daca tine pur si simplu la tine,daca te iubeste,ve-ti fi inpreuna daca tine doar la tine nu are nici un rost sa mai fiti in preuna intre timp dispartirea voastra va trece fara sa sclipiti din ochi,de fapt asa va fi pentru ea pina va da de unu care isi va aduce aminte dupa aia zilnic de tine si va zice totusi afost bun cu mine,dar faza e ca vei suferi cel mai mult tu si copilul,care asta la copii cit sunt mici,cind vad scandaluri certuri,batai,si etc,este ceva psihic,si cind cresc ajung rai sau violenti sau multe alte cazuri,mai ales la dispartiri,astai afecteaza cel mai mult pe ei,
casandra spune:
Sotia ta cred ca trece printr-o criza existentiala. Inevitabil, la 36 de ani, nu mai est ca la 20, te maturizezi, pielea se mai lasa, parul incepe sa albeasca, te mai dor si oasele, apare celulita, simti ca incepi sa imbatranesti. Dar nu vrei sa imbatranesti, vrei sa fii la fel de stralucitoare ca la 20. Si te bucuri cand cineva iti acorda atentie si te face sa simti ca a stat timpul in loc.
Foarte probabil ca in timp scurt sa revina cu picioarele pe pamant.
Andrada spune:
Prin tot ce spune sotia ta, pare sa isi gaseasca motivatia pentru adulter. Marturisindu-ti-le tie, te face si pe tine partas, aruncind responsabilitatea pe umerii tai ("tu n-ai fost ce mi-am dorit, tu nu ma atragi fizic, eu ti-am spus ca altul ma atrage...."etc). In realitate nu e vina ta.
Fii si tu sincer cu ea si spune-i ce simti cind iti spune ca o atrage fizic al barbat si spune-i ce ai simti daca te va insela vreodata. Asta ar trebui sa o responsabilizeze cumva,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
RaluD spune:
Incearca sa contracarezi argumentul ei.
Zice ca nu o atragi fizic? Asta e singura ei plangere?
OK, ia-ti niste haine care sa-ti stea bine, pune-te pe slabit daca esti mai plinut (la Femina Intim e un "regim" fff bun, Montignac ii spune, care e usor de tinut), ia-ti niste ochelari smecheri, tunde-te, etc.
Intr-un cuvant, incearca sa-ti imbunatatesti aspectul. Un aspect ingrijit si o tinuta demna fac minuni si pentru barbatii care nu arata ca niste manechine.
Sunt magazine (cum e, de ex, Mini Prix) unde gasesti haine frumoase si de buna calitate, chiar daca nu o duceti f bine. Nu e second-hand.
Din cate citesc, pe dinauntru esti un barbat pe care si l-ar dori orice femeie. Acuma nu vreau sa spun ca toate problemele voastre se vor rezolva daca "mergi la cumparaturi"... dar o sa ajute.
Poate nu suna moral ce spun acum. Depinde daca poti sa urmezi acest sfat sau nu.
Fii mai indiferent fata de ea si incearca sa flirtezi si tu cu altele, fara sa-i spui nimic explicit ("mi s-au aprins calcaiele dupa cutarica", etc).
Daca te intreaba de ce, poti sa-i spui ca esti barbat, ai si tu viata ta si dorintele tale si ai dreptul sa fii fericit.
Multa bafta si curaj!
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica