Dr. Adrian Toma - Cantacuzino

Dr. Adrian Toma - Cantacuzino | Autor: Anny

Link direct la acest mesaj

Cine poate sa-mi spuna cum este dr. Toma Adrian de la Cantacuzino? Pare un tip super ok, nu stiu cum este dpv profesional.
Pana la urma, ce se mai aude cu maternitatea spitalului, este ok sau nu? Am inteles ca a fost renovat, ca-i curat...etc. Dar n-am vazut personal.

Pupici ptr. mamici si burtici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Nu stiu nimic despre Dr. Toma, dar am nascut la Cantacuzino in august 2000. Atunci tocmai iesise din renovare, era frumos, curat si mirosea a nou. Paturile sunt comode (daca iti place genul mai tare) iar patuturile de bebici sunt excelente. Copiii stau in aceeasi camera cu mamele. Asistentele sunt, in general, dragute.
Ce nu mi-a placut:
- femeia de serviciu care uita sa iti ia mormanul de pampershi murdari daca nu ii aduceai aminte cu o atentie (sau pe partea cealalta - eu m-am enervat si am "parat-o" asistentei sefe si imediat a devenit lapte si miere);
- hainele de bebelusi care fusesera folosite de cam multe generatii;
- numarul prea mic de bai si WC-uri.
Cam asta imi aduc eu aminte. Cand nasti? Eu ma astept sa fiu din nou la Cantacuzino pe la mijlocul lui iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Mai am ceva timp. Ar trebui pe la sfarsitul lui august. Tocmai de aceea vreau sa aflu cat mai multe despre medic si spital. Mai am o a doua varianta la Giulesti, dar nu sunt hotarata.
Pe de alta parte ma gandesc ca totusi la Giulesti sunt mai "specialisti" decat in alte parti. Eu am rh negativ si imi este cam teama de ceea ce s-ar putea intampla.

oricum, merci ptr. raspuns ptr. ca dupa ceea ce citisem pe forum-urile mai vechi Cantacuzino este prezentat ca poate cel mai prost spital si cu cei mai slabi medici. Poate n-o fi dracul chiar asa de negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hi_lara spune:

Draga mea,eu am nascut in sept 2002 la Cantacuzino cu Dr Dima, o doctorita tinara si tare sufletista pentru care am toate cuvintele de lauda. Alti medici nu am cunoscut deci nu as putea sa-ti dau referinte bune sau rele despre Dr Adrian Toma. Cu putin timp inainte sa nasc (luna IX) am auzit si eu numai lucruri rele despre acesta maternitate si mi-a fost tare greu la gindul ca acolo urmeaza sa nasc...In concluzie,eu am fost relativ multumita de conditii. Asistente si mai bune si mai rele...ideea este ca toata lumea vrea sa plece cit mai repede acasa indiferent ca-i bine sau rau in spital.Un singur aspect negativ de care este bine sa iei seama...in caz ca vei opta pt cezariana din diverse motive, trebuie sa fii avizata ca in acest spital directorul este clar impotriva. Indicatia de cezariana se da numai cu acordul lui si foarte greu de obtinut. E bine sa stii...in rest multa sanatate tie si lui bb. hi_lara

Mergi la inceput