Doctorita Cristian -Elias

Doctorita Cristian -Elias | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Ce imi puteti spune despre aceasta doctorita? Ce rezultate are in ceea ce priveste rezolvarea cazurilor mai dificile?

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ioana, eu am nascut sapt trecuta la Elias, cu alt doctor, intr-adevar, dar cu mine in salon a fost o mamica ce a nascut 3 copii cu ea, si a fost foarte multumita.

Mai multe insa nu stiu sa-ti spun, dar vei afla cu siguranta de la alte fete.

Succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Andira, cum este la Elias ? Imi poti spune cate ceva ? Cu ce medic ai nascut ? Eu vreau sa nasc tot acolo, prin septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Buna!!! Eu am cunoscut-o pe dr Cristian acum 4 ani printr-o verisoara care nascuse la ea.Verisoara mi-a recomandat-o si m-am dus la ea .S-a purtat foarte frumos cu mine pe timpul sarcinii .La 4 luni a trebuit sa-mi faca serclaj din cauza colului ,se deschisese putin si a zis sa fie ea sigura ma coase.La nastere copilul meu nu a vrut sa iasa normal.Mi-a facut diferite injectii, perfuzii asa ca pana la urma m-a bagat in sala de operatii si mi-a facut cezariana.Operatia a decurs bine .Baietul s-a nascut de nota 10.Singura problema a fost ca mi-a facut operatia pe orizontala .In rest e o doctorita excelenta .Verisoara il naste acum pe al doilea la ea.Ti-o recomand .Eu am prins-o cand era doctorita la Spitalul 23 august .Dupa ce am nascut eu s-a mutat la Elias.Daca vrei am si nr ei de mobil.( O cheama Cristian Rodica , nr 0722351857).Sper sa-ti fie de ajutor. Spitalul Elias este si un spital Foarte curat.Sa-mi spui ce te-ai hotarat.Nastere usoara si multa sanatate!!!!!!!!!

Mergi la inceput