Ce sunt instilatiile?

Ce sunt instilatiile? | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

Dr. mi-a spus ca daca nu vreau sa fac HSG macar sa-mi faca o instilatie sa vada daca am trompele infundate . In ce constau aceste instilatii? Cum isi poate da seama daca am trompele infundate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Micky,instilatiile eu stiu ca se fac dupa ce faci HSG si se constata ca ai trompele putin infundate,iti introduce o substanta,(antibiotic si nu mai stiu ce)cu putere,in speranta ca o sa se desfunde trompele..

Paste Fericit!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

are dreptate Valentina, asta este procedura, iar solutia contine hidrocortizon, penicilina si xilina.

daca nu faci hsg, la instilatii dr. isi va da cu presupusul aspura permeabilitatii trompelor tale in functie de cum patrunde solutia pe trompe. durerea fiind similara, eu as zice sa faci mai bine un hsg, asa obtii un diagnostic

succes!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Micky, sa stii ca eu am facut instilatii acum o luna la Giulesti si chiar nu m-a durut deloc. Banuiesc ca depinde si de permeabilitate.
De obicei se fac in serii de cate trei - stai internata de exemplu de luni pana vineri si iti face luni, miercuri si vineri. Eu nu am avut trompele infundate dar erau prea subtiri si cam intortocheate. Din cate am inteles, pe langa testarea permeabilitatii, desfundare, lichidul respectiv le mai poate si indrepta si intari. Mie nu mi-au mai facut trei, mi-au facut numai doua ca au iesit primele bine.
Cam asta e. Pupici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Micki,, instalatiile reprezinta de fapt un cokteil din antibiotice , pe care ti-l introduce frumusel in trompite, ca se le desfunde, asfel incat, sa poata ajunge la marea intalnire. Pe mine, m-a durut destul de tare, dar nu este o regula. Mai ales dupa, ma dureau tare de tot umerii. Din fericire, n-am facut decat una singura. Din cate stiu, instilatiile sunt o metoda destul de depasita la ora aktuala, dar nu se stie niciodata...
Iti doresc succes!
Pupici,Musete

Mergi la inceput