Cum scap de molii?
Salutare tuturor!
Am o mare problema acasa - m-am trezit cu casa napadita de.... molii! in viata mea nu am avut asa ceva, nu stiu de unde am putut sa fac rost de ele. dar sunt peste tot! ma dispera, imi e teama ca raman fara haine si covoare!
am cumparat raid anti-molii de agatat in dulap, in afara de un miros care nu imi place deloc imprimat in toate hainele, alt rezultat nu am remarcat.
Ma ajuta cineva sa scap de monstri?
Pupici la toata lumea!
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
Raspunsuri
devylla spune:
incearca cu naftalina chiar daca o sa iti miroasa casa dar macar scapi de ele si dupa aceea si de miros.
Bafta!
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
cici spune:
Raid-ul pe care l-ai pus in dulap este pentru a impiedica instalarea
moliilor.Cumpara spray Raid si da sanatos in toata casa,prin dulapuri ,pe covoare ,paturi.Tine-o asa vreo 4 zile la rand.
Si nu in ultimul rand ,trebuie sa depistezi sursa: faina, fasole,orez, nuci..
cici
Karina spune:
Da click mai jos:
Cum ati scapat de molii?
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
grenouille spune:
eu stau cu chirie. si tare banuiesc ca de vina ar fi patul (un monstru arhaic grrrrrr pe care am reusit cu prietenul meu sa il rupem nu pot sa spun aici cum).
dar ma innebunesc!!!! naftalina nu vreau sa pun ca puteeeeeeeee ca toti dracii; eu spal rufele, le cocolinez ca sa miroasa frumos si nu vreau ca atunci cand le iau pe mine sa miros ca babele alea de 100 de ani (nu am nimik cu batranii!!). am citit la celalalt topic (merci Karina! )despre cum au scapat altii, dar nu prea mi-au dat multe idei - decisul e super toxic deci nu am de gand sa il folosesc prin casa, Raidul- da, e o idee, o sa dau. iar levantica sau altceva nu stiu pe unde sa gasesc. Scria cineva de un spray de molii - pe unde se gaseste asa ceva?
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
Karina spune:
quote:
Originally posted by fortelady
...Scria cineva de un spray de molii - pe unde se gaseste asa ceva?
Pai Raid-ul are si spray antimolii, galben, de care eu am fost tare multumita. Il gasesti la orice supermarket, Metro, Carrefour, Selgros, etc.
Am scris la celalalt subiect despre asta... Cred ca e bun si la pat si nu miroase urit de loc. Probleme ar fi daca ai avea bb ...
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
grenouille spune:
Nu, nu am inca bb. o sa incerc si va tin la curent cu rezultatele, acum ca tot fac curatenia de Paste, incerc sa scap si de "monstri " din casa.
adirys21 spune:
Buna
Si eu am avut aceeasi problema cu moliile si cred ca tot din cauza la un pat vechi antic si de demult :))
Stii cum am scapat eu de ele:raid anti molii din ala verde si cu capac galben (e un tub mai mic).E foarte eficient.Eu deja cred ca am scapat.Nu te mai chnui degeaba cu naftalina sau alte prostii ca nu tine.
Bafta multa.
adirys21
grenouille spune:
le vin de hac in weekendul asta - tot voiam eu sa imi sarbatoresc prin munca ziua. o sa fac vanatoare de monstri prin casa