Fetelor am mancat,fara sa-mi dau seama, mazare.Micuta mea de 5 saptamani a avut atata aer in stomacel incat dadea afara si pe gurita si pe fundulet.Acum s-a mai linistit.Credeti ca o sa aiba ceva urmari?
:) Nu, mai mult de atat in nici un caz.:) E bine sa eviti boabele (fasole, mazare etc) pentru ca, cum singura ai vazut, pot duce la aparitia colicilor. Atat timp cat scoate aerul pe guritza sau pe funduletz, totul e ok. Mai greu e cand nu reuseste...
Stai linistita. Cred ca ni s-a intamplat tuturor. Eu alaptez de 9 luni si nu-ti spun de cate ori l-am suparat pe Tudor...fara sa vreau, evident. O sa-ti dai seama pe parcurs ce ii place si ei si mai ales ce nu ii place din alimentatia ta. :)
Multa sanatate si cat mai putini colici!
Florina & bb Tudor (9 luni)
Nu are urmari stai linistita. Dar daca mai mananci ceva nepotrivit ai grija sa ii dai Sab Simplex care este pt balonari si stari de plin si care o va ajuta sa elimine repede aerul din stomacel. Eu am in permanenta in casa Sab Simplex dar acum la doua luni nu ii mai dau decat la nevoie. Nici Cristi nu a scapat de colici dar are mult mai rar. Sanatate multa si nervii tari!
OANA si bb CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi
Foloseste Sab Simplex sau Bonnisan cate 10 picaturi de trei ori pe zi.
Incearca sa eviti mancarurile nepotrivie.
MULTA SANATATE!
Bonisan e mult mai sanatos in caz ca se mai intampla ceva de genul asta;nu stiu,vezi depinde si de copil caci eu am mancat ORICE dar micuta mea nu a avut colici si nici alte probleme...Sa fim sanatosi!!Bebe Jill si mami!!
Nu vor fi nici un fel de urmari, ii poate provoaca o criza de colici si atat. Si eu pateam la fel dar cu varza si cu laptele dulce. Dar intr-adevar, mazarea si fasolea trebuie evitate, ca si orice aliment care provoaca balonari.
Andreea