Alimentatie mamica care alapteaza

Alimentatie mamica care alapteaza | Autor: nicos

Link direct la acest mesaj

Fetelor am mancat,fara sa-mi dau seama, mazare.Micuta mea de 5 saptamani a avut atata aer in stomacel incat dadea afara si pe gurita si pe fundulet.Acum s-a mai linistit.Credeti ca o sa aiba ceva urmari?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

:) Nu, mai mult de atat in nici un caz.:) E bine sa eviti boabele (fasole, mazare etc) pentru ca, cum singura ai vazut, pot duce la aparitia colicilor. Atat timp cat scoate aerul pe guritza sau pe funduletz, totul e ok. Mai greu e cand nu reuseste...
Stai linistita. Cred ca ni s-a intamplat tuturor. Eu alaptez de 9 luni si nu-ti spun de cate ori l-am suparat pe Tudor...fara sa vreau, evident. O sa-ti dai seama pe parcurs ce ii place si ei si mai ales ce nu ii place din alimentatia ta. :)
Multa sanatate si cat mai putini colici!

Florina & bb Tudor (9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Nu are urmari stai linistita. Dar daca mai mananci ceva nepotrivit ai grija sa ii dai Sab Simplex care este pt balonari si stari de plin si care o va ajuta sa elimine repede aerul din stomacel. Eu am in permanenta in casa Sab Simplex dar acum la doua luni nu ii mai dau decat la nevoie. Nici Cristi nu a scapat de colici dar are mult mai rar. Sanatate multa si nervii tari!

OANA si bb CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Foloseste Sab Simplex sau Bonnisan cate 10 picaturi de trei ori pe zi.
Incearca sa eviti mancarurile nepotrivie.
MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicos spune:

M-am linistit!Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Bonisan e mult mai sanatos in caz ca se mai intampla ceva de genul asta;nu stiu,vezi depinde si de copil caci eu am mancat ORICE dar micuta mea nu a avut colici si nici alte probleme...Sa fim sanatosi!!Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea spune:

Nu vor fi nici un fel de urmari, ii poate provoaca o criza de colici si atat. Si eu pateam la fel dar cu varza si cu laptele dulce. Dar intr-adevar, mazarea si fasolea trebuie evitate, ca si orice aliment care provoaca balonari.

Andreea

Mergi la inceput