Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Buna dimineata!
Felicity, se pare ca-mi porti noroc! Tare mult ma bucur ca te aud!
Fetelor, azi dupa 3 teste negative facute cate 1/zi azi am unul pozitiv, (e un test ozone in care am mare incredere), a adevarat ca a 2-a liniuta este vaga dar a aparut foarte-foarte repede, cam dupa 1 -2 minute. Ce luna ciudata... nu imi vine sa cred... credeam ca am ratat si de data asta, mai ales ca am avut sangerarea aia in a 11-a zi, criza aia cand m-am dus la spital crezand ca am chisturi sau cine stie ce alte nenorociri... cand colo... dr. imi zice ca am ditai foliculul de 17 mm si eu endometruuuuu ce n-am avut in viata mea... tineti-va bine: 10 mm! Pt. fetele mai noi, care nu au citit in urma, eu sunt cea care a creat subiectul asta, in disperare ca endometrul meu este mult prea subtire, de max. 7 mm in a 14-a zi. Mai am un test clear blue pe care il pastrez pt. maine.
Mi-e frica de mooor, sa nu se repete istoria... ce sa fac? sa iau utrogestan? Aoleu, si am fumat! M-am apucat de fumat de nervi , numai ghinioane, mama e in spital, ieri au operat-o de colecist. Ce ma fac?
Fetelor, imi pare rau ca nu va pot citi azi, pt. ca de la servici nu pot intra si ma duc direct la mama la spital, nu stiu cand ma intorc acasa... dar va rog sa-mi tineti pumnii sa fie bine si sa nu mai pierd iar.
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
Raspunsuri
Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor,
Ariadna33..da Doamne sa fie cu ochisori
si sanatate multa multa.Eu sunt una din acele fete care nu stiau ca tu esti autoarea acestui subiect ,dar a bucur mult de cunostinta, chiar daca o sa ne parasesti curand si vei merge la mamici

.
Florini,in ce zi a CM esti si cate zile are CM? Ai grija sa nu scapi cumva ovulatia
, fi harnicuta
. Ce zici, vine
si pe la noi ?
Cata scumpica se vede ca mi-ai tinut pumnii
, ce m-as face eu fara tine
.Acum e randul meu sa-ti tin pumnii cand vei merge la dr T
.
Celelalte fete, Mishulina,Danangie,Maria_alexia, alexia 27,Iepurila,Mirona, Ale, andicu,lumit, va![]()
![]()
pe toate si astept noutatile voastre.
Gravidutelor noastre, Tania, Cora,Felicity, sa aveti grija de voi si de burticile
voastre si sa ne molipsiti cat de repede si pe noi
.
Cristinna
utocatalina spune:
Vesti bune
...asa da un nou capitol
...Bravo Adriadna 33 nu degeaba aveai tu presimtirea ca luna asta da-i lovitura
...ma bucur mult pentru tine si eu atita zic...UN TEST SLAB POZITIV ESTE POZITIV....DECI ESTI GRAVIDA FATO!
cred ca, gravidutele Tania, Felicity, Antonia si Cora ti-au purtat cu adevarat noroc
...vreau si eu
...ce bine ca si gravidutele o duc bine, si cum mai trece 1 luna si inca 1 luna sper sa va prind totusi si eu anul asta din urma...daca o vrea Domnul
...sunt in ziua 5..temp. 36.6...si astept si eu sap. viitoare sa ajung la eco la masuratori la T sa vad daca stau bine si daca scap sau nu de laparo...om vedea, pina atunci Mishulina astept detalii joi dupa ce mergi la T..orice amanunt poti sa-mi dai![]()
V-am pupat pe toate
si va doresc o zi minunata precum vremea de afara!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Alexia27 spune:
Neața fetelor.Văd că luna asta plouă cu vești bune. Nu vă luați umbrela că poate vă udă și pe voi
Felicitări Ariadna și multă sănătate mamei.
Eu pe de altă parte, ziua 34, temp 36,6. Fertility mi-a schimbat data posibilă a ovulației din ziua 21 la ziua 31, și acum plec din nou la spital. Of!
Pup fetele și vă doresc o zi superbă
Tonnia spune:
Ariadna, Doamne ajuta! Nu-mi vine sa cred! Te felicit ca lumea dupa testul de maine!
Cred ca trebuie sa iei utrogestan! Si repede! Cred ca ai o tahicardie...
Ma rog sa fie adevarat si sa mearga totul bine!Azi sa-l suni pe dr.!!!!
Da, Felicity, Ti-am dat teapa! Ce sa fac, daca Chi baga mana in foc ca e fetita?! Lasa ca intra ea pe aici...vede ea...
Unde esti?
utocatalina spune:
Pupici Alexia27...hai sa vi cu vesti bune de la spital!![]()
utocatalina spune:
Antonia sper ca nu m-ai uitat si pe mine
..eu inca aspiranta
sunt dar militez
pentru gravidenie
!!!
Sanatate!
Cristinna spune:
Antonia, te-am uitat din listuta mea de gravidute
, nu a fost cu intentie...probabil sunt f somnoroasa inca
. Deci Antonia scumpica...sanatate multa si bebicului tau si tie sa ai grija de el acolo inauntru...si molipsete-maaaaa please si pe mineeeeee![]()
te
,
Cristinna
Tonnia spune:
Cata, cum sa te uit?!!!! Sunt cu ochii pe tine tot timpul!!! Si acum ca ai schimbat dr., chiar cred ca o sa fie bine! Tin pumnii!
Cristinna 
Florinini spune:
Ariadna,
Felicitari si sa vii si cu Clear blue cu 2 linioare albastre, de fapt asta sa-l faci numa ca sa te linistesti tu ca deja esti gravi ce mai!ura si ptr. tine si sa fiti sanatosi si bine implantati.
Alexia,
sa fie bine si ptr. tine draguta. Tinem pumnii sa ai rezultate bune.
Fetele eu sunt in ziua 12, am avut eggwhite
, am prestat cam pe la 9 seara; urmatoarea data va fi probabil joi dupa masa, sa-i las ceva timp de refacere sotului. Sunt un pic nelamurita cu temp. mele nu am trecut de 36.5, iar de trei zile am temp. de 36.4. Vreau si eu sa am temp. mari ca am inteles ca alea sunt bune.
Eu de ce le am asa mici?
Inca fertility nu mi-a zis nimic de ovulatie, doar ca sunt fertila, so deci m-am conformat si am
sper sa nu pierd mom. ovulatiei. De unde depisteaza smart-ul ala de fertility cand sunt eu fertila?
Cristinuta,
Sper sa am noroc si eu luna asta si sper sa ai si tu si toate celelalte ca zau e tare nasol cu stresul asta.
Cata,![]()
Tu cum de ai temp. asa mari mai fatuca eu inca dupa 12 zile nu am ajuns acolo unde tu esti deja in a 5-a zi. Care ar fi explicatia, daca exista vreuna?
Pupici
Florinini
Catalina spune:
Dragele mele, am cam lipsit, scuze, scarbiciu' asta m-a tinut departe de voi. Nu prea mai stiu ce mai e cu voi ca subiectul 24 nu am apucat sa il parcurg. Sper ca sunteti cu toate bine.
Eu sunt taaaaaaaaaaaaaaare suparata 

. Au venit rushii aia raii azi. Dupa ce ca acuma nu ma mai pot impartasi ... ca vroiam si eu de Florii, sa imi spuneti voi mie cine mai imi face mie monitorizari.
Duminica e ziua 5 deci ar trebui sa incep Ova-Mit. In ziua 12 mi-a zis dra sa merg la monitorizare. Ei bine, asta e sambata inainte de Pasti. Nu stiu, ma gandesc sa nici nu mai iau Ova-Mit-ul luna asta ... dar sunt debusolata rau de tot. Aveam atatea sperante.
Pe undeva imi spun ca daca asa a randuit Dumnezeu inseamna ca asa e bine dar pe de alta parte imi vine sa plang sa ma rup.
Mi-a ajutat Dumnezeu si l-am convins pe sotul sa tinem si noi post in ultimele doua saptamani, eram asa de fericita, cum il vazusem asa convins mi-am zis ca asta e, ca luna asta sigur se va prinde.
Dar ma rog, hai sa nu va mai omor si eu cu ale mele. Am cateva intrebari pentru voi:
1. Temp se ia si in timpul sangerarii ?
2. Daca totusi iau Ova-Mit luna asta, cand e cel mai bine sa prestez, in ce zile si de cate ori?
3. Care sunt zilele de monitorizare si cat de tarziu se poate face ?
Astept un raspuns cand puteti si voi. Va pup
Catalina