nunta in iasi

nunta in iasi | Autor: Lorym

Link direct la acest mesaj

Poate ne ajutam cu sfaturi, cu idei , cele care suntem din iasi. Eu am nunta pe 23 iulie anul acesta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lorym si eu sunt tot din iasi si am nunta de 24 sept la ciriccum stai cu pregatirile?

Mergi la inceput

si mi-e asa de cunoscut numele taunu stiu poate am fost colege in scoalanu-mi aduc aminte
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Eu si sotul meu suntem din vaslui dar stam in iasi.Nunta o vom face in vaslui ca acolo ne sunt parintii dar toate pregatirile aici la mine acasa la iasi le fac. Pina si machiata si coafata plec de aici la nunta in vaslui. Noi suntem de 6 ani impreuna iar dupa 2 ani ne-am casatorit civil si abia acum facem nunta pentru ca au fost ambitii de ambele parti(ma refer la parinti) si acum facem cu banutzii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Daca vreti am multe model de texte pt invitatii. Nu prea stiu unde sa-mi fac buchetul de mireasa. Voi unde-l faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis81 spune:

Salut ieshencelor!!!
Eu am nunta pe 2 iulie, mari pregatiri nu prea am facut. Mi-am facut invitatiile, am cuparat bautura si mi-am dat comanda de rochie. Cam atat... urmeaza verghetele, sandalele etc...buchetul, lumanarile si aranjamentele florale am sa le fac la o firma care se ocupa cu asa ceva( vreau sa-mi aranjeze si sala tot ei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna fetelor. Desi mai avem la dispozitie 4 luni nu ne-am sinchisit sa studiem piata. Vom incepe abia la sfarsitul lunii iulie. De aceea nu am ce sfaturi sa va dau in aceasta privinta dar am sa va urmaresc cu interes. Multumesc anticipat pentru informatiile voastre. Am auzit ca floraria din Podu Ros face buchete si concarde(parca asa se numesc) frumoase si care rezista. Acum nu stiu daca e adevarat, nu am verificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am o rugaminte la voi deoarece sunteti, cu siguranta, mai informate decat mine. Am vazut pe net diverse modele(nu din Romania) si imi plac mai mult decat ce am vazut pe la noi. E drept ca m-am uitat doar pe net si la ce este expus in vitrina(nu am timp acum sa caut in magazine) dar tot mai frumoase imi par modelele din exterior. In finl: vreau sa-mi fac rochia dupa un model dar nu stiu unde sa o fac. Sunt multe ateliere care fac rochii de mireasa la comanda dar nu stiu care e mai bun. Ca nu o sa fie identica e de inteles, ca e greu de realizat, dar sa nu fie....... si sa . Stiti unde?

Mergi la inceput

darria eu imi fac rochia la prieteneia...asa se cheama firma si au un atelier de croitorie pe langa sirajce sa-ti zic nu stiu cum o sa-ti iasa dar stiu ca daca te duci cu modelul tau iti fac fix asa si iti alegi tu din ce material vrei aaaa si nici nu costa mult
aranjamentele florale discutasem initial la floraria crin iris de pe 7 noiembrie dar am aflat tot de la o miresica din iasi ca la gradina botanica iesi mult mai ieftin si acu urmeaza sa merg sa vorbesc acolo-va zic dupa ce merg ce-am rezolvat
si haideti sa va zic si eu cum stau cu pregatirile:
nunta e pe 24 sept si am discutat la biserica si am dat si avans la barboi ,am dat avans la muzica ,ne-am luat verighetele le-am facut la comanda la coriolan mi-am luat o pereche de pantofi decupati albi da o sa-mi mai iau si altii si am vb de rochie
fain,nu???mai vb

Mergi la inceput

Ai facut atatea si ai nunta la sf lui septembrie!!!! Eu o am pe 2 iulie...si nu am sandale(inca) astept sa apara sezonu', de aranjamente nu am vb inca, costumul lui sta inca in vitrina, pantofii nici nu i-am vazut. Si eu tot la Barboi fac cununia religioasa- asta am programat-o de prin ianuarie- si am mai aranjat cu muzica tot de prin ianuarie. Dar cam atat ... Zi-mi la Coriolan cam ce preturi sunt si daca ai de unde alege?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

Am o rugaminte la voi deoarece sunteti, cu siguranta, mai informate decat mine. Am vazut pe net diverse modele(nu din Romania) si imi plac mai mult decat ce am vazut pe la noi. E drept ca m-am uitat doar pe net si la ce este expus in vitrina(nu am timp acum sa caut in magazine) dar tot mai frumoase imi par modelele din exterior. In finl: vreau sa-mi fac rochia dupa un model dar nu stiu unde sa o fac. Sunt multe ateliere care fac rochii de mireasa la comanda dar nu stiu care e mai bun. Ca nu o sa fie identica e de inteles, ca e greu de realizat, dar sa nu fie....... si sa . Stiti unde?

Esi eu tot la comanda imi fac rochia. Vizavi de McDonald's este un atelier. Mi-am dat comanda deja si abia astept sa ma duc la prima proba.
Cred ca si Nushulica a fost acolo dar nu mi-a zis cum a fost, daca ia placut ceva.

Mergi la inceput