Haide Clujul!!!

Haide Clujul!!! | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

Helau!
Lista noastra:
descantec
roxana1974
Dana
carrie
Raluca
dpintilie
mariana tache
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom
canuta-om-sucit
tuchi
Monique
laura_s
TatianaG
nana_sim
Tinabeve
AdelaP
m_monica
Annelise
scarmanus
ra 75
ancuzza
lauradaria
Ripley

Oaspetzi:
Tzuni

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Ce m-am speriat ieri cand am vazut ca nu mai pot raspunde la subiect si nu stiam cum sa fac sa-l "intind" intr-un nou capitol! Roxana multumesc!

In alta ordine de idei este o mamica din Cluj care vrea sa stie cate ceva despre cresele din Cluj, n-o ajutati? Eu nu prea stiu din astea. A postat subiectul initial la "crese, gradinite ..." si i-am sugerat sa se mute la grupul de Cluj, ceea ce a si facut dar partial, a postat subiectul la "prieteni dintotdeauna" dar nu aici ci a deschis un subiect care se cheama cred "Cresa in Cluj".

Intr-o cu totul alta ordie de idei, ultima, saptamana viitoare intre 19 si 23 aprilie sunt tot felul de actiuni prin oras cu ocazia zilei pamnatului care e de fapt pe 22 aprilie. Sunt panouri cu informatii, mars de biciclete, activitati pt copii (desene pe asfalt, face-painting, concursusi), catarare pe panou de antrenament pe alpinisti/speologi, curatenie in parcuri, porti deschise la vivariu (ce frumos este!!!) si la muzeul speologiei, expozitie foto si de afise, samd. Am programul complet al manifestarilor, pe zile si ore si locatii, daca doriti dati-mi un semn.

Acum va urez spor la treburi si va zic weekend placut! Poate nu

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

uraaa, subect nou!

Simona multumim de informari, timp si vreme buna sa avem!subiectul gradinitei e inca f sensibil si la noi, nu am decis nimik, iar daca HK se scumpeste renunt la idee pentru ca devine jecmaneala.inca mai cautam.HK are si cresa dar scumpa si aia.conditiile sunt intr-adevar bune si Cristina, educatoarea de la club e o scumpa.

voi vedeti ce e afara?cred ca intalneala de dupa masa pica, speram sa ramana in picioare cea de duminica dimineata.

Aura, suna-ma sa povestim!

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Vaaaaai ce vreme mizerabilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Eu sar peste iesirea de la ora 2 puii mei, dar in cazul in care la 18 nu ploua, atunci iesim in parc. Tinem legatura.

Despre crese nu stiu inca nimic. Nu m-am interesat din pacate.

Mergi la inceput

A fost cineva in parc? Eu am dat o tura cu Serban, am fost pana la jucarii...o jaleeee...in fine e drept ca nici noi n-am ajuns decat pe la 7 si ceva, ne-am invartit si ne-am intros acasa. Astept noutati de la voi fetelor.
Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi n-am fost in parc pe motiv de noroi si de copil care adora balacitul in balti:)
sa vedem maine...
azi am umblat dimineata la cumparaturi de pantofi si sandale si s-a ales gagalicea cu ...3 perechi!din care una de la Siesta unde a trebuit sa recunosc ca au ei preturi mari dar si o calitate excelenta.
problema e ca n-am timp sa-i umblu sa caut asa ca vazut , placut, luat!
vreau sa va mai spun ca ne-a iesit si altreilea canin:)

poate ne vedem maine

pupici

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 10 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Eu am fost si azi in parc si am sperat sa vad pe cineva insa n-a fost sa fie. Am vazut ceva ce se numea Festivalul Fizicii, dar am ajuns la spartul targului si parcul arata destul de aiurea, cu multe mizerii si foarte inundat de la ploaia grozava de dinainte. In rest a fost ok, cald afara, soare, ne-am plimbat si ne-am intors acasa pe la 18.

Pe maine,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Gagici,cum ramane pe maine? Va intreb pt.ca eu dupa-masa am musafiri si as avea de facut unele pregatiri acasa dar pe de alta parte nu as vrea sa ratez intalnirea(ca doar se striga catalogul,nu?). Problema cea mai mare este ca nu stiu care-i starea parculetului dupa ploile astea pt.ca daca e plin de balti si noroi e chiar nasol,mai bine amanam. Ce spuneti? Ramane sa mai vedem dimineata?
Aura

Mergi la inceput

Erau ceva balti, dar fiind frumos afara dupa ploaie sper ca s-au mai "retras". noi venim, sper sa nu fim singurei.
scriu cu un deget, serbanel e in brate...
va pup,
roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

OK,venim si noi dar probabil ca vom intarzia putin.
Aura

Mergi la inceput

Intre timp am luat noi o plasa cat China si imi vine sa mor fiindca afara e frumos! Tatal lui Serban a plecat de dimineata la un examen si si-a uitat acasa cheia si mobilul asa ca nu pot iesi din casa desi i-am schimbat copilului programul tocmai sa putem pleca...nici nu mai stiu ce sa zic...

Mergi la inceput