o vestuta pt bebe

o vestuta pt bebe | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

As vrea sa tricotez o vestuta sau ilicut, cum vreti sa-i spuneti pt Andra, ca nu am gasit nimic care sa se apropie de ce vreau eu. Stie cineva cam cum as putea face asta? Eu cand eram in liceu am mai impletit, dar la pulovere nu prea le-am nimerit la marimi Asa ca mana imi merge, dar cati ochi, detalii din astea... Mersi mult. pa.pa.

tina&andra mica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

tina, depinde de marimea fetitei si de materialul din care tricotezi.
de obicei cand cumperi ceva( ai grija sa nu fie aspre sau cu mult par care va ajunge direct in gurita fetitei) , pe bobinele respective(sculuri) este trecuta marimea andrelelor cu care trebuie lucrat.
poti lua ca marime o bluzita de a fetitei, pui la inceput 10-15 ochiuri pe andrele , suprapui pe bluzita in partea de jos si vezi exact de cate ochiuri mai ai nevoie.
in rest, scazi la subbrat si rascroiesti la gat, simplu, nu?
eu chiar i-am facut celinei cateva bluzite anul trecut insa au ramas deja mici, oricum merita sa ii faci tu decat sa le cumperi din comert.
spor la lucru, vine iarna repejor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Are 7 luni si 70 cm inaltime, cam 8,5 kg. Adica(,)ca un copilas normal la varsta ei, nici prea grasuna, nici prea slaba. Mda, pare simpluAm sa incerc si vad ce-mi iese, dacai prea mic folosesc la urmatorul Mersic.

&andra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Nu am nici o idee!Dar imi pare rau ca nu e mama aici ca ea ti-ar fi facut 3-4 pe zi!Serios!Stie si sa tese si sa tricoteze si sa coase,dar a zis ca noi numai sa invatam carte ca ea n-a avut cum........

Mergi la inceput