Borsul de la cate luni ?

Borsul de la cate luni ? | Autor: coralia_popa

Link direct la acest mesaj

Ati dat bors copiilor in ciorbita ? De la cate luni? Stiti probleme ce ar putea aparea din cauza lui?

Coralia si bebe Ioana (2 noiembrie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu i-am dat lui Patrick de la 8 luni. daca e proaspat si in cantitate rezonabila nu are ce sa ii faca rau. ii pun cam 2 lingurite la 2 portii de ciorba dar depinde de cat de acru e, trebuie in mod sigur gustat.

Roxana si Patrick (29.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

eu i-am dat fetitei mele imediat ce am inceput diversificarea. nu are ce sa-i faca rau. borsul contine multe vitamine din cate stiu eu. mai ales B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

si eu i-am dat de la 10 luni. bors proaspat, nu de la plic! contine vitamina b. nu cred ca are ce sa-i faca, doar daca nu e prea mult...
pupici
pofta buna!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela1075 spune:

De la 7 luni am inceput sa-i dau ciorbita acrita cu bors si nu am avut nici o problema.

Pupici

Dana si Alexandru(28.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Am incercat dar baiatul meu 7/2 sapt imi face probleme cu papa. In schimb nepotica mea de 6 luni mananca orice mai ales borsul

Chiar rad la tel...cu fratele si cumnata de mancacioasa lor mica.

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Eu i-am pus bors in supa de la 7 luni, o lingurita sau doua dupa gust, ii place mult. Ii acresc supa cu lamaie sau cu bors. Nu am patit nimic pana acum (1 an si o luna).
Sanatate multa si bebei mancaciosi!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcuali spune:

Am pus bors in supica de legume + carnita de pe la 7 luni.Noi am inceput diversificarea la 6 luni, supa de legume am inceput sa o inacresc cu bors natural si a papat mult mai bine. E de preferat sa se puna bors dupa ce incepi sa ii dai alimnte cu gluten pentru ca si borsul contine gluten - e facut din tarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu i-am dat bors de la 6 luni - in conditiile in care incepusem diversificarea de la 5 luni; contine si vitamine si e bine sa se invete si cu gustul acru, nu numai cu dulce - deci in prima luna de diversificare i-am acrit supa de legume cu lamaie.

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput