Ovulatie fara mucus
Se poate, oare, in conditiile in care la fiecare ovulatie, pana acum, a fost prezent? Care sa fie explicatia?
Medeea
Raspunsuri
utocatalina spune:
Medeea mie mi s-a intimplat pentru prima data luna asta sa nu am mucus la ovulatie...la mine explicatia am gasit-o in ovulele pentru rana de col care le-am luat pina in ziua a10-a...de aia cred ca nu am avut mucus...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
romaniaau spune:
Eu nu am avut mucus in lunile cind am facut Pregnyl. Sigur am avut ovulatie pentru ca am facut monitorizare.
Luna asta vad ca iar nu am mucus, probabil pentru ca am facut stimulare cu Clostibegyt.
Vi s-a intimplat asa ceva de la stimulare?
utocatalina spune:
Romaniaau eu nu am facut stimulare, dar parerea mea este ca si in cazul tau, ca si in cazul meu a fost de la ceva strain ce am introdus in corp...Medeea tu esti sigura ca nu ai luat luna asta nici un fel de pastila de orice fel ori ceaiuri, chiar si medicinale? Nimic?
lauricipani spune:
romaniaau, se pare ca asta se intampla la stimularea cu Closty. Mai ales daca sunt 2 pastile/zi. Si eu am avut ov fara mucus cand am facut stimulare. Dar de ramas am ramas asa ca nu va faceti griji.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Alina 25 am luat colpotrophine ovule...pentru o rana maricica, dar care nu necesita pe moment cauterizare...bine macar ca si fara mucus poti ramine...ne-o dovedeste Lauricipani...
Medeea76 spune:
Cata, stiu ca pare ciudat, avand in vedere statutul de aspiranta, dar nici luna asta, nici luna trecuta nu am luat nimic, nimic, nici macar vreun ceai sau tratament naturist. Ultima sarcina oprita din evolutie, mai bine spus avortul spontan a fost pe 8 februarie, dupa care am avut un ciclu cat se poate de normal, cu mucus cu tot.
Medeea
utocatalina spune:
Medeea ai vazut Lauricipani a ramas si fara mucus...grea...deci chiar daca este imp. totusi nu este decisiv...nu stiu la tine de la ce a fost, dar sunt luni mai bune la capitolul mucus si luni mai rele...nu cred ca e fata sa fi avut in fiecare luna mucus ca la carte...