Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Raspunsuri
coralia76 spune:
Uite a aparut si Cata,spor la smotru..ma asteapta si pe mine cat de curand,weekendul viitor e rezervat pentru asa ceva...ma gandesc cu groaza la spalatul geamurilor..asta ma enerveaza cel mai mult..
Tania..te asteptam cu testul clearblu..singura mea curiozitate este daca sunt liniutzele la fel..ca de bebe sunt sigura ca sta cumintel la mamicutza in burticica.
Pupilici!
coralia76 spune:
Uite a aparut si Cata,spor la smotru..ma asteapta si pe mine cat de curand,weekendul viitor e rezervat pentru asa ceva...ma gandesc cu groaza la spalatul geamurilor..asta ma enerveaza cel mai mult..
Tania..te asteptam cu testul clearblu..singura mea curiozitate este daca sunt liniutzele la fel..ca de bebe sunt sigura ca sta cumintel la mamicutza in burticica.
Pupilici!
utocatalina spune:
Cora scumpa cind te mai duci la doctor si ce ti-a zis sa faci pina atunci? Esti in 6 sapt. acum?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Cata dragutza la eco ma mai duc joi(14.04) si pana atunci mi-a dat sa iau doar acid folic,in rest nimic..mi-a zis vii in 14 cand bebeshor e mai maricel sa-i facem ceva masuratori..atat.Acum am intrat in sapt 7..de marti![]()
,UM 22 februarie.
Spor la curatenie si sa stii ca nu te mai las eu mult pe la aspirante..ca TE VREAU LA GRAVIDUTZE!Sa stii ca eu oricum intru si la voi si la gravidutze,pe voi va simt asa de aproape,sunteti super!
Va pupacesc!
utocatalina spune:
Uau Cora se zboara timpul!
In 7 sapt.! Multe inainte si o sarcina usoara!
Foarte bine cu acidul folic...ca-l iei
...Inseamna ca poza o sa o avem dupa 14 aprilie, nu?
Astept cu nerabdare sa trec si eu si fetele de aici la gravidute
...si sper sa se intimple cit mai repede
...pina atunci bine ca ne vizitati voi gravidutele ca poate asa ne molipsiti si pe noi
....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Catalina spune:
Maria Alexia, stiu, stiu ca e tarziu cand am inceput.
Ideea e ca la mine nu e prima data cand fac aceste masuratori. Dat fiind insa ca CM meu vine intre 21 si 90 de zile (minim si maxim) si niciodata nu stiu cand va veni (daca e sa nu iau nici un medicament ca sa il provoc), incepeam sa imi iau temperatura si CM nu aparea 2 sau 3 luni si nu mai era nimic relevant. Sau cel putin eu asa credeam si mi se taiase cheful de masurat.
Acum, de cand doctora mi-a prescris tratamente medicamentoase - zice ea pentru reglarea ovulatiei si a CM - am zis ca ar fi bine sa masor iar temperatura. Din pacate luna asta am fost in spital pentru instilatii si asa am ajuns sa incep f. tarziu.
In alta ordine de idei, da, termometrul meu este din ala cu mercur, dar cred ca imi caut si eu din celalalt. E scump ?
Tania, inca doi pumni stransi! Catalina, si tie la fel!
Aveti grija de voi si sa auzim numai vesti bune!
Catalina
Anca Wish spune:
Tania-z, ai fugit cu testu' si ne-ai lasat asa in ceatza????![]()
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
tania-z spune:
Dragele mele eu saptamana asta am facut ce-am facut si am postat tot aiurea- de obicei dupa ce voi nu mai erati pe net. Asa a iesit - ba nu mi-a mers net-ul, ba am avut examene (ca astazi, am avut 2 bucati). Abia acum am ajuns acasa si am putut sa citesc ce ati scris toata ziua. Tare as fi vrut sa fiu si eu online...
Pe scurt: testul Clear Blue l-am facut cu sotul ca asistenta (care a venit acasa de la servici, ca n-a rezistat sa auda doar prin telefon). Am stat cu emotiile in gat pana a fost clar: doua liniute mari si late de culoare albastra!. Acum asteptam cu nerabdare echografia. Dr. endocrinolog la care am fost ieri mi-a spus ca nu e cazul sa ma grabesc sa ma bucur, pentru ca trebuie confirmat la echo ca sarcina e fixata in uter si nu altundeva si ca e in evolutie. Doamne, ce emotii!!! Voi incerca marti sau miercuri sa intru neprogramata la echo, pt ca nu mai am rabdare pana in 18 aprilie!
Multumesc pentru pumnii stransi, dar cred ca o sa ajungeti sa mi-i dati in cap, la toanele pe care le-am expus aici in ultima vreme! 
Cata si eu intru la smotru de maine. Nu ma certa, ... va fi cu moderatie, ca am ajutoare.
Florinini eu zic ca metoda cu luatul temperaturii functioneaza: uite, Cora dupa 1 luna si eu dupa 2 luni de astfel de monitorizare am reusit sa obtinem rezultate pozitive. Inseamna mult sa te cunosti astfel...
Mishulina cum mai stai cu moralul?
Maria acum avem doua surse de ClearBlue in Sibiu.
. Nu mai trebuie dacat folosite...
Catalina cam mare variatia CM-ului tau. Merita sa masori TB o vreme sa vezi ce sa intampla. Si tine-ne la curent. Eu inca mai stau la aspirante, ca-mi place tare mult aici.
Anca din pacate in Sibiu nu avem laborator care face analize betaHCG, sau cel putin nu l-am descoperit eu. In aceasta privinta meritam titulatura de "provinciali".
Cora si eu am crezut intotdeauna ca cele mai frumoase femei sunt cele insarcinate - desi eu acum ma vad tare "uritica" (am cosuri si parul nu-mi sta nicicum)! Dar va trece...
va
dulce
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
danangie spune:
TANIA felicitari pentru burtik.D-ne ce fericita trebuie sa fii!Lasa cosurile ca dispar ele!Inca o data felicitari si sa ai un bb frumos si sanatos!!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."