Miresele anului 2006(4)

Miresele anului 2006(4) | Autor: magdala

Link direct la acest mesaj

Va vine sa credeti ca am ajuns la capitolul 4 ?
Dupa cum incepusem nu prea credeam ca ne vom inmulti atat de repede.
Pentru cine e interesat iata aici si capitolul precedent:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">Miresele anului 2006(3).
Va pe toate si va urez , sau mai bine, NE urez, cele mai frumoase nunti.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Fetelor, v-ati calculat cam la cat v-ar ajunge bautura si tortul?
Ca eu numai la bautura pentru 100 pers. am iesit cam cu 20 mil. Aproximativ.
La cat ajunge un tort de nunta stie cineva?
tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

magdala tortul este intre 250 si 550 de mii kg. dupa preferinte si in functie de greutate iti calculezi.
am facut calculul cam la 150 de grame de tort la fiecare si ar ieri la 120 de peroane 18 kg de tort.
vedeti si voi.
bautura nu am calculat-o. la noi stef vrea sa ia ballantines pentru domni si eu vreau crema de whisky si gin si vin alb si rosu demisec si nu mai stiu acum ce mai vreau!
de fapt stiu1 vreau acasa

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nici noi nu am prea calculat, dar oricum whisky, whisky cream,vin, bere,sampanie, etc, nu mai stiu, trebuie sa ma mai gandesc.
Inafara de tort, mai puneti si prajituri, sau inghetata?eu as vrea sa le dau o salata de fructe, dar ma mai gandesc.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">Miresele anului 2006 (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">Miresele anului 2006 (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">Miresele anului 2006 (1)

MIRESICI 2006
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
1.07 ooana, Restaurant Europa, Targu Mures
1.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
?? MariaM, Bucuresti
?? bebelusha1, Valcea

daii - te asteptam sa revii

Je

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

frumos, foarte frumos Krelia. Iti iei slujba in serios.
vreau acasa, nu ma simt prea bine, si e cald afara si in birou. pana acum ma plangeam de frig. nici cum nu e bine!
am uitat, inainte sa plec spre casa, ne oprim si la expozitia de rochii de mirese, buchete, invitatii din cadrul Operei. daca pot, fac poze si maine le vedeti.

Mergi la inceput

oana, eh, sa stii ca la aspectul asta nu m-am gandit...de fapt, nu am vrut sa ma gandesc! Mi-a fost suficient sa privesc rochia si sa nu mai fiu in stare de nimic Din cate am reusit sa-mi dau seama din poza, trena nu e detasabila, dar cred ca se prinde cumva de rochitza, in spate. Oricum, cred ca voi ramane cu privitul si ma voi axa pe o rochita de la noi, o data din motive financiare si a doua, pentru ca nu vreau sa risc, asteptand 3 luni sa vina comanda si apoi sa descopar ca nu-mi place cum imi vine...iar s-o fac pe comanda, sunt cam sceptica, ca si Gio, de altfel....hm, asta-o opera de arta, nu gluma! Si rochita ta imi place si chiar merge la corsetul ei, o fustitza mai ampla, gen princess

Je

Mergi la inceput

Gio, ce sa fac si eu...imi scot parleala de ieri
Acum sunt pe faza , ca doar nu m-ati ales dijaba, nu?

Je

Mergi la inceput

Treziiiiiiiiiiirea!!!!

Si uite asa a mai trecut inca o saptamana, si ne apropiem incet-incet spre ziua cea mare . Si ma gandeam ca ar fi mai bine, fizic si de ce nu si psihic, ca ziua cununiei civile sa fie diferita de cea religioasa, nu? Voi ce parere aveti? Cu cat sa fie mai "scumpa" o masa pe care o iei alaturi de parinti si 2-3 prieteni mai apropiati?

Je

Mergi la inceput

neatza!!!
am baut deja si am fumat .
era inchis la expozitie ieri. eu tineam minte ca e pana la 20, dar numai pana la 18. azi in pauza de pranz mergem. dar nu e targ, e expozitie si nu cred ca pot proba ceva.va voi tine la curent.
si noi ne-am gandit sa facem cununia civila in alta zi. ne gandeam chiar cu o zi inainte de cea religioasa. asa nu mai faci masa, si 2 sticle de sampanie iti ajunge sa servesti apropiatii si o felie de tort. Parinti, bunici, unchi, matusi, prieteni, avem prea multi si ne costa enorm o masa la restaurant. eu nu am ce face cu banii, decat sa-i arunc asa pe fereastra?
poate aveti voi ceva idei, cum sa facem.
Nunta eu o vreau de zi. Sa se intre pe la 14-15 si pana la 12-1 noaptea sa plece toti. mi se pare mai frumos asa, cu toate ca sunt ore mai multe si trebuie sa pui si mancare mai multa. Dar macar suntem odihniti, eu oricum nu prea rezist toata noaptea si trebuie sa stai dupa ultimii, care au chef de baut si petrecere.

Mergi la inceput

Eu ma duc la un repetir
Stii Gio, eu ma gandeam sa las cam o saptamana intre cele doua zile...daca l-oi prinde pe iubi in buna dispozitie, poate chiar cu cateva luni inainte...sa vedem. Oricum, as vrea sa fie in timpul saptamanii, eventual intr-o vineri, ca sa ne putem intinde si mai mult, dupa. Multi nu vom fi, pentru ca defel, rude multe nu avem.....o masa de 15 persoane, maxim...cred...o sa-i pun pe hartie, de curiozitate. Daca nu vrei sa te duci la restaurant, fa o masa acasa, cu cei foarte apropiati, nu toata tarla de unchi si matuse (daca ai mai multe matuse si unchi, hm...delicata situatie ). Pe de alta parte, ma gandesc ca car trebui sa faci si un mic bufet suedez, nu sa te rezumi numai la sampanie si tort, nu?
Am mai auzit despre "programul" asta ..... matinal , la o miresica din Cluj, parca. Probabil ca iar este un obicei al Ardealului. Crezi ca ar trebui sa te gandesti si la ciorbica, pentru meniu? Totusi, e ora pranzului. Eu voi alege meniul clasic. Si ora probabil ca va fi un 7-8 seara. Prin Buc. nu am auzit sa se obisnuiasca nuntile ziua. O singura data am fost cu prietenii nostri care au firma de baloane, la o cantina a uzinei faur (sa nu ma intrebi cum era acolo...brrrrrr), sa amenajeze sala si, la fel, nunta incepea pe la ora 14. Era fata nu stiu carui linder de sindicat al nu stiu ce....ma rog, obligatii de-ale sefului de sala...mi-aduc aminte, ce-am ras...sefu' de sala, un tip "primitor", cu un CV cica greu, in spate, sef la nu'sh ce trust inainte de '89 ...oricum, un spirit de departe cu viziuni...de regim vechi
Sa stii ca nici eu nu prea le am cu rezistenta, insa, daca apuc sa trec d eo anumita "bariera" a somnului, iti stau pana dimineatza fara probleme...de asta ma si gandesc sa "sparg" nunta in 2 zile....sa nu ma apuce somul pe acolo si sa-i las balta sa ma duc la somnik

Je

Mergi la inceput