Fetelor,
Eu nu stiu prea multe despre preconceptie, cand ne-am hotarat ca e timpul sa incercam pt. un bebe, m-am gandit sa... prestam si noi putin si gata! O sa fiu gravida! Ei bine, dupa cateva luni de prestat in care... nimic... am inceput sa caut cat mai multe informatii utile despre preconceptie. Insa tot am unele nedumeriri si cum am vazut cat de pricepute sunteti, m-am gandit sa va intreb pe voi cum stau lucrurile.
Sa nu radeti de mine, v-am zis ca nu stiu prea multe la subiectul asta ![]()
1. Se poate sa nu ovulezi in fiecare luna? Sau ovulatia are o legatura directa cu menstruatia, deci daca nu ai ovula, atunci nici nu ai avea ciclu?
2. Cat de mult poate "incurca" un gel lubrifiant?
Deocamdata astea sunt intrebarile mele si va multumesc anticipat pt. ajutor 
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
Buna meems si bine ai venit! In primul rand un sfat din partea mea. Niste prietene adevarate si care te vor invata cu drag tot ce vrei sa stii despre preconceptie sunt fetele de la aspirante optimiste, cat depre intrebari:
1. Poti sa nu ai ovulatie in fiecare luna. Ovulatia nu are legatura cu venirea menstruatiei.
2. Lubrifiantul ar putea influenta calitatea spermatozoizilor.
Dea
Dea,
Multumesc mult pentru raspunsuri!
O sa incerc sa ma adresez aspirantelor de-acum inainte. Initial m-am gandit ca e mai usor sa deschid un subiect nou, dar se pare ca mai multe raspunsuri as fi primit la aspirante optimiste.
Multumesc inca o data!
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.