Ce parere au avut............................
![](images/user_woman.png)
parintii, prieteni si rudele voastre cu alesul/a inimi?
La mine a fost cam asa. Nu-stiu daca, mai are cineva sot (negru -american)
-mama ma tot intreba (da e negru negru?)
-tata( ce trasaturi are?) (este bun la suflet?)
-sora si fratele faceau glume la greu (dar,ce-mi placeau!)
-prieteni in Ro nu am, am plecat din generala
-rudele- au cazut in capul parintilor!(iar, cand am revenit io i-am pus la, punct pe totii vecini etc.)
Ma, saturai si io de-a tatea
Parinti deja, se invatase ei cu soata mea neagra (aveam 3 ani de prietenie)
Rudele mai fac vorbe si acum (nu de rau) de (culoare) cu toate, ca neamul lui tata sunt mai colorati. Zau ca, nu-mi pare rau erau, si ei curiosi
Fratele 27 ani si sora 15 ani(e facuta in dorul meu) i-mi iubesc soata, mai mult ca moa
Acum, nu stiu cum o sa fac cu bb. cand il mai duc in Ro. Sigur se leaga copilasi de culoare lui. Desi, nu este asa, de negru (in partea sotului) un pic mai alb
.
ps. soacra mia spus ca se-n negreste mai tarziu (ce bucuroasa sunt cioara, isi vede puii cei mai frumosi)
Vam si spunetimi si moa situatia dvs.
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Cind l-am cunoscut pe sotul meu aveam o superstitie timpita,sa nu-l arat la nimeni pina nu sunt sigura ca va fi ceva...
Dupa citeva saptamini,l-am prezentat plina de importanta,mamei mele.
Parerea ei...:"Sa nu te vada tata cu tiganul asta"
Mi-a cazut tavanul in cap...
S-a lamurit ea repede punind intrebari suroreii mele care era colega de clasa cu sora lui.
De placut il place toata familia.
Vorba unei reclame :"pentru ca merita"
Poate si pentru ca nu e tigan ca altfel nu aveam zile bune cu ei.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
devylla spune:
La mine e acceptat mai usor...pt ca prima a fost sormea care a adus un japonez in familie....noi atunci l-am primit bine si nu ne-a deranjat ca are ochii migdalati
,vecinii....au fost mai cu gura mare.....normal ...invidia
Sabina
Inger alb spune:
devylla asa este .Chiar si moa, a gandit la fel (vecinii)
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
dyana spune:
Pe langa noi in Dr. Taberei, sta un domn , un negru foarte simpatic si are 2 copii mulatri adorabili.
L-am vazut pe baiat , un dragut, era afara la joaca si il striga bunica romanca sa isi puna pe el jacheta ca e frig si era tare simpatic , vorbea clar romaneste. E de-al nostru.
Ideea mortii absolute stã la baza smintelii moderne.
Petre Tutea
Inger alb spune:
Dyana si eu, vreau ca ingerasul meu scump sa vorbeasca ROMANA!. Deja vorbesc cu el nu-mai romaneste. Te rog sa ma crezi, sotul doreste foarte mult ca baiatul lui sa vorbeaca 2 limbi.
Atata stim eu ,engleza+romana sotul, doar engleza.
p.s ( gramatica mai putin dupa, cum se vede)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
La mine a stat cam asa: sotul meu, student fiind, cind a venit la mine prima data nu s-a dezlipit de cartoon network (in vreme ce taica-miu probabil se gindea ca o sa mute muntii din loc cu el
) si asta vreme de-un we; la plecare imi zice "tata, daaa` prietenu` asta al tau numa` desene animate...?!"
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
devylla spune:
Inger alb(ce nick frumos ai)stai linistita ca bb o sa vb doua limbi...nepotica mea le vb pe amandoua....japoneza si romana si mai nou rupe si ceva engleza(sormea fiind profa de engleza)Copii invata cel mai repede si uite si chiar 3 limbi.
Sabina
Inger alb spune:
carmenp am ras cu larimi! Eu,si soata inchiriem desene, cu pretextul (copiem pt. bb)ajunsi acasa hopa la . Totusi, copiem dar ne si uitam. Oare care-i
Inger alb spune:
devyla sa dea Domnul! Sti, eu sunt singura cu(romana) iar familia sotului la greu cu engleza. Si nu vreau sa fie balata intre RO si SUA.
Ador Ingerii si cred in ei mult de tot. Am acasa colectie cu Ingerasi.
Plus ca-mi strig baiatul "Ingerul mami alb" si defapt ii "negru" uffff! ce tot scriu e mulatru (ca puiu de tigan)
Acum de inchiere: "albu mami ca un, cas" "neagru ca un, ceonas"
Ma duc la datoriedupa o noapte de cucuvea
"ete leanto chelbe-n cap' "daca-i moda ce sa fac"
"asa si io, pe forum si debea l-am cunoscut"