Am si eu o nelamurire!Am inceput un tratament pt ca sunt racita pe jos si am si o secretie!Am fost la medic si mi-a dat urmatoarele medicamente : desorelle,tratul(120 mg),mycosyst(150 mg),lomexin ovule si crema!Am citit ca in timpul tratamentului cu acele ovule de lomexin 600 nu e bine sa faci spalaturi intre datile cand il fosesti.Intrebarea mea este daca incepe ciclul si tratamentuil nu l-am terminat este vreo pbroblema daca il continui dupa ce trece ciclul?Adica ,daca iau anticonceptionalele si in acelasi timp si celelalte medicamente ele au efecte una asupra celeilelte sau isi mai fac cum trebuie efectul?Daca se poate sa-mi explice si mie cineva mai pe larg cum sa procedez?
Va multumesc mult.
Poti sa continui tratamentul si dupa ce-ti trece ciclul, dar cand ajungi la LOMEXIN vezi ca nu trebuie sa ai nici contact sexual 3 zile (daca ai numai 1 ovul) si nici sa te speli.
Multa sanatate.
Daca incepi acum trat cu Desorelle nu o sa-ti vina ciclul 21 de zile - in care ai tot timpul pt tratament. Lomeximul are o actiune particulara, pe o durata mai lunga, de aceea nu trebuie sa faci spalaturi intre ovule.
Daca mai sunt putine zile pana la menstra, mai bine astepti si incepi cu toate o data. Oricum, ele nu interfera.