Ajutorr!-semne de sarcina

Ajutorr!-semne de sarcina | Autor: theea

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu o problema lamuriti-ma si pe mine care vreti care puteti.Nu stiu daca sunt sau nu gravida si pana ajung la un doctor nu mai am rabdare. Menstruatia mi-a venit ultima data pe 5 februarie si de atunci nimic.Pe 19 martie mi-am facut un test care a iesit negativ.E posibil ca totusi ca fiu gravida desi testul a iesit negativ?Nu am nici un fel de semne ca as fi gravida in afara de faptul ca beau f multa apa ceea ce inainte nu se intampla si mi-au aparut cosuri.Mentionez ca in ianuarie am facut un chiuretaj in urma unei sarcini oprite in evolutie si dupa chiuretaj am luat anticonceptionale luna ian si in februarie nu am mai luat.E posibil sa fi ramas gravida?A mai patit cineva asa?Cine stie un medic bun in Iasi?

cezara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Eu in locul tau as mai face 1,2 teste de sarcina, de la firme diferite. In conditii normale, intarzierea menstruatiei cu 20 de zile ar putea indica sarcina. Insa, sunt si situažii in care menstruatia nu apare datorita unor dereglari hormonale, anemii, stress sau efort fizic.

La tine mai este si problema chiuretajului combinat cu inceperea-intreruperea anticonceptionalelor. Toate astea pot fi factori care sa provoace intarzierea/dereglarea menstruatiei.

Oricum,indiferent de rezultatul testului de sarcina trebuie sa consulti un medic ginecolog care sa-ti dea indicatiile de care ai nevoie (eventual tratament pentru absenta menstruatiei)

Succes si sa ne ti la curent.

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eu zic sa mergi la un doctor sa iti spuna sigur si mai fa niste teste de sarcina ca sa fi sigura!!!
Pupici!!!

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cezara si eu sunt de parere ca trebuie sa repeti testul maine dimineata, ia unul Barza sau Ozon. Si fa-l la prima urina de maine dimineata pt mai multa siguranta. Intreruperea de sarcina si anticonceptionalele pot f bine sa-ti fi cauzat o dereglare hormonala si sa fie o intarziere mai mare a ciclului.
Eu iti pot recomanda un medic f. bun in Iasi: Mihaela Grigore, are cabinet in Unirii. E tanara, deschisa si buna. Eu am fost la ea desi nu sunt din Iasi, acum na poate fetele din Iasi au alte recomandari.

Multa bafta!

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Am mai facut de dimineata un test si tot negativ a iesit.Nu stiu ce sa mai cred

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

trebuie sa mergi neaparat la dr pt ca nu e in regula daca Cm nu a venit de atata timp si testele de sarcina sunt negative.Ai putea avea dereglari hormonale

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cum ai luat pilulele alea, le-ai luat ca lumea, toata luna, incepand din prima/primele zile de ciclu? De ce le-ai luat numai o luna, asa ti-a recomandat medicul?

Sa stii ca la intreruperea pilulelor poti avea ciclu neregulat - adica sa vina mai repede sau mai tarziu.

Eu cred ca o sa-ti vina. Daca ai fi gravida ti-ar fi iesit sigur testul pozitiv pana acuma.

Ai 2 variante: ori mergi acum la medic, ori astepti sa-ti vina, sa-ti treaca, si daca luna viitore vine normal, nu mai mergi la dr.

Eu cred ca ti-ai bramburit corpul pt ca ai luat doar o luna pilule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna Cezara,
Inteleg prin ce treci pt ca si eu simt ceea ce simti tu acum. Eu am patit de la anticonceptionale intrerupte intarzierea ciclului cateva saptamani bune, dar nu era sarcina. Fetele stiu ca si luna trecuta mi-a intarziat ciclul si am crezut ca sunt gravida, dar nu a fost. Schimba totusi fabricantul testelor de sarcina. Luna trecuta am facut 5 si toate au iesit negative si apoi la 16 zile mi-a venit si ciclul.
Orice ar fi trebuie sa mergi neaparat la medic.
Ai grija de tine si nu iti pierde speranta,
Te pup,
Catalina

catalina

Mergi la inceput