Servetele umede Domestos
Spuneti-mi si mie va rog daca servetelele umede Domestos sunt bune pentru bebelushi.
Multumesc mult.
Raspunsuri
oanaesn spune:
Servetelele Domestos sunt bune sa stergi masa in camera la bebe, sau ceva de genul asta, nu sunt bune sa stergi bebe!
angi_gemeni spune:
quote:
Originally posted by oanaesn
Servetelele Domestos sunt bune sa stergi masa in camera la bebe, sau ceva de genul asta, nu sunt bune sa stergi bebe!
Si eu stiu la fel... Pentru bebelusi, eu am folosit servetelele umede de la SANOSAN sau NIVEA.
crissandrada spune:
Eu stiu ca servetelele Domestos sunt pentru casa, nu pentru bb. Eu folosesc servetelele Pampers.
DanaRosu spune:
Sunt bune... dar nu direct pentru bebelusi... adica sa stergi marginile patutului sau jucariile... Io am cumparat odata o revista care avea ca supliment un fel de ghid... se chema ceva de genul "100 si ceva de intrebuintari ale produselor Domestos"... si acolo am vazut faza cu jucariile si patutul... Io le-am mai descoperit 2 utilizari ... is minunate pentru sters monitorul calculatorului si... pentru receptorul telefonului... unde ginditi-va ca scuipa atita lume... Ideea e ca sunt dezinfectante dar fara clor...
Dana
And, yes, I am a blonde!
Marianar spune:
Servetelele Domestos nu sunt bune sa stregi bebele cu ele, eu folosesc servetele Pampers pentru bebe, le-am incercat si pe cele de la Sanosan si Johnson's dar astea mi-au placut cel mai mult. Pe acestea le poti folosi la curatenie, sa stergi diverse obiecte, in nici un caz la bebe.
GabiG spune:
Pe cutia mea de servetele Domestos arata si niste desene unde pot fi folosite (o baie , un wc, un dulap, un scaunel d ecopil chestii din astea).
Noi folosim pt funduletz servetelele Nivea soft...sint cu ceva balsam si sintem f multumite. Pampers parca m-i se par putin prea uscate, aspre, nu stiu exact. Culmea e ca scutece folosim Pampers...Dar deviez de la subiect.
Pusi
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
Danza spune:
Noi folosim servetele umede cu aloe de la Huggies si fff rar de la Pampers sau Johnson's baby. Sunt fff practice in casa, dar mai ales afara unde nu ai apa si sapunul la dispozitie, iar coplejul pune mana mai peste tot.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
danielac spune:
sI EU STIAM LA FEL CA SE FOLOSESC PENTRU DEZINFECTAREA DIVERSELOR OBIECTE SI NU DIRECT PE PIELE.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
tinatache spune:
Domestos e de-a dreptul toxic!! Eu am folosit serv. pt fundulet si pt obiectele Andrei: masuta, scaunel.etc.etc.
Un an nou fericit!
Cristina