Sa il cred?

Sa il cred? | Autor: libelula

Link direct la acest mesaj

Va rog mult, dati-mi si mie un sfat, spuneti-va parerea, ca eu incep sa ma urc pe pereti...

Vi s-a intamplat sa va intalniti prietenul/sotul atunci cand acesta era in proces de "lichidare" a unei foste relatii? Adica, ati avut rabdare cateva saptamani/luni sa isi termine definitiv relatia cu fosta? Ati acceptat sa mai stea impreuna in aceasta perioada?

I-ati acordat incredere deplina?
Eu... chiar nu stiu ce sa fac.... Sa il cred sau nu?

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Vrei un sfat de baba? Stai la distanta, cel putin deocamdata. Nici nu se poate discuta de incredere deplina daca de abia v-ati cunoscut. In alta ordine de idei, nu cred ca te vei simti bine in timp daca vei stii ca tu ai stricat o relatie, chiar aproape terminata inaintea aparatiei tale. Nu face nici un fel de presiuni, lasa-l sa-si rezolve singur problemele si daca e intr-adevar sincer, vei stii curind. Repet, nu-ti face ganduri marete, nu construi scenarii de viitor impreuna cu el, pentru ca expresia "incredere deplina" nu-si are rostul in propozitia asta. Timpul va decide.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nici eu n-as avea incredere deplina. Fii circumspecta si cauta sa afli de la el daca "fosta" de care se desparte e sotie sau prietena ? Au copii ? Bunuri de impartit sau nu ?
Ai rabdare si nu te avanta pt. ca unii mint si folosesc asa-zisa despartire ca pretext.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

lasa-l sa se lamureasca, sa stea o perioada SINGUR si p'orma cind o fi liber mental, incropiti o relatie
pina atunci nu cred ca vrei sa fii o manta de vreme rea

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Nu e sotie, e prietena. Stau impreuna de cateva luni. Pana acum l-a dat de doua ori afara din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Pai si daca l-a dat de doua ori afara din casa, el de ce s-a intors tot la ea? Nu are nici un pic de mandrie in el? El de fapt ce cauta? Vrea o relatie frumoasa bazata pe dragoste, intelegere si respect sau vrea sa schimbe doar domiciliul? Atentie!

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Din proprie experienta: daca relatia nu mai are nimic de reparat sau de impartit intre ei doi, go for it, dar nu iti garanteaza nimeni ca va fi bine mai tarziu,adik ceea ce vreau sa spun e ca nu are importanta prea mare daca e sau nu e in vreo relatie (PARERE PERSONALA care nu vrea sa supere pe nimeni), increderea i-o acorzi oricum in timp....
Sa ai noroc oricum ai decide!

Oana si Mara (leoaica de mica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lopesca spune:

Daca acea prietena l-a dat afara de doua ori in cateva luni inseamna ca este "baiat bun". Ce femeie ar alunga un barbat bun de langa ea? Si daca el se intoarce mereu la ea inseamna ca o iubeste si nu poate renunta.Mai reflecteaza si nu te grabi. Eu nu as avea incredere in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Subiectul e inca de actualitate ,adica nu poti sti ca ei nu se impaca.Cand l-am cunoscut pe sotzul meu tocmai se despartise de ex-a si il suna mereu ,ii dadea intalniri,ii mai ramasese ceva de discutat.La noi a fost un caz fericit ,dar depinde de el.Poti sa-i acorzi o oarecare incredere,dar fii cu ochii in patru sa vezi daca nu cumva se razgandeste si daca mai are ceva sentimente pt fosta.Cel mai bine e sa -i spui in fatza cum sta treaba,dar daca se mai intalneste inca cu ea ,uita-l!Nu se merita!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by libelula

Nu e sotie, e prietena. Stau impreuna de cateva luni. Pana acum l-a dat de doua ori afara din casa.

De ce l-a alungat?
E casa ei? El nu are unde sa stea in alta parte? Daca totul e gata, ce mai au de impartit, de ce nu locuiesc separat?

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Cind l-am cunoscut pe sotul meu,era casatorit dar nu mai locuia cu sotia.Cind ne intilneam,isi inchidea telefonul mobil ca sa nu fie nevoie sa vorbeasca cu ea.
Au divortat dupa citeva luni.El spune ca aparitia mea in viata lui i-a dat curajul de a lua o hotarire definitiva.Altfel s-ar fi intors inapoi...de milaa ei...
Si eu abia lichidam o relatie.Mi-a fost mai usor stiind ca il am alaturi.
Avem o casnicie minunata si cel mai frumos copil din lune.Nu imi pare rau ca am avut incredere in el din prima clipa.
Mult noroc!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput