pacientele dr. Mihalache -CFR2

pacientele dr. Mihalache -CFR2 | Autor: MURA

Link direct la acest mesaj

Daca exista subiectul "superpacientele optimiste ale Dr. Moisa" de ce sa nu facem si noi un subiect asemanator ?

Eu sunt pacienta dr. Florina Mihalache de la CFR2 de 2 luni si pentru moment pot spune ca sunt foarte multumita. Am fost de asemenea si la Dr. Matei care face intr-adevar niste spermograme adevarate. Sunt atatea calcule si procente pe spermograma aceea, care nu seamana nici pe departe cu ceea ce fac Medsana sau Medicover.
Luna aceasta o sa fac IAS cu Dr. Mihalache si cu Dr. Matei.
Daca mai este cineva in situatia mea hai sa stam de vorba si sa trecem impreuna mai usor prin tot ceea ce urmeaza. Sau daca ati trecut deja prin aceasta experienta poate ne ajutati si pe noi.

Va pup dulce si va astept la discutii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Si eu sunt o paciente a dr. Mihalache, o pacienta "mica" avand in vedere ca nu am mai mult de o luna de cand merg la ea.
Asa ca asteptam impresii de la pacientele "mari" sau foste paciente/ actuale mamici!

Pupici,

Mie imi place de ea ca iti da sa faci analizele cu foarte multa seriozitate ( eu numarandu-ma printre cele de se chinuie sa faca un bebelont)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am deschis subiectul asta cu inima cit un purice, pentru ca are asociat o icoana "nervoasa", iar eu de ieri sint pacienta doamnei Mihalache. Mura, te rog din suflet, pune o icoana zimbareatza, sa nu creada lumea ca aruncam cu rosii in doamna doctor.

Eu sint insarcinata in 16 saptamini, m-au mai vazut 2 medici, dar m-am hotarit sa nasc la CFR2, si am decis ca doamna e cea mai buna pentru mine. Mi s-a parut tare simpatica, optimista, sper sa nasc cu ea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Imi per scuze pentru icoana "nervoasa", eu alesesem de fapt una care radea numai ca am bifat-o in stanga si nu in dreapta unde ar fi trebuit si .... a iesit nervoasa rau.
Sper sa reusesc sa o schimb.
Nu am absolut nimic impotriva dr. Mihalache, dimpotriva imi place foarte mult.
A fost prima care m-a inteles si mai ales care a inteles de ce ma grabesc atat de tare sa am un bebe.
Pentru ca incerc de 6 ani si m-au cam lasat nervii si pentru ca anul acesta in decembrie o sa implinesc 30 de ani si mi-am propus sa nu trec de aceasta varsta fara sa fiu macar insarcinata daca nu sa am deja un bebe.
La Dr. Mihalache in cabinetul privat are 2 panouri cu bebelusi adusi pe lume de ea. Are poze cu bebelusii in brate, mie mi-au placut foarte mult si mi-a inspirat foarte multa incredere.
Se vede clar ca nu este o incepatoare chiar daca este tinerica. Este calda si apropiata de paciente si nu le trateaza ca pe niste obiecte fara suflet, asta conteaza foarte mult.
Va pup

Mergi la inceput

E simplu de schimbat icoana: click pe butonul de "Edit" al primului mesaj (butonul care e reprezentat ca o foaie de hirtie si un creion) si alegi alta mutra.

Am vazut si eu ieri cele 2 panouri cu poze, dar intrebat ce-s cu copiii aia. Si mie mi-a placut de doctorita ca se bucura cum da bb din picioare mai ceva ca mine.

Ioana

Mergi la inceput

Nu prea reusesc sa schimb icoana. Am incercat dar nu merge.
Cum merge sarcina ta Ioana? E fetita sau baietel????
Pupik

Mergi la inceput

Deocamdata e fetita. Astept verdictul si de la morfologica de 20 de saptamini. Mura, e OK sa vorbesc cu un moderator sa schimbe icoana intr-una mai zimbareatza?

Ioana

Mergi la inceput

Deci, dragi moderatori va rugam frumos sa ne ajutati sa schimbam iconita intr-una mai vesela pentru ca s-aprodus o incurcatura si iconita "nervoasa" ne demoralizeaza.
Pupici

Mergi la inceput

Ioana, sarcina usoara si ... sa fie ce iti doresti tu si chiar daca nu e sanatos sa fie ca ii mai faci tu un fratior sau o surioara mai tarziu.
Se pare ca suntem doar 3 din pacate, dar nu ne demoralizam, discutam in continuare.
Va pup

Mergi la inceput

Multumesc Mura. Pai eu cred ca sintem doar 3 pentru ca sintem pe forumul de la "Asteptind un ingeras", ori mamicile care au nascut cu doamna doctor nu prea citesc acest forum ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
Imi place initiativa voastra de a deschide un nou subiect cu alt dr. Eu sunt la Dr. Moisa dar mereu am sa imi arunchi un ochi si pe la voi sa va urmaresc si sa vad care sunt strategiile dr.
Mura, presupun ca la tine o sa fie prima inseminare. Iti tin pumnii sa iasa din prima.
Ioana, iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos, voinic, mancacios, frumos si norocos
Stepha, un pupic dulce si sa treci cat mai repede la mamici
Pupici dulci pentru fete
LilianaM

Mergi la inceput