Confectionat mobila acasa

Confectionat mobila acasa | Autor: katle

Link direct la acest mesaj

Impreuna cu sotul meu, ne-am decis sa ne facem niste dulapioare pt bucatarie si o masa de cafea. Ceea ce vreau sa va intreb este: stiti vreun site cu schite de astea sau magazine(depozite) in care sa gasesc materiale gata taiate cum vreau eu. s.a.m.d. E un mic "moft" de al meu, dupa cum zice sotul meu , de a-mi face mobila care imi place mie. Si de undeva trebuie sa incep, nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

sotul meu a facut mobila singur acasa, din pal, si nici macar nu e de meserie...nu e greu de loc...ce pot sa-ti spun este ca isi face schitele in corel(cunoaste fff bine programul) si mai apoi s-a dus cu desenele "debitate" pe hartie la un magazin din oras care vinde pal si cei de acolo i-au vandut palul gata debitat la dimensiunile cerute de el.
Daca vrei il rog sa imi de-a mai multe detalii si iti spun.
Pun niste poze aici

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joe spune:

wow - ana - au iesit ...profesioniste. Mobila de bucatarie si dulapul imi plac cel mai mult.

Eu am avut o tentativa - dar asa prost am prins balamalele - de mi-e si rusine sa va spun cum stau usile la dulapul ala!

Mergi la inceput

sotul meu are o manie pentru scule bosh,skill are in casa tot ce si-a putut permite de la masini de gaurit,flex... pana la freza si slefuitoare....
Da...si asta nu e tot...eu am pus la intamplare cateva care mi-au iesit la mana.Asta vara a lucrat acasa cateva mobile pe bani si le-a pozat pe toate.

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna tuturor,
Ana ,felicitari ptr. mobila realizata de voi!
La ce magazin ati taiat palul?
De unde ati cumparat pal?
Multumesc
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Eu lecrez la o firma producatoare de mobilier , dar executam si debitarea palului atat cu materialul clientului cat si CU al nostru.Daca doriti ma puteti contacta PM.AVEM SI TOATE ACCESORIILE NECESARE.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Alisia, palul l-am cumparat de la Blanco.Acolo l-a si taiat.

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Superba mobila. Si noi am facut la bucatarie, cu palul taiat de ei.
Pupci si spor la treaba,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katle spune:

Va multumesc pt raspunsuri.
Ana_a nu mai ai pozele cu mobila pe link-ul pus de tine, ca am incercat azi sa le vad si nu le-am gasit.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Oh, si pe mine ma intereseaza foarte tare sa vad pozele, dar nu mai sunt acolo.
Si daca tot suntem aici: ce scule recomandati pentru asa ceva si cam la ce preturi sunt?
De exemplu, eu as vrea sa-mi fac acasa cateva rafturi si noptiere, sau si alte mobile, mai simple, dar nu-mi vine sa dau banii la altii sa mi le faca, mai bine cumpar sculele si raman cu ele, si imi fac cand vreau eu chestii mai simple.

Merci.

Cristina

Mergi la inceput