Cheag sub sacul amniotic, stiti detalii?

Cheag sub sacul amniotic, stiti detalii? | Autor: lucia_cs

Link direct la acest mesaj

Dupa mai multe sangerari mi s-a vazut la ecograf ca sub sacul amniotic am cheaguri de sange, din fericire nu e chiar atat de aproape de placenta si bebe se poate hrani bine.

Stiti ceva despre aceste probleme?

Va multumesc!

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Trebuie sa nu faci efort de nici un fel cateva zile, sa iei niste pastilute cu progesteron pentru fixarea mai buna a sarcinii si pentru a hrani bebelusul (pe perioada de pana la 13 - 14 saptamani asha se intertine ssrcina) - acestea pot fi utrogestan sau Gravibinon sau mai bine ambele.

Pe portiunea respectiva sarcina nu este lipita si e important ca portiunea dezlipita sa nu creasca. E posibil ca cheagul sa se resoarba, si chiar daca nu intrucat bebe creste se lipeste pe alaturi si se rezolva!

Ai grija de tine, sa nu devina ceva serios!
Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

La eco de 8 saptamani s-a vazut si la mine un hematom care era cam cat bebele la data respectiva. La 12 saptamani nu mai era nici urma. Se resorbise si inteleg ca de fapt asta se intampla in majoritatea cazurilor.

Sanatate, sunt convinsa ca si la tine se va intampla la fel!

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Si am eu sarcina un pic dezlipita si un hematom sub sacul lui BB. Doctorul a zis ca nu trebuie sa fac efort prea mare, sa nu ma sperii daca o sa am ceva sangerari, pentru ca este posibil. Ori se resoarbe, ori se elimina. Mai am si un chist pe ovarul drept, care a crescut in tandem cu bb . Asta este, mergem inainte. Dr. a zis sa nu-mi fac probleme si sa continui tratamentul cu utrogestan si acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Lucia, eu am singerari din sapt 5 de sarcina. Am avut si 3 episoade de hemoragie, din care ultimul acum aproape trei saptamani. Doua din aceste episoade au fost generate de un hematom decidual care era de vreo 3 ori mai mare decat bebe si care mi-a fost descoperit in sapt 7, dupa prima hemoragie. In 2 saptamani a disparut- partial prin hemoragie partial s-a absorbit.
Din sapt 7, de la prima hemoragie, am stat aproape numai in pat, iar in perioadele de hemoragie medicul mi-a recomandat repaus fizic total, in traducere libera "stai in pat si nu mergi decat la toaleta". De asemenea mi-a interzis contactul sexual din sapt 7. Am luat acid folic + Utrogestan + Magne B6 + No-spa + Pregnyl(acesta din urma este un hormon pe care cred ca numai medicul meu il prescrie dar cu care se pare ca a salvat multe sarcini catalogate ca si pierdute). Dupa cate am inteles eu, la voi medicamente de sustinere a sarcinii in trim I nu-ti prescrie nimeni. Daca vrei iti dau un PM cu un site care-i apartine dr-ului meu si unde poti posta o intrebare si cere o parere avizata - in mod normal iti raspunde in maxim o zi.

Iti doresc sa scapi cat mai repede de aceste probleme si sa ai o sarcina usoara!

Nadina 12+

SIMODINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Simodina
Mi-ar fi foarte util acel site. Multumesc.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput