Dr. Ina Moldovan- Municipal -informatii, impresii
Buna mamici si viitoare mamici!
Ma intereseaza impresii despre doamna Dr. Ina Moldovan de la Municipal. Mai este cineva care a nascut cu dansa, sau care va naste cu dansa???
Eu ii sunt pacienta si urmeaza sa nasc cu dansa.Nu am gasit decat o singura mamica pe DC care a nascut cu dansa in ianuarie, dar nu are adresa de mail si nici nu a mai intrat pe DC dupa ce a nascut asa ca nu am cum sa o intreb cum a fost. Mai este cineva care o stie pe doamna doctor??
Raspunsuri
gabitzam spune:
Cumnata mea a nascut de doua ori cu dr. Ina Moldovan la Municipal. Din pacate nu am prea multe amanunte, asta s-a intimplat acum 5, respectiv 2 ani. Stiu doar ca a fost multumita. Am sa o intreb cu prima ocazie.
Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05
andira spune:
Buna Mary,
Pot sa-ti spun ca o prietena de-a mea a nascut prima data cu ea in 2003, si acum va naste in septembrie tot cu ea. Este multumita de ea, si mi-a recomandat-o si mie, dar eu deja imi alesesem doctorul.
Asa ca eu cred ca poti sa stai linistita.
mary ilie spune:
Va multumesc pentru raspunsuri!
Si eu tot in septembrie trebuie sa nasc, pe 25.Prietena ta nu intra pe forum pe DC? Mi-ar face placere sa mai fie cineva care va naste tot cu doamna doctor. Mai schimbam si noi impresii.
Pupici!!!O zi buna!!!
alegrutza spune:
Pt mary ilie; si eu vreau sa nasc cu dr Ina Moldovan, te rog vreau sa stiu mai multe detalii despre ea,stiu ca ai nascut cu ea.Merci mult
Violeta - Georgiana spune:
Eu am nascut in august 2004 cu dr. Moldovan. Am ajuns intamplator la ea (cu 2 saptamani inainte sa nasc, pt ca doctorita mea a intrat in concediu). Am avut o parere foarte buna despre ea - dr. Moldovan - inca de la inceput. Este ok..A venit la mine in salon si dupa nastere (am nascut prin cezariana) - a fost singura din cei 3 medici ai caror paciente erau cu mine in salon. Deci, impresia generala - este o doctorita buna, stie sa zambeasca, sa te faca sa te simti bine - nu ca zgripturoaica cealalta, la care parca imi era frica sa ma duc (nu ma intrebati de ce am ramas totusi la ea ). Cam asta a fost. Aaaaaaaaaaaaaa, si mi-a fost recomandata de doctorita mea (cea la care am fost initial), spunandu-mi ca "Nu ia chiar asa de mult!" (spaga). Cam atat.
Pupici pe burtici!
Violeta si Alexuta (23 august 2004)