Referitor la CIC2

Referitor la CIC2 | Autor: ok

Link direct la acest mesaj

Daca este cineva amabil si in masura sa ma ajute, va rog mult sa-mi raspundeti si mie la cateva intrebari. Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, care urmeaza sa se termine in mai si totodata sunt insarcinata si urmeaza sa nasc al doilea copil in luna octombrie. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot beneficia de indemnizatia de crestere pentru al doilea copil si cand as putea intra cel mai devreme in prenatal.

Va multumesc mult, Oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai va intoarceti la serviciu si lucrati pana prin luna 7,5 - 8 de sarcina sa zicem si intrati in prenatal.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ok spune:

Va multumesc pt raspuns. Teoretic sau legal acest interval din mai si pana in august as putea beneficia de concediu medical (eu sau copilul) fara sa pierd CIC 2 ?

Multumesc din nou.

quote:
Originally posted by marius

Pai va intoarceti la serviciu si lucrati pana prin luna 7,5 - 8 de sarcina sa zicem si intrati in prenatal.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu poti beneficia de concediu medical un interval de timp atat de mare. Ar insemna ca ai probleme chiar sewrioase de sanatate si insarcinata fiind totul ar deveni foarte complicat. Dar de ce nu vrei sa mergi la serviciu, copilul este mare deja.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Evident, pentru ca nu am cu cine sa-l las. Bonele nu le iau in calcul, iar la gradi dupa 3 ani consider ca e potrivit. In plus mi se pare incomod de ambele parti (angajat si angajator) sa reiau serviciul dupa doi ani pentru 2 luni...
Poate exista vreo varianta de prelungire a celor 2 ani de concediu...
Sau...gravidele nu pot intra in prenatal de la 4 luni in nici un caz ?

quote:

Nu poti beneficia de concediu medical un interval de timp atat de mare. Ar insemna ca ai probleme chiar sewrioase de sanatate si insarcinata fiind totul ar deveni foarte complicat. Dar de ce nu vrei sa mergi la serviciu, copilul este mare deja.

Marius Pernes

Mergi la inceput

In ce conditii se poate acorda concediu de risc maternal ?

quote:

Marius Pernes

Mergi la inceput