Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)
Neata fetelor
...va astept la un nou capitol
....
Liliana
eu nu mai cred in zicala ca daca ai mai multe zile de DPO, deci peste 12, nu sunt probleme cu progesteronul pina nu ma conving pentru ca luna trecuta cind mi-am facut analiza care a iesit varza, cu conditia sa nu fi fost gresita, am avut 15 zile de DPO...asa ca eu zic ca nu strica si o analiza de progesteron
....sa nu uitam ca
Moisa mi-a recomandat-o luna trecuta ca am vrut eu...nu a fost sugestia ei...oricum maine voi repeta progesteronul si sper sa ma conving cu adevarat cum stau...si pe Veronici, si pe toate fetele le sfatuiesc sa faca si o analiza din asta, pentru a fi sigure ca nu exista un deficit....poate una din cauze pentru care inseminarile nu prind, ma gindesc ca ar fi si progesteronul
...zic si eu...
Sunt in a 21-a zi...a 6 de DPO...azi mi-a mai crescut cu 0,1 grade temp...este 37.1..maine dimineata sunt la Medsana dupa rezultatul la analizele de tiroida si pentru a-mi face iar progesteronul
...bine ca am tot maine rezultatul...dupa 19:30...
Pe prietena mea o astept sa ma sune, cum poate si va voi spune la toate cum a fost...asa ca Teo si Betica
nu v-am uitat
...Va pupic pe toate si astept vesti, si de la frantuzoiaca sper ca nu ne-a uitat de cind s-a suvitat!![]()

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Raspunsuri
musete spune:
Neata, Moisicile mele!! Nu am inca nici o veste de la rusi. Intarzie cu incapatanare sa apara.
Pupici,Musete
utocatalina spune:
Musete...ii asteptam sa vina pe nesuferiti, da?
Trebuie sa apara!
aliana spune:
pt catalina
ce inseamna DPO? si despre ce analize vorbiti? Eu recunosc ca nu am probleme nici menstrele nici cu ovulatia, dar tot nu se prinde. Nici macar inseminarile.
am facut analizele clasice, dar nimeni nu m-a trimis sa imi fac analizele din sange la a nu stiu cata zi, nici prolactina, nici progesteronul, nici...
Ajung la concluzia ca eu ar trebui sa imi mai fac unele analize. Sau daca ai ovulatie si mestre regulate, nu ai nevoie sa intri in detalii?Cineva imi povestea ca o prietena de-a ei avea toate analizele bune dar nu reusea sa ramana. A facut analize la recomandarea unui endocrinolog, dupa care a facut nu stiu ce tratament si s-a produs minunea.
aileene spune:
Salut fetele toate si va trimit un
dulce de tot la fiecare ...deja "capitolul 9" ??? mai ce harnicute ati fost ! Bravo ! Eu n-am mai venit din cauza c-am vazut c-a trecut un TZUNAMI pe D.C. si-a dat totul pe "dos" , asa c-am luat o micuta
(pauza) in asteptarea "reparatiei" , vad ca e cazul , dar nu-nteleg de ce s-au sters unele mesaje ? PACAT ! Infine , CATA stii cum e zicala "lupu-si schimba parul , dar naravul ba" , chiar daca mi-am facut suvite n-am sa va uit asa de usor , voi sunteti motivul principal ptr care ma aflu pe D.C. imi sunteti dragi si-mi place vointa ce-o aveti si curajul cu care inaintati fara a va pierde speranta ( asta nu ca sa va fac sa va tremure "aoreola") , sunteti fete de milioane ! Nu am prea urmarit parcursul vostru din pacate , dar am vazut ca ptr LILIANA , n-a fost sa "fie-asa" , din pacate si-mi pare fff rau , imi dau seama ce dezamagita e in fundul inimii ei , chiar daca nu arata , chiar daca va cere sa "zambiti
" , asa si este draguta mea , nu-ti pierde speranta , intr-o zi toate astea vor apartine trecutului si-ti vei aduce-aminte de tot parcursul tau , chiar dac-a fost mai putin bun , cu multa "nostalgie" , ptr ca acest parcurs face parte din viata ta si mai ales din partea lui
tau , nu va pierdeti sperantele , odata s-odata , tot isi va arata nasucul strengarul(a)
Un
si o imbratisare la toate fetele din
si vorba lui CATA nu depuneti armele ...
si veti reusi !!! Am vazut ca mai sunt si vesti bune , dar nu stiu daca VERONICI a reusit !!! pupici frigurosi , Aileene pa

utocatalina spune:
Alina...DPO = zilele de dupa ovulatie...vad ca ai zis ca nu se prind inseminarile...ai facut inseminari? Cite? Din ce cauza? Ai TPC negativ? Trebuie sa-ti faci si niste dozari hormonale plus multe alte analize...ca sa pot sa iti zic mai multe spune-mi si mie citeva detalii...ce virsta ai, de cind incerci...ce analize ai facut, ai ramas vreodata insarcinata? Poti sa-mi scri un pm...si o sa incerc sa-ti zic mai multe...Menstrele regulate nu dovedesc ca nu sunt probleme, ale mele sunt regulate si uite ca de 8 luni, de cind incerc nu ramin...ovulatia buna...si tot nimic...
utocatalina spune:
Aliana ...scuze ca te-am botezat Alina
...o sa-ti dau un miel!![]()
utocatalina spune:
Aileene si noi asteptam vesti de la tine
...ne bucuram ca esti alaturi de noi si ca le incurajezi si pe Liliana mica si pe Veronici sa mearga mai departe
, chiar daca luna asta nu s-a lasat inca cu ochisori
...Roxee a reusit minunea
si acum avem o graviduta pe care mizam sa ne traga dupa ea!
Incercam sa ne tinem coada dupa ea!
Pupici!
MRL spune:
aileene, un
dulce pentru frantuzoaica noastra. Am observat ca imi sta mai bine cu un
larg pe fata decat
. De ce sa fac riduri inutile si de ce sa ma consum cand sunt constienta, de fapt toate suntem constiente ca avem nevoie de un tonus foarte bine pus la punct pentru bb. Eu vreau sa am un bb zambaret, nebunatic si sa faca numai sotii, sa imi de-a batai de cap sa simt ca am un bb. Antrenament am facut cu bb-ii prietenilor pe care i-am invata numai prostioare de am ajuns sa ma amenite parintii ca o sa ma trezesc intr-o buna zi cu toti copilasii la mine la usa cu tot cu boccelutele facute ca sa stau eu cu ei. Numai cand ma gandesc ce o sa fac cu bb al meu, deja rad de una singura. O sa il inebunim pe tati, o sa vada el.
Cata, cu prima ocazie cand ajung la dr. am sa intreb ce si cum cu faza asta luteala. Prea m-a pus pe ganduri. Asteptam vesti despre prietena ta.
Aliana, Cata are dreptate, daca poti da-ne mai multeb informatii despre tine si sigur raspunsuri vei gasi.
musete, parca se aud ceva tropote, parca se apropie hoardele de barbari si parca sunt mascati in rosu. Inca putin, dar mai bine suna si la dr si vezi care-i treaba.
Cate un
mare si dulce pentru fiecare dintre fete si sa va vad
chiar daca afara este frig si ninge, chair daca este soare si ploua, chair daca este innourat, chiar daca nu aveti chef de nimic
LilianaM
utocatalina spune:
M-ai facut sa rid
Liliana cu "prostioarele" tale. Si eu fac multe si sunt tot timpul pusa pe sotii
, asa ca sunt sigura ca viitorul bebe al meu ar crede ca are un
in casa....cit priveste faza luteala, chiar daca ea insista ca nu este nici o problema (cum a facut si la mine) tu spune-i totusi ca vrei sa-ti faci si analiza asta ca sa rasufli usurata! Parerea mea! Ai vazut doar la mine cum a fost!! Uff...nu pot sa dau de prieten mea pentru ca are telefonul inchis...mai incerc!![]()
Roxee spune:
Buna fete dragi
!
Ieri dupa amiaza am fost la
si a vazut un sac ovular ff mic, aprox 4 mm. Endometrul cu diametrul > 1cm.
Mi-a dat sa iau Duphaston si acid folic dimineata si seara.
Referitor la remarca ta Cata, cu iepuroaica, ieri stateam singura in bucatarie si radeam. Am sa-ti dau un PM, sa te lamuresc
.