Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Raspunsuri
Felicity spune:
Ale, draga mea eu iti tin pumnii stransi.

dureri de cap sunt simptome de sarcina.
nu trebuie sa ai durere de implantare sau sangerare (nu am avut niciodata). unele femei nici nu stiu ca-s insarcinate pana in luni mai mari.
maki poate si la tine e ca la Tonnia ai ovulat dar nu stiu medicii.
sau vei ovula mai tarziu luna asta.
Felicitari la noile mamici si multa sanatate lor si le bebei!
danangie intrebai de mucus....era mai gros parca si albicios.
de fapt oscileaza intre gros albicios si albus de ou. si e mult mai abudent, eu care eram "uscata" acum sunt in extrema cealalta. ce mai faci? in a cata zi esti? ma gandsec la tine sa-ti reuseasca luna asta 
tania-z spune:
Intru si eu cu intaziere, dar abia am sosit dintr-o delegatie si m-am suit direct pe DC sa citesc noutatile de azi.
Emi si mami felicitari sa dea Domnul sau ai un bebic sanatos! 
Ale sunt exact in situatia si in starea ta. de fapt parca ai scris si pentru mine azi. Nici eu nu vreau sa fac test pentru ca nu consider ca am nici un simptom (nici macar durerea de cap) - singurul fir de care m-as putea agata ar fi temperaturile, dar e prea putin. Eu mai astept cateva zile, in seara asta ar trebui sa vina rusii, daca CM e la fel ca luna trecuta, daca e la fel ca acum 2 luni, ar fi trebuit sa vina deja de 2 zile deci... voi astepta 
Maria cand te duci la echo? Chiar ma intereseaza amanunte. Nici eu nu am masurat alteva decat prolactina iar sugestiile lui Cata sunt chiar utile. Tu de cand iei acid folic? E absolut necesar in aceasta perioada?
Cora dupa cum vezi m-am intors abia acum, dar multumesc de incurajari. Sper sa putem vorbi maine "in direct"
Laurici - nici un semn de la tine.
Te-ai mutat de tot la mamici? 
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Emi si mami spune:
Acum am apucat sa intru si eu.
Cu bb-ul asta am de lucru de as vrea sa fie ziua de 48 de ore. ![]()
Tonnia, Coralia, Catalina, Maria Alexia, Ale, Felicity, va multumesc tuturor pentru urari!
Imi cer iertare daca am uitat pe cineva. Si veniti repede dupa noi la mamici de noiembrie-decembrie! ![]()
Eu va tin pumnii si ma rog pentru voi.
Nu e niciodata prea tarziu. Am auzit de mamici care au nascut primul copilas la 43 de ani.
Tonnia, ce ai luat tu inainte sa ramai
? Vitex ceva, parca... Vrea sa ia si cumnata mea, care se straduieste de 5 ani sa ramana. Unde se gaseste? Poate lua si sotul ei sau e numai pentru femei?
Ale, nu as vrea sa-ti dau sperante desarte. Eu zic sa-ti faci totusi un test Clear Blue, uneori se pozitiveaza mai tarziu. Si, daca iese negativ si tot nu-ti vine dupa 35 de zile, un test de sange.
Durerile de cap sunt un semn de sarcina, au dreptate fetele. Pe de alta parte, eu am avut un ciclu de 35 de zile in decembrie, lucru care nu mi s-a mai intamplat niciodata, si o sangerare foarte ciudata dupa aceea. Testul negativ, evident.
Atunci a facut cumnata mea FIV. Ea nu a ramas, din pacate, dar ramasesem eu... la cap... 
Tania, eu zic sa-ti faci si tu un test. Cu bb-ul asta, eu nu am avut NICI UN SIMPTOM. Nu m-a durut capul, nu s-au umflat sanii mai mult ca de obicei, nici un pic de somnolenta, nimic. Dimpotriva, parca sunt bagata in priza. 
Ieri am avut niste usoare greturi, azi vad ca nu prea, s-ar putea sa fi fost de la borcanelul de Almette pe care l-am mancat gol alaltaieri noapte. ![]()
Va pup pe toate si va doresc productie sporita de
!
tania-z spune:
Emi si mami 

M-ai dat gata cu borcanelul cu Almette!
Daca ar fi sa ma iau dupa pofte, eu as fi
in fiecare zi, pentru ca "topesc" aproape zilnic ciocolatzi si alte trufandale.
dulce.
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
rucsi spune:
Doamne , ce lipsa de activitate ! Hai mai fetelor, vine primavara , trebuie sa fim vesele si fericite ! Mai multa activitate , ca o sa treaca subiectul pe pagina doua.

utocatalina spune:
Neata fetelor
...semnez si eu condica
...sunt in ziua 21...a 6-a de DPO...temp. este 37.1, mai mare cu 0.1 decit ieri..altceva nimic
, astept ziua de maine
sa-mi ridic rezultatul de la analizele de tiroida si sa-mi refac analiza de progesteron
...poate de data asta iese bine....pina atunci corpul meu nu da nici un semn ca ar fi "greu"
....asa ca nu-mi fac sperante
....totusi va mai spun inca o data ca sunt plina de energie si nu ma dau in laturi de la nimic
in lupta mea pentru
...Pup toate gravidutele...si pe cele care aspira la "burti" mari

...apropo...azi este vreme de facut copii

, pentru cele care se afla in perioada fertila
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Buna dimineatza tuturor!
Am citit mesajele voastre de aseara...fetele gravidutze ne dau si noua sperante..chiar daca nu avem simptome specifice...noi totusi speram ca le vom urma la
.
Azi temp mea s-a mentinut relativ constanta..36.7...afara e o vreme la noi la Sibiu de imi vine
..m-am saturat de zapada.Vreau soare!
Ma bucur ca a trecut ziua de iesir cu bine pentru tine Tania...si FA UN TEST..ca poate asteapta bebe mic sa fie descoperit
!
Cata..tu ce mai faci?
Maria...cand vrei sa te duci la analize?
Va salut pe toate!
Laurici unde esti?
utocatalina spune:
Coralia
...si la Bucuresti este frig si cam urit
....eu am scris mai sus ce fac
..... Astept!
coralia76 spune:
Da..am citit acum mai atent Cata..ieri nu te-am prea vazut pe forum si nu stiam ce ai mai facut...Maine pe la ce ora ne spui rezultatele la analize>?
Pupici!
utocatalina spune:
Coralia...Pai la 7 dimineata sunt la Medsana...si o sa iau rezultatul la analizele de tiroida...cum ajung la serviciu va zic...deci la 8 de dimineata...la progesteron o sa am rezultatul dupa 19:30...deci probabil o sa va scriu de acasa dupa ora 20:00...am deja emotii, dat fiind precedentul cu rezultatul sub orice limita de luna trecuta...Sper sa fie bine!![]()